FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // VIDEO Marian Lupu, dat afară degeaba! Narcis Răducan a găsit cauza accidentărilor în serie: „Problema a fost una singură”

Articol de - Publicat miercuri, 18 septembrie 2019 09:00

Divergențele dintre staff-ul tehnic și cel medical al FCSB i-au făcut pe jucătorii vicecampioanei să cadă pe capete.

FCSB s-a confruntat cu o problemă majoră în startul acestui sezon! Aproape la fiecare antrenament sau meci se accidenta câte un jucător important. Au căzut, pe rând, Pintilii, Nedelcu, Moruțan, Filip, Gnohere, Hora sau Man. Gigi Becali a găsit principalul vinovat în persoana fostului preparator fizic Marian Lupu.

După doar două luni la echipă, noul director sportiv, Narcis Răducan, știe unde a fost problema cu adevărat: „S-au neglijat niște parametri, care au dus la aceste întâmplări negative în lanț. Eu sper că s-au reglat problemele și nu o să se mai repete această situație și pe viitor. E păcat să nu beneficiem de jucătorii în care am investit foarte mulți bani. Problema a fost una singură... Departamentele nu mai comunicau cum trebuie între ele, dar acest lucru s-a reglat între timp”.

În acest moment accidentați la FCSB mai sunt Marko Momcilovici, cu mari probleme medicale, Alexandru Stan, Lucian Filip și Dragoș Nedelcu. De zilele trecute în programul de pregătire a intrat și Dennis Man, care are șanse mari să joace cu CFR Cluj, duminică seară. 
 

"Nu este normal să ai atâția accidentați! De un an de zile eram nemulțumit. L-am dat afară pe Marian Lupu"
- Gigi Becali, patron FCSB în iulie 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
zagna
zagna  •  18 Septembrie 2019, 16:23

Departamentele nu maimcomunicau intre ele... Inseamna ca si M Lupu e vinovat. De ce nu a comunicat acest lucru ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează