FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Un truc al lui Thomas Neubert a generat amenzi de 7.000 de euro, clubul a plătit 6.000!

Neubert are imaginea celui mai bun preparator fizic din România, fără ca el să fie calificat pentru practicarea acestei meserii +38   FOTO
Neubert are imaginea celui mai bun preparator fizic din România, fără ca el să fie calificat pentru practicarea acestei meserii

Articol de - Publicat marti, 26 ianuarie 2021 19:55 / Actualizat marti, 26 ianuarie 2021 20:37

Observatorul jocului FCSB-Dinamo a notat în raport că Neubert a încălcat protocolul medical, motiv pentru care gruparea și angajatul german au fost amendați

Un truc al lui Thomas Neubert a generat amenzi de 7.000 de euro după derby-ul FCSB-Dinamo. Partida a avut loc în octombrie și au câștigat-o roș-albaștrii cu 3-2. Gazeta a scris în ediția de luni că Neubert a încălcat regulamentul din fotbal și protocolul medical convenit cu ministerele, el a intrat în zona 1, rezervată fotbaliștilor și membrilor staff-ului tehnic, fără să fi avut dreptul.

Germanul nu se afla pe lista cu delegația oficială a FCSB. A profitat de statutul său de "fantomă" și l-a jignit în pauză pe Radu Petrescu: "Ești cel mai prost și mai arogant arbitru! Tu chiar ești extrem de prost!".

Reprezentantul LPF a confirmat "ilegalitatea"

Într-un raport special redactat ca urmare a acelei partide, observatorul Eduard Alexandru a notat faptul că germanul a încălcat protocolul și, pe baza raportului, Thomas a primit o amendă de o mie de euro, iar clubul a plătit șase mii de euro. "Nu a respectat protocolul medical, a permis accesul în zona vestiarelor al unor persoane care nu aveau dreptul să se afle acolo" a fost explicația din decizia pe care au luat-o comisiile.

Neubert nu se afla la meci ca preparator fizic deoarece el nu are o calificare pentru meseria aceasta, lucrează "pe fals" ca masor, postul în care a fost angajat. În ziua derby-ului din octombrie, Mihai Stoica a anticipat că Thomas avea să încalce regulile, cu un mesaj postat pe Facebook: "Thomas Neubert a scăpat de virus, va conduce încălzirea diseară. Asta, da, veste în zi de derby!".

Clubul și germanul au plătit încălzirea aceea cu 7.000 de euro. 

EXCLUSIV Aroganța lui Neubert către un arbitru după ce FCSB a încălcat regulamentul: „Nu mă poți sancționa! Eu nici nu exist! Tu chiar ești extrem de prost!"

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
johnwick
johnwick  •  26 Ianuarie 2021, 22:39
Postat de parpalache pe 26 Ianuarie 2021, 21:55

Dar observatorul nu a scris ce facea in vestiar la pauza herr Neubert!Ca nu avea acces!Acolo se duce doar Stoichitza,sa-i incurajeze!Si ce face neamtzul la pauza?Aa,ce sa faca?Niste„masaje” cu ***!Eine kleine Vitamin!

le bagă și cipuri, prin care-i ghidează apoi prin 5G :)))))

parpalache
parpalache  •  26 Ianuarie 2021, 21:55

Dar observatorul nu a scris ce facea in vestiar la pauza herr Neubert!Ca nu avea acces!Acolo se duce doar Stoichitza,sa-i incurajeze!Si ce face neamtzul la pauza?Aa,ce sa faca?Niste„masaje” cu ***!Eine kleine Vitamin!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează