FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB tremură! Dacă nu câștigă titlul la TAS, echipa lui Becali riscă să mai înregistreze o înfrângere de proporții!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 mai 2017 00:01

FCSB își va juca în perioada următoare și siguranţa financiară, fiindcă bugetul pentru perioada următoare depinde, la fel ca în anii trecuţi, și de calificarea în grupele europene.

Echipa lui Becali are nevoie să se califice măcar în grupele Europa League, dacă nu în grupele Champions League. Este esenţial pentru roș-albaștri să ia în continuare premiile UEFA.

Dacă nu câștigă titlul la TAS, FCSB e în pericol să rateze și grupele Europa League, pentru că traseul nu e simplu nici în a doua competiţie europeană.

Din ediția tipărită a Gazetei Sporturilor afli care sunt condițiile pentru ca FCSB să rămână la nivelul din prezent, acela de cel mai bogat club românesc. Care este traseul pe care echipa roș-albastră l-ar urma de pe locul doi în Liga 1, care ar fi varianta norocoasă la tragerea la sorți și alte detalii, doar în ziar.  Poți citi aici varianta digitală a Gazetei!

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

Staff ciudat ales de Dică » O situație nemaiîntâlnită în Liga 1

Avem un campionat aparte » Doar în Belgia și în Rusia s-a mai întâmplat

Gest superb făcut de Fenerbahce pentru Viitorul lui Hagi

Nu rata ponturile din pagina dedicată pariorilor!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (62)
unrapidist_
unrapidist_  •  31 Mai 2017, 16:10
Postat de andrei.f pe 31 Mai 2017, 13:58

Chiar dacă pierde turul trei preliminar UCL, FCSB merge la EL, unde va fi cap de serie în play-off, va intra în grupele EL !

Eu unul nu vad nici o echipa din liga 1 in grupele champions league sau supravietuind in grupele europa league ținând cont de loturile pe care le au. Poate doar norocul , gen Astra.

andrei.f
andrei.f  •  31 Mai 2017, 13:58

Chiar dacă pierde turul trei preliminar UCL, FCSB merge la EL, unde va fi cap de serie în play-off, va intra în grupele EL !

balauru48
balauru48  •  31 Mai 2017, 12:39
Postat de steaua1986forever pe 31 Mai 2017, 11:37

Pai daca marea majoritate e stelista cum sa ii urasca toata lumea? Poate ne explici acest concept, de provenienta dinamovista. Cat despre elciobandante ca a cumparat cei mai buni jucatori de la "rivale" imi pare rau, dar eu stiam ca ei au o singura echipa rivala si aia nu e astra. Si a facut asta pentru ca ceilalti au investit ZERO in fotbal, la fel ca si voi. Cat despre arbitraje, din nou te inseli, eu nu imi aduc aminte sa ai 3 goluri perfect valabile si cu toate astea sa pierzi meciul cu 2-0 la nici o echipa din liga 1 din ultimii 30 de ani. Arbitrajele de anul asta au fost anti-fcsb. Cat despre castigatul campionatului la TAS, iar, poate realizezi din nou ca nu e vina nimanui ca astia nu au fost in stare sa faca un regulament ca lumea, nici macar la copiat nu sunt buni. Titlul daca o sa fie castigat la TAS, o sa fie nedemn, neonorabil dar din pacate, extrem de legal. Dar nu e prima chestie nedemna pe care o face acest 'patron' deci nu m-ar mira. Si da, stiu, te deranjeaza enorm ca sunt sanse foarte mari ca asta sa se intample. In rest, ma bucur ca voi dinamvostii ati inceput sa il iubiti si apreciati pe Hagi. E echipa aia "de copii" care v-a batut la 6 din 8 meciuri jucate, e echipa aia care v-a dat 3-0 in "Groapa", etc. Ma bucur ca ii apreciati.

Doar imagineaza-ti comentariile gigistilor daca situatia ar fi fost...invers. Fcsb termina pe primul loc, au avantajul meciurilor directe din play-off dar Viitorul se duce la TAS contestand regulentul ROAF. Doar imagineaza-ti. Hai, ca esti un tip destept, nu te pot compara cu niciun fecesebist de pe gsp. Si nu, nu esti valahul!

Vezi toate comentariile (62)
Comentează