FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Cucerit de Toni Petrea: „Unora nu le va pica bine, dar vă zic că-mi place! FCSB joacă mai ofensiv, mai în viteză”

Toni Petrea, antrenor FCSB // foto: Imago Images +18   FOTO
Toni Petrea, antrenor FCSB // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 07 decembrie 2021 16:27 / Actualizat marti, 07 decembrie 2021 17:17

Vasile Miriuță (53 de ani), în prezent antrenor la Minaur Baia Mare, o vede pe CFR Cluj campioană la finalul sezonului. Totuși, apreciază fotbalul practicat de FCSB sub comanda lui Toni Petrea (46). 

Schimbarea recentă de antrenor principal de la FCSB (plecarea lui Edi Iordănescu și angajarea lui Toni Petrea) nu a fost văzută cu ochi buni de fanii FCSB. Totuși, roș-albaștrii au 3 victorii în 3 meciuri disputate sub comanda noului antrenor, pe care Vasile Miriuță îl apreciază.  

Florin Tănase pleacă de la FCSB: „E foarte posibil ca un transfer să fie perfectat în ianuarie!”
FCSB
Florin Tănase pleacă de la FCSB: „E foarte posibil ca un transfer să fie perfectat în ianuarie!”

Vasile Miriuță: „Poate unora nu le pică bine, dar îmi place Toni Petrea!”

„Văd o luptă în 2 la titlu, între CFR și FCSB. Am mai spus-o și o mai spun, deși poate nu le pică bine unora: îmi place Toni Petrea! Îmi place, echipa joacă, parcă s-a descătușat de 3-4 etape. Joacă mai ofensiv, are posesie mai bună, joacă mai în viteză. Îmi place cum joacă FCSB acum, cu toate că nu sunt fanul lor, dar CFR va câștiga campionatul până la urmă.

Dacă rămâne Petrescu, CFR câștigă 150% campionatul. Dacă vine alt antrenor, doar 100%”, a declarat Miriuță la emisiunea „Liga DigiSport”. 

Gigi Becali explică cum l-a numit pe Toni Petrea antrenor la FCSB

Pe listă au fost 3 antrenori. A fost Ilie Poenaru, dar mi-a zis MM Stoica că nu poate să antreneze a treia echipă în acest sezon. A mai fost un antrenor căruia nu-i dau numele, ca să nu mai speculați voi. Și a mai fost Petrea. 

Am zis «Cine răspunde primul e antrenor». Ăla de care nu vă zic nu a răspuns. A răspuns Petrea și i-am zis dimineața că până la o anumită oră nu mai sun pe nimeni. I-am dat timp de gândire până seara, să vorbească cu familia. 

L-am sunat și am spus «Uite salariul. Aveai 5.000 de euro și acum vei avea 10.000». Mi-a zis: «Domne, nu vreau să mai fac nicio schimbare înainte de pauză!». I-am răspuns: «Nu vei mai face niciodată asta». Și a acceptat. Da, câteva meciuri îi voi acorda libertatea lui Petrea.

- Gigi Becali, pe 16 noiembrie

Toni Petrea a mai antrenat-o pe FCSB între iulie 2020 și iunie 2021. Sub comanda sa, FCSB a cucerit Cupa României din sezonul 2019/2020 și a încheiat sezonul 2020/2021 pe locul 2 în campionat. 

Citește mai multe știri despre FCSB: 

FCSB a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Rapid » Cât costă și de unde pot fi achiziționate

Petrea a evitat să discute erorile de arbitraj care i-au adus victoria cu UTA: „N-am văzut, nu știu ce s-a întâmplat. Rezultatul e meritat”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
markksson
markksson  •  07 Decembrie 2021, 21:20

„Văd o luptă în 2 la titlu, între CFR și FCSB”. Tare priceput Miriuță ăsta, cum vede el chestii pe care alții nici nu le bănuiesc; talent nativ!

snooker
snooker  •  07 Decembrie 2021, 20:57

Fcsb are arbitrii foarte ofensivi.

albalbastru72
albalbastru72  •  07 Decembrie 2021, 19:27

Nea Vasile,daca iti place Toni Petrea ia-l tata acasa dar echipa o face nea Jiji,iar pe asta nu cred ca vrei sa-l bagi in casa ca pe urma trebuie slujita.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează