FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

VIDEO + FOTO Un personaj-cheie, surprins alături de Argăseală în Ghencea

Valeriu Argăseală împreună cu Iulian Gheorghișor +17   FOTO
Valeriu Argăseală împreună cu Iulian Gheorghișor

Articol de , , - Publicat luni, 17 iulie 2023 19:09 / Actualizat luni, 17 iulie 2023 22:01

Valeriu Argăseală, președintele celor de la FCSB, a petrecut toată ziua de luni în Ghencea, la sediul clubului Steaua, unde a purtat negocieri cu oficialii CSA pentru închirierea stadionului de 30.000 de locuri. Vicecampioana încă speră că va fi primită acolo pentru derby-ul cu Dinamo de sâmbătă, însă timpul e „inamicul” echipei lui Gigi Becali. 

Contractul dintre CSA Steaua și clubul lui Gigi Becali încă nu a fost semnat, dar FCSB speră ca mâine să ajungă la un acord. Toate detaliile despre rezultatul negocierilor de astăzi sunt AICI!

UPDATE ora 19:00 » Directorul economic al FCSB-ului a ajuns la negocieri

Alături de Valeriu Argăseală a venit în Ghencea și vicepreședintele celor de la FCSB, Iulian Gheorghișor. Acesta deține și altă funcție în organigrama vicecampioanei, cea de director economic. 

Un personaj-cheie, surprins alături de Argăseală în Ghencea
Valeriu Argăseală împreună cu Iulian Gheorghișor

Poate fi un semn că negocierile între cele două părți au avansat și că s-a ajuns la stabilirea unor detalii financiare.

UPDATE ora 15:30. Cum a apărut Florin Talpan la negocieri 

+13 FOTO

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, și-a făcut și al apariția la negocierile dintre Valeriu Argăseală și omologii de la clubul Ministerului Apărării. Vizibil preocupat, vorbind la telefon și cu acte în mână, Talpan a fost surprins în timp ce intra în sediul clubului Steaua.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Anterior, într-un dialog purtat cu presa, Gigi Becali afirmase că „Argăseală e optimist că va ajunge la un acord convenbabil și că oamenii de la CSA sunt de bună-credință”. Totuși, latifundiarul era rezervat: „Eu sunt sceptic”.

Dacă FCSB nu ajunge la un acord cu CSA Steaua până luni, „Arcul de Triumf" va găzdui, cel mai probabil, derby-ul orgoliilor cu Dinamo.

Omologarea Stadionului Ghencea pentru Superligă e o simplă formalitate

Astăzi ar urma să fie efectuată și omologarea stadionului pentru Superligă, un proces care reprezintă, însă, o simplă formalitate. Stadionul din Ghencea întrunește toate standardele pentru organizarea meciurilor de prima ligă. Utilizată recent pentru Campionatul European U21, arena din Ghencea poate găzdui fără probleme partide din campionat. 

Un personaj-cheie, surprins alături de Argăseală în Ghencea
Încă nu e sigur dacă FCSB - Dinamo se va juca pe Stadionul Ghencea

Gigi Becali, patronul FCSB, amenința azi: „Îl sun pe prim-ministrul Ciolacu!”

Pe subiect s-a pronunțat în această dimineață și Gigi Becali, patronul vicecampioanei. Blocat de clauzele puse de cei de la CSA, finanțatorul vicecampioanei a anunțat că are de gând să-l contacteze pe prim-ministrul Marcel Ciolacu, cel care a făcut lobby pentru ca FCSB să joace pe stadionul Stelei.

„O să-l sun azi sau mâine pe prim-ministrul Ciolacu. O să-i zic: «Domnule, prim-ministru, eu știu că te-ai ținut de cuvânt în toate. Dar dacă nu te ascultă miniștii, n-o să fii un bun conducător»!. (...)Ce un milion, mă? Un gazon costă 200.000 de euro, nu un milion!

Prim-ministrul (n.r. - Ciolacu) a spus: «Avem obligația și datoria ca Steaua să joace în Ghencea.» Așa a promis acum un an, pe scenă la Patriarhie, la un eveniment religios. Acum, vine, se ține de cuvânt, dă ordin la ministru, ministrul dă ordin mai departe, dar ăia vin și bagă niște chichițe?! Înseamnă că nu ascultă ordinul! Ordinul se ascultă cu sfințenie, nu punând bețe în roate.

Cum ai închiriat Federației, la fel închiriază-mi și mie, că nu ești privat, să pui ce vrei și cum vrei!”, a afirmat latifundiarul, la emisiunea Fanatik.

VIDEO Gigi Becali, revoltat din cauza situației stadionului din Ghencea: „E administrare cu rea credință!”

Citește și alte știri despre FCSB:

VIDEO Becali a făcut radiografia transferurilor: „Djokovic e cel mai bun de la mijloc. Băluță parcă e din alt film”

Gigi Becali recurge la un gest disperat pentru a intra în Ghencea: „Îl sun azi sau mâine! Să execute ordinul!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (100)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  18 Iulie 2023, 10:15
Postat de Catalynn._.. pe 17 Iulie 2023, 20:34

Nicaieri, însă e vacanța, subiectele sunt derizorii … Asta de fata e un non subiect, am spus din capul locului ca nu se va juca in Ghencea, cineva trebuie sa își asume răspunderea, toți însă dau ordine dar de semnat nu semnează nimeni, nu vrea nimeni sa ajungă la pușcărie. Uite la Piedone! :-)))

mda.. e vacanta.. la cat aberezi pe forum e clar ca ai creierul in vacanta!

Davideduard18
Davideduard18  •  17 Iulie 2023, 22:29

Hai cu FCSB in Ghencea. Sunt rapidist, dar ADEVARATA STEAUA, cea in care cred majoritatea romanilor de peste tot din tara are dreptul legal de a juca in Ghencea. CSA este Steaua d.p.d.v. legal( vom vedea ce se va mai întâmpla pe viitor), dar FCSB este Steaua pentru majoritatea covârșitoare a suporterilor romani( trebuie sa fiu corect si sa recunosc acest lucru). Sa lasam talpanismul plangacios și isteric( Doamne, cat de jos a ajuns Armata Romana) si sa ne vedem de fotbal, nu de ura si mizerie derivate dintr-o demonstrație a orgoliilor a unora care care au ochelari de cal in jurul ochilor.

Eu2306
Eu2306  •  17 Iulie 2023, 22:18
Postat de anticenzuralasport pe 17 Iulie 2023, 18:57

Pai nu se poate decât potrivit legii !!! Statul sau o entitate a statului nu poate să se comporte discretionar...Dar de curiozitate...de datoriile imense neplătite de CSA nu știi nimic ???Nici eu nu știu de o datorie neonorarea de Becali...

Esti prost sau doar te faci? Intreb si eu ,asa,pentru un prieten

Vezi toate comentariile (100)
Comentează