FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // VIDEO Gigi Becali a găsit cheia succesului în Liga Campionilor: „Când o să am facultatea în Hristos, fac rugăciune și dă Messi autogol”

Articol de GSP - Publicat marti, 24 decembrie 2019 13:28

Gigi Becali, patronul FCSB, a susținut azi o conferință de presă și a declarat că este sigur că, ajutat de credință și rugăciune, va ajunge în UEFA Champions League și va învinge granzii Europei.

„Rugăciunea lui Tudor e puternică! Eu sunt mic pe lângă el. Voi nu-l știți. Dumnezeu îmi dă putere prin cei din jurul meu. El știe vreau să fiu biruitor la fotbal. 

Asta e cererea inimii mele și El vine și o împlinește. Acum sunt la grădiniță, nu îmi cereți Liga Campionilor. Sunt la grădiniță în credință. Stați să fac liceul și facultatea în credință, în Hristos și după aceea să vedeți cum bat Bracelona, Real Madrid, Manchester City, PSG și pe Manchester United. Pe Neymar, pe Ronaldo, pe Messi și pe toți!

Dumnezeu știe că acum sunt la grădiniță! El ce face? Nu face minuni în 17 meciuri. Dar îmi pregătește jucători la Academie și îmi dă putere. Și răsare o echipă tare peste 4-5 ani. Dar când o să am facultatea în Hristos, fac rugăciune și dă Messi autogol”, a declarat Gigi Becali în conferința de presă susținută azi.

Vezi și: 

VIDEO Gigi Becali, show la conferința de presă: „Dumnezeu mi l-a dat pe Vintilă! Alt antrenor nu mai vine”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (34)
2677694805630283
Ghebu Alexandru Florin  •  25 Decembrie 2019, 15:04

Salutare....eu nu am nimic de a face ci Gigi sau cu Fcsb....sunt fan Dinamo...dar frate atunci când bagi bani într-o echipă sau în altceva faci asta doar ca sa ai profit sau asta îți dorești...bv lui Gigi....a știut unde să bage bani și îi ies banii pe care i-a băgat...nu mai fiți așa de invidioși pentru că poate 80% dintre cei care lasă aici comentarii ar fi făcut același lucru

1250984458283448
Catalin Amariei  •  25 Decembrie 2019, 12:27

As vrea sa-l vad fara bani si fara echipa asta de fotbal tôt asa de evlavios ar fi ori totul depinde doar de cadourile lui Dumnezeu. Cred ca multi ar vrea sa-l vada intr-o ipostaza ça asta. Omul este un las notoriu. Amintitiva cum nu suporta detentia cu stoicism si scria tampenii de carti si punea gratar cervical etc. Asta e eroul vostru ??? Ingerul luminii ???

catalynn
catalynn  •  25 Decembrie 2019, 09:29
Postat de digei pe 24 Decembrie 2019, 16:08

Ati vazut acum si care a fost rostul "sondajului". Sa scape de plata celor 30 milioane. N-ai sa vezi! Scoate banii si plateste daca vrei impacare!!!

Interviul este pt fcfcbisti, ne-a jjijji le-a vorbit pe limba lor, ca de obicei le-a atins coarda sensibilă :-))) Restul, cei care nu trăim într-un delir mistic, ci avem un minim habar de legi, știm ca pt “împăcare” trebuie ca prejudiciul de 35 de milioane stabilit de evaluator sa fie stins. Asta se poate întâmpla in doar 2 cazuri: 1) ne-a jijji sare cu banul 2) Justiția infirma prejudiciul respectiv. Cum ambele variante sunt improbabile la fel e și “împăcarea”. Variantele visate de ne-a jiijji in transele lui mistice gen, vorbește el cu Orbán sa pună un ministru care sa ii dea Steaua gratis (oricine ar face așa ceva cu de la sine putere ar intra direct la pușcărie pt abuz in funcție), rămân doar pt fcsbisti precum promisiunea făcută acum vreo 2 ani “in 6 luni iau Steaua înapoi” :-)))) Crăciun Fericit tuturor, mai puțin fcsbistilor! :-))))

Vezi toate comentariile (34)
Comentează