LIGA 1  ·  FCSB

FCSB. Un truc al lui Thomas Neubert a generat amenzi de 7.000 de euro, clubul a plătit 6.000!

Neubert are imaginea celui mai bun preparator fizic din România, fără ca el să fie calificat pentru practicarea acestei meserii +39 FOTO
Neubert are imaginea celui mai bun preparator fizic din România, fără ca el să fie calificat pentru practicarea acestei meserii

Articol de - Publicat marti, 26 ianuarie 2021 19:55 / Actualizat marti, 26 ianuarie 2021 20:37

Observatorul jocului FCSB-Dinamo a notat în raport că Neubert a încălcat protocolul medical, motiv pentru care gruparea și angajatul german au fost amendați

Un truc al lui Thomas Neubert a generat amenzi de 7.000 de euro după derby-ul FCSB-Dinamo. Partida a avut loc în octombrie și au câștigat-o roș-albaștrii cu 3-2. Gazeta a scris în ediția de luni că Neubert a încălcat regulamentul din fotbal și protocolul medical convenit cu ministerele, el a intrat în zona 1, rezervată fotbaliștilor și membrilor staff-ului tehnic, fără să fi avut dreptul.

Germanul nu se afla pe lista cu delegația oficială a FCSB. A profitat de statutul său de "fantomă" și l-a jignit în pauză pe Radu Petrescu: "Ești cel mai prost și mai arogant arbitru! Tu chiar ești extrem de prost!".

Reprezentantul LPF a confirmat "ilegalitatea"

Într-un raport special redactat ca urmare a acelei partide, observatorul Eduard Alexandru a notat faptul că germanul a încălcat protocolul și, pe baza raportului, Thomas a primit o amendă de o mie de euro, iar clubul a plătit șase mii de euro. "Nu a respectat protocolul medical, a permis accesul în zona vestiarelor al unor persoane care nu aveau dreptul să se afle acolo" a fost explicația din decizia pe care au luat-o comisiile.

Neubert nu se afla la meci ca preparator fizic deoarece el nu are o calificare pentru meseria aceasta, lucrează "pe fals" ca masor, postul în care a fost angajat. În ziua derby-ului din octombrie, Mihai Stoica a anticipat că Thomas avea să încalce regulile, cu un mesaj postat pe Facebook: "Thomas Neubert a scăpat de virus, va conduce încălzirea diseară. Asta, da, veste în zi de derby!".

Clubul și germanul au plătit încălzirea aceea cu 7.000 de euro. Acum 15 ani Irina Nicolae a părăsit România. Cu ce se ocupă în prezent fosta solistă a trupei A.S.I.A
Libertatea
Comentarii (2)
johnwick  •  26 Ianuarie 2021, 22:39
Postat de parpalache pe 26 Ianuarie 2021, 21:55

Dar observatorul nu a scris ce facea in vestiar la pauza herr Neubert!Ca nu avea acces!Acolo se duce doar Stoichitza,sa-i incurajeze!Si ce face neamtzul la pauza?Aa,ce sa faca?Niste„masaje” cu ***!Eine kleine Vitamin!

le bagă și cipuri, prin care-i ghidează apoi prin 5G :)))))

parpalache  •  26 Ianuarie 2021, 21:55

Dar observatorul nu a scris ce facea in vestiar la pauza herr Neubert!Ca nu avea acces!Acolo se duce doar Stoichitza,sa-i incurajeze!Si ce face neamtzul la pauza?Aa,ce sa faca?Niste„masaje” cu ***!Eine kleine Vitamin!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA
Turneul din Lyon
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
13:30 Tenis, WTA
Turneul din Doha
Digi 2
17:30 Fotbal, Cupa României
Universitatea Cluj - Viitorul Pandurii
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:00 Volei F
Diamant Kaposvar - CSM Volei Alba Blaj
Digi 4
19:30 Fotbal, Serie A
Sassuolo - Napoli
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
20:30 Fotbal, Cupa României
Petrolul - Astra
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Fotbal, Serie A
AC Milan - Udinese
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
21:45 Fotbal, Serie A
Fiorentina - Roma
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
Program TV complet
Liga 1

Acum

Urmărește aici

acum!
×