LIGA 1  ·  CORESPONDENȚĂ GSP DIN SPANIA

FCSB // VIDEO Ovidiu Popescu: „Doar la Steaua București te simți cu adevărat fotbalist!”

Articol de — , Miercuri, 15 Ianuarie

Ovidiu Popescu, 25 de ani, este de părere că FCSB trebuie să învețe din eșecurile ultimilor 5 ani. Mijlocașul susține că n-a simțit niciodată că Gigi Becali ar face echipa.

FCSB a revenit și în această iarnă la Marbella, la fel ca anul trecut, la bogăție și la condiții foarte bune de antrenament, că poate sezonul acesta nu mai termină tot pe locul 2, așa cum s-a întâmplat din 2015 încoace. 

Jucătorii sunt mai smeriți decât în anii precedenți, după ce-au pierdut titlurile în fața Astrei, Viitorului și, de două ori, CFR Cluj. 

Ovidiu Popescu se alătură grupului de jucători care spun că „reprezintă Steaua” și „trebuie să luptăm mereu pentru titlu”, dar nu își mai umflă mușchii ca în trecut. Așteaptă meciurile din play-off. Totodată, mijlocașul de 25 de ani îi recunoaște meritele lui Bogdan Vintilă, care a scos echipa de la retrogradare și-a dus-o până la 5 puncte de liderul CFR Cluj. 

VIDEO // Ovidiu Popescu, conferință de presă în Spania:

- „Chiar dacă sunt trei, chiar dacă vor fi și patru antrenamente pe zi, trebuie să le ducem mai departe ca să ne țină tot sezonul. E o perioadă scurtă, dar trebuie să tragem de noi la capacitate maximă. Eu sunt o fire muncitoare, îmi place munca mult de tot”.

Ovidiu Popescu: „Dacă lumea mă consideră Lampard, ce pot eu să zic?”

- „Eu sunt Ovidiu Popescu. Dacă lumea mă consideră Lampard, ce pot eu să zic?! Le mulțumesc celor care mă compară cu fostul fotbalist, dar mai am mult de muncă să ajung ca el. Mie îmi place acum de Valverde de la Real Madrid, care face ambele faze bine"

- „Alex Chipciu e un prieten bun, a jucat ani buni la noi, are experiență uriașă, în Europa și la națională, face ce crede mai bine pentru familia lui. Nu pot eu să spun că ar putea fi o trădare. El decide ce face cu viitorul lui, rămânem prieteni"

Ovidiu Popescu: „Suntem Steaua București, vrem eventul”

- „Dacă vom învinge în prima etapă din 2020 la CFR Cluj, apoi în restanța cu Voluntari, vom fi pe primul loc. Șanse la titlu avem, suntem Steaua București, vrem mereu eventul. Eu fac 4 ani în vară și mereu am pierdut titlul pe mâna noastră. Acum, sper să fie altfel. E ceva fantastic să devii campion cu Steaua, te simți fotbalist. E altceva decât dacă iei titlul cu altă echipă”. 

Ovidiu Popescu: „Nu ne interesează dacă Dinamo va fi sau nu în play-off”

- „Nu îmi place mie să vorbesc de Dinamo, dar un derby e dificil, cu încărcătură specială, cu stadionul plin. Nu ne interesează dacă Dinamo va fi sau nu în play-off”. 

- „În cantonamente, nu prea citesc presa, dacă Gnohere se întoarce, e bine-venit, dacă nu, se duce la mai bine și-i urez succes. Cred că vrea și el să plece, are o vârstă, vrea la mai bine”

Ovidiu Popescu: „Niciodată n-am simțit că altcineva face echipa”

- „Bogdan Vintilă e un antrenor foarte bun, știe să țină un grup unit, suntem mulți tineri care muncim și trebuie să ne dăm viața pe teren, cum se spune la fotbal. Eu n-am simțit niciodată că face altcineva echipa la Steaua în afara antrenorului! Nu comentez eu, eu sunt plătit să-mi fac treaba pe teren, la antrenamente, indiferent că joc sau nu”.

VIDEO // Imagini de la antrenamentul FCSB-ului de azi:

"Pinti are o mare experiență, ne îndrumă pe drumul cel bun, îl ascultăm, mai ales că e antrenor secund"  - Ovidiu Popescu, mijlocaș FCSB 

27 de meciuria strâns Ovidiu Popescu pentru FCSB în actuala ediție, oferind un assist

200.000 de euroa plătit Gigi Becali să-l aducă în vara 2016 de la Poli Timișoara

Vezi și: Directoarea Colegiului Goethe, înregistrată de elevi când spune că a dat afară un profesor cu trei facultăți și 9,45 la Titularizare

Libertatea

Comentarii (38)

hhannibal  •  16 Ianuarie 2020, 12:57
Postat de breitner pe 16 Ianuarie 2020, 08:44

Nu s-a transferat (poate nici nu-l doresc cei de la Steaua )ci doar habar n-are nici macar unde este legitimat!

95% dintre stelisti considera ca FCSB e Steaua, degeaba va agitati aici...

breitner  •  16 Ianuarie 2020, 08:44
Postat de caoradea pe 16 Ianuarie 2020, 07:04

S-a transferat la Steaua baiatul asta ?

Nu s-a transferat (poate nici nu-l doresc cei de la Steaua )ci doar habar n-are nici macar unde este legitimat!

caoradea  •  16 Ianuarie 2020, 07:04

S-a transferat la Steaua baiatul asta ?

Vezi toate comentariile (38)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:15 Tenis

Australian Open

Eurosport, Eurosport 2
12:20 Schi Alpin

Cupa Mondială

Eurosport 2
18:55 Sărituri cu schiurile

Cupa Mondială

Eurosport
19:00 Handbal M, CM 2020

Norvegia-Croația

Digi 2, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Borussia Dortmund - FC Koln

Digi 3, Look Plus
21:30 Handbal M, CE 2020

Slovenia-Spania

Digi 2
21:45 Fotbal, Ligue 1

Nice - Rennes

Digi 4, Look Sport 2
21:45 Fotbal, Serie A

Brescia - AC Milan

Digi 1, Look Sport
21:50 Patinaj Artistic

CE 2020

TVR 2
Program TV complet

Liga 1