FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Un fost director sportiv al lui Dinamo l-a sunat pe Gigi Becali, dar a fost repezit: „Băi băiatule, nu știu cine ești! Cum să îmi propui așa ceva?!”

Articol de , , - Publicat marti, 12 noiembrie 2019 11:13

Cristi Borcea i l-a propus lui Gigi Becali pe Cristi Bobar, președintele echipei CSM Reșița (Liga 2) în locul lui Narcis Răducan, ca director sportiv. Fostul oficial dinamovist a mai avut tangențe cu patronul FCSB: l-a sunat și l-a rugat să-l cunune el în locul lui Borcea, care fugise în America.

FCSB nici n-are nevoie să caute un nou director sportiv, că există persoane care se propun singure să-l înlocuiască pe Narcis Răducan, managerul pe care Becali l-a forțat să plece. Un nume care i-a fost oferit lui Gigi: Cristi Bobar. 

El a ajuns pe lista patronului vicecampioanei și cu o recomandare din partea unei „pile”, fiindcă Borcea i l-a propus lui Becali. Conform Fanatik, fostul acționar dinamovist a făcut lobby pentru angajarea lui Bobar în conducerea roș-albaștrilor. 

Dinamovist fiind, le cerea autografe steliștilor 

Rudenia e la baza acestor influențe. Becali e nașul lui Borcea, care e nașul lui Bobar. Acesta din urmă e președintele CSM Reșita în momentul de față, o formație nou-promovată în liga a doua. Saltul la FCSB ar fi spectaculos, mai ales că el a ocupat poziția de director sportiv și la rivala Dinamo, unde primise porecla „Vocea războinică din Ștefan cel Mare", datorită comentariilor lui din media, atacuri la adresa adversarilor și a arbitrilor. 

Reputația aceasta i-a mai fost ciobită în momentul în care Reghecampf, enervat de declarațiile lui Bobar, a dezvăluit că oficialul „câinilor” ar fi fost mai degrabă un suporter stelist: „După derby stătea la ușa vestiarului nostru ca să primească tricouri cu autografe”. 

Relația naș-naș-naș pe care o au Becali, Borcea și Bobar ar fi putut arăta altfel. Înainte de căsătorie, „Vocea războinică" s-a trezit că „Leonidas”, așa cum îi plăcea lui Borcea să fie alintat de când văzuse filmul „300”, despre legenda eroilor spartani de la Termopile, plecase în America și nu se știa când și dacă avea să revină în România. 

FCSB // Un fost director sportiv al lui Dinamo l-a sunat pe Gigi Becali, dar a fost repezit: „Băi băiatule, nu știu cine ești! Cum să îmi propui așa ceva?!”

Cristi Bobar

La nuntă, l-ar fi schimbat pe Borcea cu Becali 

Acționarul dinamovist era anchetat în „Dosarul transferurilor” și știa că exista riscul să fie condamnat. 

A și fost, a executat pedeapsa și apoi a mai primit o condamnare într-un alt dosar, fără legătură cu fotbalul. Bobar a intrat în panică în momentul în care a sesizat că Borcea, care-i promisese să-i fie naș, se afla la Miami. Când se apropia nunta, el a avut o idee: l-a sunat pe Becali. 

L-a apelat direct pe patronul FCSB, fără să-l fi cunoscut: „Nea Gigi, Borcea a plecat în America și-mi promisese să-mi fie naș. Nu vreți să-l înlocuiți dumneavoastră?”. Gigi l-a refuzat abrupt: „Băi băiatule, eu nici nu știu cine ești! Cum poți să-mi propui așa ceva?”. Și i-a închis telefonul! 

Cu Salomao l-a sfătuit greșit 

Borcea s-a mai implicat „să-l ajute” pe nașul lui. Înaintea unui meci cu FC Botoșani, din acest sezon, Cristi l-a sfătuit pe Gigi cum să acopere postul de fundaș stânga, pentru care FCSB nu avea în acel moment un jucător specializat: „Salomao e cel mai potrivit ca fundaș stânga! A mai jucat acolo și la Dinamo”.  

Degeaba s-a chinuit antrenorul Bogdan Andone să-l convingă pe Gigi că Salomao era un mijlocaș ofensiv, o extremă, în niciun caz un apărător. Portughezul a spus și el că nu fusese folosit niciodată ca fundaș stânga. Becali a mers pe mâna lui Borcea și a ieșit rău, Salomao a fost cel mai slab de pe teren, adversarul lui direct, Așkovski, a părut fantastic grație șubrezeniei portughezului. S-a terminat 2-0 pentru moldoveni și Becali l-a pedepsit tot pe Salomao, care a mai prins un singur meci în campionat după „experimentul Borcea”.  

Jucătorii îl vor pe MM 

Soluția cea mai la îndemână pentru Becali ar fi readucerea lui Mihai Stoica, măcar după o vreme, întrucât managerul are niște probleme în familie în perioada aceasta și n-ar mai fi disponibil full-time pentru FCSB.  

Florin Tănase a transmis în public că-și dorește revenirea lui MM, într-o declarație din finalul partidei cu FC Botoșani, 2-0: „Îi dedicăm victoria Teodorei, fiica lui Mihai Stoica, afectată de o gravă problemă medicală. Și îl așteptăm pe MM înapoi, alături de noi”.  

VEZI ȘI:

CRAIOVA - HERMANNSTADT // FOTO Alex Mitriță se însoară în ziua meciului » Toți oltenii sunt invitați, naș e patronul Mihai Rotaru

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
demolarii
demolarii  •  13 Noiembrie 2019, 00:22

Ce naște din Borcea, de la Becali mănâncă. Acum va sa-ti seama de ce Dinamo o duce rau? Un mare dinamovist se antrenează în pușcării pentru Liga Campionilor. Altul caută nas. Si de fotbal? Pai mai aveau timp? Pai cei care conduc acum nu sunt la fel? Cică vor să vândă acțiuni....care acțiuni, ca acum clubul valorează mai puțin ca epavă unei bărci? E clar ca Negoita a pregatit, pe model Păunescu, clubul , doar ca acum clubul nu are valoarea unui leu...nici macar de 98 de bani.....

bratescu_savi1
bratescu_savi1  •  12 Noiembrie 2019, 22:29

CAMPIONATUL EUROPEEAN DE FOTBAL FEMININ TURNEUL FINAL /: grupe ELVETIA 6-0 ROMANIA ??????? ce i asta CATASTROFA. unde i presedintele MARELE PRESEDINTE FEMININ RAZVAN BURLEANU???? ce echipa atrimis el amator presedinte de coci bambirici ??? A TRIMIS TOATE BABELE pensionare de peste 35 ANI si antrenori bosorogi de 85 DE ANI PENSIONARI. DECIZIE UEFA URGENTA. /: noul selectioner antrenor ROMANIA FEMININ FOTBAL jucator: george becali vine cu nationala lui FCSB ROMANIA U 21 si continua turneul finat; gigi becali a d at afara toate echipa de babe pensionare si antrenori mosi afara IMEDIAT afara din hotel de 5 tele acasa piiii jos cu ocazii cu caruta cu teleguta cu MAGAR fara mese festive de 5 STELE la cantina partidului psd muncitoreasca acasa cu MARFARUL cu TREN PERSOANE PERSONAL CL 2 si si isi PLATESC ELE BABELE FOTBALIATOARE PENSIONARE SI MOSHIIII asa zisi antrenori ***;jiji bicali a prelua t fraiele s e v a ocupa ACUN DIRECT SI PERSONAL DE REZULTATELE NATIONALA.razvan burleanu out afara dela nationala feminina ROMANIA SENIOARE.RETROGRAD AT 6 SASE LUNI LA ECHIPA DE COPIII fetitze de GRADINIZE de 5 ANI LA 9 ANI.PRESEDINTELE ROMANIA NATO UE DACIA KLAUSS JOHANNIS A PRELU AT PATRON ACTIV SI ONORIFIC PESTE TOT SPORTUL ROMANESC DAC DACIA. tot lotul v or retourna toti banii unde au MANCAT SI BAUT GRATIS din banii STATULUI al COPIII LOR U 21 FEMININ ROMANIA NATO UE.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1952971428322908
Eu Pensionarul  •  12 Noiembrie 2019, 20:28

Propune-i lui Talpan..poate vine

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close