FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Schimbare la FCSB! Gigi Becali anunță unde va juca echipa și îl pune la punct pe Mihai Stoica: „Nu decide el. Eu aleg și nu contează ce vrea el”

FCSB
FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 27 mai 2019 15:38

FCSB va juca în cupele europene la Giurgiu, pe stadionul Astrei, așa cum a anunțat patronul Gigi Becali.

Deși inițial cei de la FCSB au decis să joace primele tururi din cupele europene la Târgu Jiu, aceștia s-au răzgândit, iar echipa va juca la Giurgiu.

Ce să căutăm la Târgu Jiu? Vom juca la Giurgiu! E teren bun, e stadion frumos”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

  • Stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu are o capacitate de 8.500 de locuri și găzduit meciurile din cupele europene ale Astrei

Gigi Becali: „MM Stoica și edi se vor înțelege”

Gigi Becali a vorbit și despre Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, și a spus că acesta va avea o relație bună cu Edi Iordănescu.

mihai stoica 

„MM e numărul 1 în club, după mine. Deci e al doilea. Eu am via, el are grijă de vie. Eu îl consult, nu fac ca el. Sunt momente în care țin cont și momente când nu țin cont. MM nu decide, e doar un supervizor. Are mână liberă doar la problemele la care nu mă bag. La antrenor nu decide el. Eu aleg și nu contează ce vrea el.

El supervizează programul, antrenamentele, are anumite lucruri de făcut.  La ce să-l comande pe Edi? Edi e antrenorul. Dacă nu se înțeleg, îi despart. Din ce am vorbit cu MM, cred că se vor înțelege. El mi-a zis că s-au contrat pe vremuri, când MM intervenea ca să apere echipa. Eu cred că se împacă. Niciunul nu are frustrari. Sunt băieți deștepți”, a adăugat patronul FCSB.

„Voi sunteți într-o mare confuzie, mă! Nu poate să atenteze cineva la poziția mea. Poziția mea e foarte clară! Eu sunt numărul 1 în club. Vorbim de partea tehnică. Pentru că președintele e Vali Argăseală. Eu sunt numărul 1 după patron, ca să înțelegeți foarte clar. Eu fac ce vreau eu acolo, n-are cine să-mi spună mie... nu vine un antrenor și spune că nu vrea să lucreze cu mine, că atunci nu vine antrenor la Steaua. Eu nu sunt a cincea roată la căruță p-acolo!” Mihai Stoica, pe 24 mai, la TV Digi Sport

Citește și:

Gigi Becali s-a înțeles cu Edi Iordănescu: „Lipsește doar semnătura!” » A stabilit termenii: „Îmi angajez slujitor! Te dau afară când vreau”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
abigail.drunk
abigail.drunk  •  27 Mai 2019, 18:09
Postat de Abigail Laslas pe 27 Mai 2019, 17:55

Aia-i o facatura burdihanelor cu epoleti, steaua ta, a prostilor

ai net la crasma?

1198766430181192
Abigail Laslas  •  27 Mai 2019, 17:55
Postat de nebraska pe 27 Mai 2019, 17:29

Aia din liga a patra, ce nu ti-e clar?

Aia-i o facatura burdihanelor cu epoleti, steaua ta, a prostilor

adook
adook  •  27 Mai 2019, 17:46
Postat de Robert Sergiu pe 27 Mai 2019, 16:19

In deschidere FORTA FCSB(FOSTA STEAUA)....

si-n inchidere tot prost ai ramas.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează