FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Transfer de urgență la FCSB » Roș-albaștrii aduc un atacant înaintea play-off-ului din Conference League

Pavol Safranko/ foto Imago Images
Pavol Safranko/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 15 august 2022 10:31 / Actualizat luni, 15 august 2022 11:52

Pavol Safranko (27 de ani), atacantul lui Mamelodi Sundowns, își reziliază azi contractul cu echipa din Africa de Sud și va sosi în România pentru a semna cu FCSB.

Vicecampioana României vrea să urgenteze transferul, pentru a-l trece pe Safranko pe lista UEFA pentru play-off-ul Conference League cu Viking Stavanger.

5 detalii de la FCSB - Chindia » Crainicul a provocat galeria: „FCSB este…” - „Steaua!”, speculații despre pariuri + cine a fost cel mai aplaudat jucător
fcsb - chindia 3-2
5 detalii de la FCSB - Chindia » Crainicul a provocat galeria: „FCSB este…” - „Steaua!”, speculații despre pariuri + cine a fost cel mai aplaudat jucător

Safranko semnează cu FCSB

Safranko, fost atacant și la Sepsi OSK, va semna azi rezilierea angajamentului cu Mamelodi Sundowns, după un an petrecut la echipa din Africa de Sud.

Atacantul slovac va deveni astfel jucător liber de contract și poate semna cu FCSB. Roș-albaștrii speră să îl folosească pe Pavol în returul din play-off-ul Conference League. Prima manșă cu echipa din Norvegia se joacă pe 18 august, în timp ce manșa a doua se dispută o săptămână mai târziu.

În sezonul trecut, Safranko a marcat 5 goluri în 16 meciuri disputate în campionatul Africii de Sud. Înainte de transferul la Mamelodi, slovacul a jucat două sezoane la Sepsi. Atât în 2019-2020, cât și în 2020-2021, Pavol a jucat 34 de meciuri în Liga 1 și a marcat 9 goluri.

De-a lungul carierei, Safranko a mai jucat la: Podbrezova, Dunajska Streda, Aalborg și Dundee United, înainte de a ajunge la Sepsi

Mutările realizate de FCSB în perioada de transferuri

  • ANTRENOR: Nicolae Dică (nou)
  • VENIRI: Bouhenna (CFR Cluj), Dawa (FC Botoșani), J. Tamm (liber), Miculescu (UTA), Rusu (Mioveni), Eduard Radaslavescu Radu Boboc (ambii Farul), Marco Dulca (Chindia), Vadim Rață (Chindia)
  • REVENIRI: Ad. Niță (Unirea Constanța), Haruț (FC Botoșani), M. Lixandru (CS Mioveni), Ducan (CS Mioveni), M. Udrea (Unirea Constanța), R. Ion (Clinceni), Cr. Dumitru (FC Argeș), Pandele (Metaloglobus), Pantea (Hermannstadt), G. Simion (Aris Limassol), Șt. Cană (Poli Iași)
  • PLECĂRI: Burlacu (liber), A. Miron (Hapoel Haifa), Keșeru (UTA), Straton (FC Argeș), Vinicius (liber), Cr. Dumitru (CS Mioveni), Nedelcu (Farul), R. Ion (Farul), Perianu (FC Botoșani), Fl. Tănase (Al Jazira), Gabriel Simion (Universitatea Cluj)

Citește și alte știri despre FCSB:

Basarab Panduru nu a menajat un fotbalist de la FCSB după evoluția ștearsă de aseară: „A jucat?”

Toate notele din FCSB - Chindia 3-2: trei dintre noile achiziții ale lui Becali au luat 4 + cine a fost cel mai bun de pe teren

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (33)
csaba
csaba  •  15 August 2022, 21:55

Jiji poate să aducă și pe Maradona (știu că nu mai este) performanță tot nu va face, nu am văzut tot meciul de ieri dar dacă nu era steluța se acorda fault în atac, jucătorul steluței l-a doborât pur și simplu pe apărătorul Chindiei, nu au văzut nici arbitrii din teren nici cei de la var așa că degeaba a fost introdus var ca și judecătorii de la noi hotărăsc cum le trece prin cap!!!

adriann_
adriann_  •  15 August 2022, 21:40
Postat de luciann pe 15 August 2022, 16:48

Ai scris ca n-are bani de Montini, prostanacule!:))) Cat despre ala venit din San Marino, spune-i lui Sucu sa dea un milion lui Mititelu!:)))

AMaratule, reciteste incet pana pricepi: N-ARE DE DAT BANI PE JUCATORI FARA POTENTIAL DE "VOPSIRE" SI VANZARE. O FI GREU DE INTELES? :)) CIobanul nu DA bani pe jucatori ca sa faca performanta, el INVESTESTE intr-un potential de revanare, ala este un capital rulat, nu o suma cheltuita pentru a face performanta sportiva. Stai jos, nota 1 ca de obicei.

doar...titi
doar...titi  •  15 August 2022, 20:36
Postat de Kioru_De_Pe_Valea_ialomitei pe 15 August 2022, 18:12

O alta ciorba reincalzita. Altul care vine si ia bani de la becali degeaba. Cum vin acesti baieti la becali crezind casi relanseaza carierele nu pot intelege vreo data. Vezi cazul lui Keseru si alti.

gresesti , ei n-au nici o vina , in sensul ca ei stiu ca nu vor face mare branza !!vina o are ciobanul ...care-i aduce dupa cum i se pare lui!!(ca-i si mare cunoscator!!!!)

Vezi toate comentariile (33)
Comentează