FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - U CRAIOVA

FCSB - U CRAIOVA // Gigi Becali nu s-a putut abține! „Ofertă” pentru Mihăilă înainte de FCSB - Craiova: „Nu voiam să vă zic că dau 5 milioane de euro pe el” :D

Articol de GSP - Publicat marti, 17 decembrie 2019 12:39

Gigi Becali, patronul FCSB, apelează din nou la jocuri psihologice. Chiar înaintea derby-ului cu CSU Craiova, acesta a spus că ar fi făcut o ofertă pentru Valentin Mihăilă, extrema de 19 ani a oltenilor. Și nu orice ofertă, ci una de 5 milioane de euro!

  • FCB și CSU Craiova se vor întâlni duminică, de la ora 20:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus.

„Mihăilă e jucător bun, dar încă nu e foarte bun, de clasă mondială. Dar va fi. Se va discuta mult despre el. Am dat 5 milioane de euro pe el! 

Da, am făcut ofertă pentru el de 5 milioane de euro. Bine, printr-un intermediar. Dar nu vreau să mai vorbesc despre asta. M-am scăpat. Nu mai vorbesc. Nu am făcut ofertă. Am zis eu cât cred că valoarează. Am greșit. M-am scăpat când am spus asta. O să spună lumea că «Uite ce face Becali înainte de meciul direct». Nu vreau să mă mai cert cu cineva. Vreau să fie pace”, a declarat Gigi Becali la Pro X. 

Nu e prima dată când Gigi Becali anunță înaintea unui meci dificil că este interesat de unul sau mai mulți jucători ai adversarilor. S-a întâmplat și recent, înainte de confruntarea cu Astra, când a dezvăluit că îl dorește înapoi pe Constantin Budescu, mijlocașul giurgiuvenilor.

„Meciul cu Craiova e de care pe care. Vom fi mai motivați. Motivația noastră e mai tare și iese în relief valoarea. Față de Craiova avem un lot mai valoros și mai puternic. Eu mă tem doar de CFR Cluj. Nu vreau să mă laud, dar trebuie să spunem adevărul. Pițurcă e antrenor bun, a demonstrat. N-ai cum să contești valoarea lui de antrenor. Dar nu are ce sa facă? Joacă el? Faci treabă cu ai ce ai la dispoziție. Cu valoarea pe care o are el ridică valoarea lotului cu 20-30%”
Gigi Becali

Mihăilă este un jucător crescut de Universitatea Craiova și internațional de tineret. Are două goluri în acest sezon, în 10 meciuri.  

800.000 de euroeste cota lui Valentin Mihăilă, potrivit transfermarkt

Match Preview FCSB - CSU Craiova

Citește și:

 Gigi Becali îl distruge pe Ionuţ Panţîru în direct la TV: „Eu sunt de vină. Nu am știut că e om mic! A zis «Pot să dorm pe teren acum»” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
sachealuzapacitu
sachealuzapacitu  •  18 Decembrie 2019, 08:25

Gigica, ar fi bine sa tii de bani... nu de alta, dar se aude ca vei lipsi de acasa vreo 3-4 ani...

sachealuzapacitu
sachealuzapacitu  •  18 Decembrie 2019, 08:22
Postat de cneius pe 17 Decembrie 2019, 23:24

instalatorule, vezi ca nu a facut nici o oferta, nu ai citit articolul sau nu l-ai inteles!

La modul cum ai inteles, tie cred ca ti le citeste altcineva...

firaldo
firaldo  •  18 Decembrie 2019, 08:11
Postat de cneius pe 17 Decembrie 2019, 23:24

instalatorule, vezi ca nu a facut nici o oferta, nu ai citit articolul sau nu l-ai inteles!

Prietene...tu ce articol ai citit?„Mihăilă e jucător bun, dar încă nu e foarte bun, de clasă mondială. Dar va fi. Se va discuta mult despre el. Am dat 5 milioane de euro pe el! Da, am făcut ofertă pentru el de 5 milioane de euro."

Vezi toate comentariile (35)
Comentează