FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB, transfer low-cost: jucătorul adus de MM Stoica primește de la Becali un salariu derizoriu! Dă probe cu „Mister Gigi”

Articol de , - Publicat luni, 01 februarie 2021 07:55 / Actualizat luni, 01 februarie 2021 08:47

Atacantul croat  Ante Vukusic (29 de ani) a semnat cu FCSB în niște condiții dezavantajoase, atras de „vitrina” pe care o deține clubul. El are un contract pentru numai patru luni și încasează 8.000 de euro lunar, un salariu mai mic decât este al lui Cătălin Straton, al doilea goalkeeper.

FCSB căuta un atacant și l-a ales pe Ante Vukusic, croatul pe care Mihai Stoica încerca de mai mult de un an să-l aducă în România. Managerul e convins de calitățile lui Vukusici, îl consideră foarte bun și potrivit pentru stilul tehnic al roș-albaștrilor. Înalt de doar 1,77 m, ex-iugoslavul e un vârf puternic, de luptă, în genul Gnohere sau Kapetanos. Se pliază pe modul de joc combinativ al lui Coman, al lui Moruțan sau al lui Popescu.

Ante Vukusic, probe la FCSB cu Mister Gigi Becali

Surpriza din afacerea pe care a încheiat-o FCSB: Vukusic a acceptat să semneze un contract pentru numai patru luni! Februarie, martie, aprilie și mai constituie perioada în care Ante va fi fotbalistul roș-albaștrilor. Becali nu a fost de acord să semneze pentru o colaborare mai lungă de atât, fiindcă e vorba despre un jucător pe care el nu-l cunoaște. Vrea să-l evalueze întâi și să-l păstreze pe un termen mai lung doar dacă va fi cucerit de prestațiile croatului.

FCSB, transfer low-cost: jucătorul adus de MM Stoica primește de la Becali un salariu derizoriu! Dă probe cu „Mister Gigi”

Ante Vukusic: „Mai bine vin la FCSB"

Atacantul a cerut, la începutul negocierii, un contract de doi ani și jumătate. Pentru că FCSB nu-i oferea așa ceva, era mai atras să semneze cu Sepsi, care i-a trimis și biletele de avion. Când a aterizat la București însă, Vukusicil-a anunțat pe Mihai Stoica: „M-am răzgândit, nu mai merg la Sepsi". La București primește un salariu de 8.000 de euro lunar, cu o mie mai mic decât salariul portarului de rezervă, Straton!

Ante a preferat, chiar și în condițiile acestea, să semneze cu FCSB, convins că prestațiile bune aici i-ar deschide soluții pentru transferuri mai bănoase în viitor. Expunerea de care are parte e cu mult mai mare decât ar fi avut la Sfântu Gheorghe.

26 de goluria marcat Vukusic în 35 de meciuri pentru Olimpija Ljubljana în sezonul trecut din Slovenia. A intrat într-un conflict cu antrenorul, motiv pentru care a mai apărut doar de două ori ca titular în ultimele șase luni

10 partideși trei goluri a contabilizat Vukusic în reprezentativa U21 a Croației. Pescara l-a cumpărat de la Hajduk Split, dar croatul nu a reușit să se impună în Serie A și a retrogradat cu „delfinii"

VIDEO Mesajul lui Dennis Man pentru suporterii FCSB, după transferul la Parma

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Mihai Stoica, aprinde Derby de România! Ce a postat oficialul de la FCSB imediat după victoria lui Dinamo

Cum s-a păcălit Becali » Șantajul s-a transformat într-o afacere proastă, care l-a „ars” la buzunar

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
mario78a
mario78a  •  01 Februarie 2021, 13:30
Postat de razar99 pe 01 Februarie 2021, 09:44

Asa si? unde lucrezi tu nu faci ce iti spune patronul sau seful superior? Si-a luat zeci de tepe cu jucatori de duzina, este modelul cel mai folosit pentru jucatori de 30 ani de care nu se stie nimic. Am senzatia ca vreti sa va acoperiti greselile si neputinta propriilor echipe cu remarci despre Becali... voi la-ti facut mare cu atentia voastra. ***

Ce intelegi tu prin ,,sef superior"????? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  01 Februarie 2021, 12:00

Alo, Craitoiule, ce faci nene, ii lasi pe astia doi in ploaie?! Cred ca te-ai convins ca amicii tai, acesti "Crai de Curte Veche" sunt cei mai pagubosi redactori de la aceasta fituica de scandaluri. Acum probabil ca se gudura pe langa Ana-Maria sa le arunce ceva legat de "tradare" sau vreo... "bomba", ca ceva stiri serioase legate de sport nu prea gasesti in aceasta urmasa a "Can-Can"-ului lui Dragomir! Nu mai bine il angajati pe Don Corleone ca sa fiti... "in ton"?

ripensistu
ripensistu  •  01 Februarie 2021, 11:50

Pai cum nea Ghighi sa aduci un fotbalist catolic?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează