FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

New-entry total neașteptat pe lista de transferuri a lui Becali » Vrea la FCSB un campion crescut de Dinamo

Articol de - Publicat joi, 11 aprilie 2024 22:34 / Actualizat vineri, 12 aprilie 2024 10:21

La 10 puncte de locul doi, FCSB e cu gândul la sezonul viitor. Gigi Becali are planuri mari pentru perioada de mercato, iar fundașul Mihai Popescu (30 de ani, Farul) ar fi pe listă.

După 2-0 cu Universitatea Craiova, Gigi Becali anunța că are planuri mari pentru vară. A dezvăluit că vrea să facă 5-6 transferuri, iar primele nume pronunțate au fost Louis Munteanu și Denis Alibec, ulterior vorbind și de alți jucători, mai greu de adus, precum Alexandru Mitriță și Philip Otele.

Pus pe liber și de soție! Scandalurile se țin scai de cel mai hulit fotbalist al momentului din Superligă. Iubita lui a leșinat când a aflat pe unde umbla
DESPĂRȚIRE
Pus pe liber și de soție! Scandalurile se țin scai de cel mai hulit fotbalist al momentului din Superligă. Iubita lui a leșinat când a aflat pe unde umbla

Mihai Popescu, pe lista lui Gigi Becali pentru FCSB?!

Acum apare și primul jucător de profil defensiv, care ar fi pe lista lui Becali: Mihai Popescu.

„Din ce am aflat, Popescu ar fi unul dintre jucătorii de pe listă", a dezvăluit în direct Silviu Tudor Samuilă, moderatorul emisiunii „Sport Report” , de la OrangeSport.

Fundașul central Mihai Popescu este om de bază la Farul, bifând 38 de meciuri în acest sezon pentru echipa lui Hagi. El joacă pentru constănțeni din vara lui 2022, fiind unul dintre jucătorii importanți în câștigarea campionatului. A mai fost folosit de Hagi și ca fundaș dreapta, ultima oară chiar în meciul contra FCSB-ului, încheiat 1-0 pentru roș-albaștri.

900.000 de euroe cota lui Mihai Popescu, potrivit transfermarkt

Mihai Popescu a fost crescut la juniorii lui Dinamo. După împrumuturi la Dunărea Călărași, ACS Berceni și FC Voluntari, el a devenit un jucător important pentru „câini”, bifând 69 de meciuri în alb-roșu. A urmat o aventură în Scoția, la St. Mirren, Hearts și Hamilton, iar din iulie 2022 e la Farul. Cu care mai are contract până la finalul acestui sezon.

New-entry total neașteptat pe lista de transferuri a lui Becali » Vrea la FCSB un campion crescut de Dinamo
Mihai Popescu, pe lista lui Gigi Becali pentru FCSB // foto: Imago

Vreau să vorbesc mai mult de viitor. Acum vor veni jucători. E posibil să facem 3-4 transferuri. Încă nu am discutat. Doar am vorbit cu MM Stoica și i-am zis «Dacă luăm campionatul, trebuie să aducem 5 jucători!». Mă interesează Liga Campionilor.

Și trebuie să aduc un vârf de careu, o extremă dreapta, un mijlocaș gen Bourceanu, un fundaș stânga și un fundaș dreapta. Poate și un fundaș central. Nu că schimb echipa, ci o dublez. Chestia e așa. Dacă tot am nevoie ca să atac campionat și cupele europene, de ce să nu dublez echipa cu jucători valoroși? E o chestie economică.

- Gigi Becali

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Totul despre CFR Cluj - FCSB

Citește și:

Gigi Becali a dezvăluit câți bani oferă pentru prima achiziție a verii: „Credeți că îl iau, ce ziceți?”
FCSB
Gigi Becali a dezvăluit câți bani oferă pentru prima achiziție a verii: „Credeți că îl iau, ce ziceți?”
Pact „semnat” între FCSB și Rapid! » Ce se va întâmpla din sezonul viitor: „Vom avea o reciprocitate”
FCSB - RAPID
Pact „semnat” între FCSB și Rapid! » Ce se va întâmpla din sezonul viitor: „Vom avea o reciprocitate”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
bajescu
bajescu  •  12 Aprilie 2024, 11:04

Daca Luis Munteanu este un jucator interesant, Popescu este, de cele mai multe ori, cel care gafeaza in apararea Farului. Are si 30 de ani, deci nu prea vad cum ar putea sa creasca. Nu prea inteleg interesul FCSB pentru el. Daca exista cu adevarat.

sorin_marcela
sorin_marcela  •  12 Aprilie 2024, 08:30

leftere, leftere..., ***. FARAONUL jiji, este suspendat si s-a conformat: NU MAI VINE LA FOTBAL LA MECIURI DE FOTBAL. Pricepusi ? Dar are voie sa-si spuna punctul de vedere. Sau ii interzici tu ? MARE MAI ESTE GRADINA LUI DUMNEZEU !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Tzunnny
Tzunnny  •  12 Aprilie 2024, 08:25

Louis Munteanu si Mihai Popescu ar fi "a must" cat mai urgent, daca HAGI le da drumul si jucatorii isi doresc sa joace la fcsb. Pe Alibec pt ce sa il mai aduci?! Este clar ca nu mai are abilitatile pe care le avea, si daca le-ar avea se pare ca nu munceste destul pt a compensa, si ca sa compenseze ar trebui sa traga de 2 ori mai hardcore mai ales ca varsta il ajunge rapid din urma atunci da merita sa joace chiar titular, totul depinde de el.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează