FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Vali Crețu și Ovidiu Popescu au blocat revenirea lui Alex Chipciu la FCSB! Gigi Becali: „Asta a fost analiza! Succes în a lua banii la mișto. Aici nu e vorba de loialitate”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 ianuarie 2020 12:09

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre transferul lui Alexandru Chipciu (30 de ani) la CFR Cluj și a spus că nu a făcut o ofertă pentru el pentru că-i are în echipă pe fundașul Valentin Crețu (31 de ani) și mijlocașul Ovidiu Popescu (25 de ani).

„M-a întrebat MM Stoica de Chipciu. Alex voia să știe dacă mă supăr dacă se duce la CFR Cluj. I-am transmis «Băi, fotbalul e pe supărare? Banii se iau pe supărare?» Noi nu facem d-astea cu loialitate pe viață. Ai jucat la bine, ai luat bani, iar eu ți-am mulțumit că am câștigat trofee și bani cu tine”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Gigi Becali: „Alex Chipciu nu e mai bun ca Vali Crețu sau Ovidiu Popescu”

Cine dă mai mulți bani? CFR Cluj? Du-te acolo. Eu nu mă supăr. Nu fac d-alea cu «Sunt câine pe viață, joc doar în culorile astea». Fotbaliștii au culoarea banilor. Nu trebuie să-și lege meseria de un club. 

Am vorbit cu Mihai Stoica. I-am zis «L-aș lua pe Chipciu, dar e mai bun decât Crețu?». Eu am zis că e, dar nu acum. Peste 6 luni va fi. El are nevoie de timp. Am întrebat «E mai bun ca Ovidiu Popescu?». Eu nu cred. Popescu e mai tânăr și e mai bun ca fundaș dreapta. 

I-am urat succes în a lua banii CFR-ului la mișto. Că așa îi va lua

+15 FOTO

Chipciu a jucat la FCSB între 2012 și 2016, fiind unul dintre cei mai apreciați jucători. A fost vândut la Anderlecht pentru 3 milioane de euro, câștigând un titlu și o Supercupă alături de belgieni. De-a lungul carierei a mai jucat la FC Brașov și Sparta Praga.

 

5 trofeeare Chipciu cu FCSB: 3 campionate, o Cupă și o Supercupă

VIDEO » Rezumatul meciului FCSB - Lokomotiv Moscova 3-3

Citește și:

FCSB și-a pierdut maratonistul! Accidentarea lui Ovidiu Popescu dă peste cap toată strategia lui Vintilă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
qcod
qcod  •  23 Ianuarie 2020, 21:05

oierul e disperat...)))

113553039978134
Costica Muresan  •  23 Ianuarie 2020, 11:05

batutar dumnezeu *** cu bani pe asta sa ramai *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1_0_1_0
1_0_1_0  •  23 Ianuarie 2020, 10:30

Pe cand crezi ca a atins apogeul prostiei, hop, sare cu alta mai mare. Izvor nesecat de prostie... Ne place.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează