FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Valeriu Iftime, atac fără menajamente la adresa lui Gigi Becali: „Toți sunt morți, e un dezastru! La FCSB e «Las Fierbinţi»”

Articol de GSP - Publicat joi, 29 august 2019 11:03

Valeriu Iftime (59 de ani), finanțatorul FC Botoșani, îl consideră pe Gigi Becali (61 de ani) principalul vinovat pentru forma foarte slabă prin care trece FCSB în acest moment. 

  • Guimaraes - FCSB (0-0 în tur), a doua mansă a play-off-ului Europa League, se joacă în această seară, de la ora 22:00. Meciul va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la ProTV.

„Doar învârtind mătăniile pe mână, nu ai cum să faci performanţă. Eu sunt convins că Becali se va lumina. Dacă nu, echipa asta va fi într-o imensă degringoladă. O să vedeţi ce se va întâmpla cu Moruţan, cu Man și restul. 

Toţi sunt morţi. E un dezastru! Dacă mai face echipa într-o după-amiază cu preotul ăla de a fost arbitru (n.r. Alexandru Tudor), nu are nicio şansă. E «Las Fierbinţi» acolo, te consulţi cu Arsenie Boca”, a spus Iftime conform TV Digi Sport.

FCSB este în acest moment pe ultimul loc al Ligii 1, cu doar 4 puncte acumulate.

VEZI ȘI:

GUIMARAES - FCSB, liveTEXT de la 22:00 » Pentru o seară, fiți Steaua! Roș-albaștrii își pot salva startul de sezon horror cu o calificare în grupele EL! Echipe probabile + cote 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
papadopulus
papadopulus  •  29 August 2019, 20:44
Postat de Todinca Mihai pe 29 August 2019, 17:07

Mare dreptate are omul ăsta , numai un orb sau un nebun nu vede treaba asta !!!!

Așa este Jiji !Și una și cealaltă variantă.

114008756435133
Todinca Mihai  •  29 August 2019, 17:07

Mare dreptate are omul ăsta , numai un orb sau un nebun nu vede treaba asta !!!!

chris_bu67
chris_bu67  •  29 August 2019, 15:55

iftime cu i mic,râzi de gigi acum,să vezi când o da Dumnezeu cu tine de pământ cum fugi la metanier

Vezi toate comentariile (10)
Comentează