FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // VIDEO Dezvăluiri în exclusivitate! Accidentările ȘOCANTE pe care le-a făcut Momcilovici încercând să-și protejeze coloana!

Articol de , - Publicat luni, 16 septembrie 2019 09:00

FCSB // Marko Momcilovici are mari probleme medicale de mai bine de un an și sunt șanse să pună ghetele în cui la finalul acestui sezon. 

După ce-a suferit pe 9 august 2018 o ruptură fibrilară, sârbul a fost supus și unei operații de hernie de disc. Doar că problemele au continuat să apară, iar Marko, cotat acum la 400.000 de euro, a mai suferit și alte rupturi musculare.

"A avut dureri atipice"

Doctorul Ion Bogdan Codorean, cel care îi consultă și operează des pe jucătorii vicecampioanei atunci când au probleme ortopedice, știe cazul șocant al lui Momcilovici.

"El a avut o hernie de disc și evident tot felul de dureri tipice sau chiar atipice. Din cauza acestei hernii și a mișcărilor pe care le făcea, pentru că el încerca să-și protejeze coloana, involuntar a făcut câteva rupturi musculare, una după alta... După care au apărut și alte dureri la spate pe care el a încercat să le trateze nechirurgical, dar a fost nevoie să se opereze", a dezvăluit doctorul pentru Gazeta Sporturilor. 

"Medicina nu e perfectă"

Chiar dacă se antrenează de mai bine de o lună separat la baza din Berceni, nimeni din staff-ul medical al FCSB nu știe când Marko va putea juca din nou.

„Pacienții sunt diferiți, iar medicina nu e perfectă. Nu există în momentul de față ceva perfect! Dar medicina acum este la cel mai înalt nivel. Din punct de vedere medical, sunt convins că Momcilovici poate să revină. Sunt și alți sportivi care s-au mai operat de hernie de disc și care au revenit și au jucat. Acum... Că el vrea să mai continue sau nu, nu știu. Dar medical o să-și revină”, a mai spus Codorean.

15.000 de eurocâștigă Momcilovici pe lună la FCSB și mai are contract până în iunie 2020

"Eu nu am mai întâlnit niciodată așa ceva. Să stea un jucător accidentat atât timp. Momiclovici nu a mai jucat de un an. La nicio echipă din România nu se întâmplă asta!" 
Gigi Becali, patron FCSB

Sunt șanse mari să se retragă!

Accidentat de mai bine de 400 de zile, atunci când a ieșit "rupt" din meciul de Europa League cu Hajduk Split, Marko le-a transmis oficialilor steliști că dacă nu-și va reveni cât mai rapid se gândește să spună adio fotbalului de performanță. 

"Nu aș vrea să fiu în locul lui. Am lucrat cu el și la Pandurii și nu pot să înțeleg. El se pregătește în continuare și e pozitiv. Trăiește o dramă! Nu am pomenit în zilele noastre, în 2019, ca un jucător să stea un an de zile accidentat! Există și riscul să se lase de fotbal. Ia în calcul și acest lucru, dar el e pozitiv și eu sper să își revină și să joace cât mai curând", a declarat Narcis Răducan, directorul sportiv al FCSB. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează