FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 1-2

FCSB - VIITORUL 1-2 // Gică Hagi se gândește la plecarea de la Viitorul: „Sunt valoros și o să îmi găsesc ușor echipă”

Gica-Hagi
Gica-Hagi

Articol de GSP - Publicat marti, 12 martie 2019 10:45

După victoria cu FCSB, 2-1, Gică Hagi a vorbit din nou de planurile sale și despre posibila plecare de la Viitorul la un club puternic din Europa.

Îmi doresc să fac performanţe în Europa. Îmi place să progresez. Dacă nu o să pot, din vară nu o să mai stau. O să las locul altcuiva. Ce să mai fac? Să produc iarăşi jucători?

Voi conduce clubul doar dacă devenim mai buni, doar dacă o să avem pretenţii mai mari. Altfel, o să îmi caut şi eu de ale mele. Să vedem dacă mă vrea cineva. Dar eu sunt zic că sunt valoros şi o să îmi găsesc echipă uşor”, a declarat Gică Hagi la conferința de presă, potrivit TV Telekom Sport.

Citește și:

Gică Hagi s-a dezlănțuit după victoria cu FCSB: „România nu mai există! Doar ne băgăm și ne scoatem. Duceți-vă în Ungaria să vedeți!” » Mesaj pentru UEFA

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  12 Martie 2019, 19:27

,,Sunt valoros,,! Gica,ai inceput sa vorbesti ca finul tau,cu multa modestie,tare mi-e sa nu ajungi ca el!

115486966066476
Edi Girnita  •  12 Martie 2019, 18:01

A mai fost pe la Galata,parca, și s-a făcut de râs!

polistul68
polistul68  •  12 Martie 2019, 17:41
Postat de Leonard Crassas pe 12 Martie 2019, 14:21

D-lor reporteri, voi cititi comentariile oamenilor ? , Nu observati ca ati devenit penibili ,tot laudand familia Hagi(care sa fiim corecti , cnd-va a fost bunisor ca fotbalist), care nu demonstreaza nimic, nici el ca antrenor si nici fiisul ca jucator, dar noi romanii avem asa ceva care seamana a pupincurism. Am facut un studiu recent (va rog sa-l faceti si voi), sa vedeti din toti jucatorii de fotbal voiajori produsi la marea academie sunt de fapt adunati din tara de la diferite cluburi, si pana acum nu comfirma unul. Mie sila !!!

Cum sa nu joace....doar ca joaca la FCSB, care nu a prins grupele El..joaca la CFR, care a fosta scoasa de o echipa de amatori....pana acum, Hagi a scos jucatorii mediocrii pentru campionatul romanesc, care este foarte slab...dar noi daca nu ne laudam, nu ne prieste ciorba. Orice jucator, care are pretentia sa joace in Franta, Spania, Italia, Anglia....trebuie sa fie zmeu in campionatul nostru ..ori la noi...inca nu am vazut vre-un zmeu..Man, promitea, la icneput, dar s-a 'taiat" si el...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează