FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Veste bună pentru Bogdan Vintilă » Un fotbalist important a revenit la antrenamentele lui FCSB

FCSB efectuează antrenamentele în grupuri de câte 4 +6   FOTO
FCSB efectuează antrenamentele în grupuri de câte 4

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 mai 2020 23:07

Olimpiu Moruțan (21 de ani), mijlocașul ofensiv al celor de la FCSB, s-a prezentat sâmbătă la antrenamentul echipei, după o perioadă de inactivitate.

Mijlocașul a efectuat un scurt antrenament fizic pe terenurile de la baza roș-albaștrilor din Berceni, informează Fanatik.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, fotbalistul în schimbul căruia Gigi Becali visează să primească multe milioane de euro a fost supus unei operații la nivelul sinusurilor, din cauza deviației de sept. 

Deși intervenția a decurs excelent, Moruțan s-a văzut nevoit să rămână pe tușă o perioadă, ratând astfel intrarea în cantonament a vicecampioanei. Acum, tânărul mijlocaș pare pregătit să reia antrenamentele, treptat, în vederea reluării sezonului de Liga 1.

Moruțan, testat pentru COVID-19

Acesta a efectuat și testul pentru COVID-19 în urmă cu câteva zile și ar putea să fie supus unuia nou, precum au făcut-o și colegii săi după prima săptămână de antrenamente.

800.000 eurovalorează Moruțan, potrivit Transfermarkt

2 goluri și 5 pase decisivea reușit Moruțan în acest sezon pentru FCSB, în 21 de apariții

Veste bună pentru Bogdan Vintilă » Un fotbalist important a revenit la antrenamentele lui FCSB
Olimpiu Moruțan

FOTO. Fotbaliștii lui FCSB au efectuat vizita medicală 

+2 FOTO

VIDEO. Imagini de la antrenamentele lui FCSB » Roș-albaștrii se pregătesc de restartul Ligii 1 în grupuri de câte 4

Citește mai multe știri despre FCSB:

Strigătul unui fotbalist abandonat de Gigi Becali: „Pe mine de ce nu m-ați chemat?”

FCSB, antrenamente în grupuri de câte 4 » Iată cum s-au organizat vedetele roș-albaștrilor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  24 Mai 2020, 02:12

Credeam ca e Deaconu...

2102911679735264
Calin Radulescu  •  24 Mai 2020, 01:13

Doar in imaginatia voastra si a lui GIGI, rebutul de Olimpiu MOLUTAN e un jucator important pentru FCSB... In primul rand nu-i titular, iar in al doilea rand nu prea a ajutat echipa cu nimic cand a jucat, cifrele sale fiind foarte slabe... Jucatori importanti pentru FCSB sunt Coman, Man, Planici si Edy (cand era in forma). Restul sunt de umplutura sa fim seriosi... Cretu si Pantaru, doi baieti muncitori dar nu-s de mare nivel, Cristea si Ovidiu Popescu nu-s rai pentru Liga 1, dar la meciurile grele clacheaza... Miron e bun doar sa dea cu capul, insa e un fundas slabut... Nedelcu si Molutan sunt doi ratati... Ala mic de la Gaz Metan e de umplutura la mijloc... nu e fotbalist rau, dar cu cfr face in pantaloni... Petre nu-i in stare sa dea un gol, in plus nici jocul fara minge nu-i merge... Am uitat de Tase... E un om foarte ok, e stelist, dar nu prea joaca nimic... Stiu alearga mult, dar nu da "lapte"... Tase ar fi o rezerva buna, dar pentru a fi titular in mijloc trebuie sa faci ceva pe teren si el nu face

liga_a_4_a
liga_a_4_a  •  23 Mai 2020, 23:32

:))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează