FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB

ASTRA - FCSB // VIDEO Vergil Andronache e categoric: „Eu o să fac echipa! Trebuie să fim bărbați”

Vergil Andronache
Vergil Andronache

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 august 2019 10:49

FCSB va juca pe terenul Astrei, luni, de la ora 21:00, în etapa a 4-a din Liga 1.

  • Meciul va fi de la ora 21:00, liveTEXT, video, foto pe GSP.RO și în direct pe Look Plus, TV Digi Sport și TV Telekom Sport

Azi, Vergil Andronache, fostul secund al lui Bogdan Andone și cel care va conduce echipa la meciul de la Giurgiu, a vorbit despre situația de la FCSB.

„Zilele acestea au fost ca niște ani. Nu ne-a căzut bine ultimul rezultat. Vrem ca meciul cu Astra să fie un bun prilej pentru a le arăta suporterilor că suntem altă echipă.

Atât timp cât mi se solicită ajutorul, o fac cu drag. Nu mi se pare anormal. Atât timp cât sunt aici, e clar că sunt responsabil de rezultat. Nimănui nu i-a plăcut ce s-a întâmplat. 

Atmosfera este una bună și i-am felicitat pe jucători. Nimănui nu i-a plăcut ce s-a întâmplat. Ne cunoșteam programul și nu trebuie să ne plângem. A fost o stare de oboseală, dar «nu se poate» nu există. Am observat dorința jucătorilor de a câștiga. Le-am zis să fie bărbați. În vestiar nu e tensiune, ci doar dorința de a câștiga. Am curaj să spun că luni veți vedea o echipă determinată.

Eu și staff-ul vom face echipa. Datoria mea e să asigur continuitatea la echipă. Cel mai important e meciul cu Astra, după aceea se vor schimba datele problemei”, a declarat Vergil Andronache.

Andronache s-a aflat în staff-ul vicecampioanei și pe parcursul sezonului trecut, atunci când Bogdan Andone era, la rândul lui, asistentul lui Mihai Teja.

VIDEO CONFERINȚA INTEGRALĂ

video de la antrenamentul de azi

Citește și:

Gigi Becali a iertat un renegat! Nu-l mai dă afară și-l bagă titular cu Astra: „Dacă i-a născut iubita, să joace ca lumea” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
danut1971
danut1971  •  04 August 2019, 18:28

ha ha ha cea mai mare minciuna de azi!sper ca astra sa le scoata fcsbeilor fotbalul din cap

140890610325991
Chimir Sen  •  04 August 2019, 18:14

Vergile , fi bărbată ! Astăzi ești bătaia de joc a tuturor , dar mâine , după ce vei fi dat afară vei declara ce erou ai fost tu , că nu ai făcut decât 3 schimbări dictate prin telefon ! A patra schimbare ești chiar tu ! Că degeaba a mituit ciobanul Astra cu împrumuturi , că el e om bun și dă de mâncare la săraci , tot n-ai câștigat . Nu-i nimic , Stăreția Babadag și-a făcut echipă de fotbal și te vor .

499416633909061
Stefana Dincă  •  04 August 2019, 17:09

Eu nu m as duce antrenor la FCSB!!! Becali ar trebui sa nu se mai implice in alcatuirea echipei! Sa i lase pe antrenori sa si alcatuiasca echipa, sa raspunda de ceea ce fac!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează
Close