FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 1-2

FCSB - VIITORUL 1-2 // VIDEO + FOTO Gică Hagi i-a dat șah mat lui Mihai Teja » Viitorul câștigă pe Arena Națională cu FCSB

FCSB - Viitorul // FOTO: Raed Krishan +30   FOTO
FCSB - Viitorul // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 11 martie 2019 22:28

FCSB a pierdut pe teren propriu, 1-2 cu Viitorul (Coman 40 / Calcan 16, Hagi 66-pen.), în derby-ul primei etape din play-off.

După ce FCSB a avut o bară în primele minute, Viitorul a preluat controlul meciului și și-a creat ocazii mari. În minutul 15, după o pasă foarte bună a lui Ianis Hagi, Andreas Calcan a intrat în careu și a marcat cu un șut puternic, din colț, la care Bălgrădean nu a avut reacție.

După ratările Viitorului, Florinel Coman a egalat în minutul 40. Denis Drăguș a pierdut mingea, Olimpiu Moruțan a pasat perfect, iar Florinel Coman a marcat de la marginea careului cu un șut pe sub portarul Valentin Cojocaru, care a ieșit eronat.

FCSB a început tare după pauză, ratând ocazii importante.

Pe contraatac, arbitrul Radu Petrescu a dictat penalty după ce Houri a fost faultat de Romario Benzar (Detalii aici). Ianis Hagi a transformat penalty-ul, în minutul 60, stabilind scorul final.

Până la final, FCSB a mai avut trei ocazii prin Harlem Gnohere, dar nu a putut marca, iar Viitorul a plecat cu cele trei puncte de pe Arena Națională.

După acest meci, FCSB rămâne pe locul 3, cu 25 de puncte, la 5 de liderul CFR Cluj. Viitorul este pe 4, cu 22 de puncte.

FCSB - Viitorul  1-2
Au marcat: Fl. Coman 40'/Calcan 16', I.Hagi 66'-pen.

Click AICI pentru liveTEXT

Vezi AICI VIDEO

Vezi AICI FOTO de la meci

FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, Bălașa, I. Cristea, J. Morais - Nedelcu (Fl.Matei 46'), L. Filip - Moruțan (Rusescu 74'), Fl. Tănase, Coman - Hora (Gnohere 66')
Rezerve: Vlad, Stoian, Roman, Ad. Niță
Antrenor: Mihai Teja

Viitorul: Cojocaru - Mladen (Boboc 35'), Țîru, Ghiță, De Nooijer - Houri, T. Băluță, Vînă - Hagi, Drăguș (Rivaldinho 56'), Calcan (Artean 60')
Rezerve: Tordai, Casap, Eric, Achim
Antrenor: Gică Hagi

Arbitru: Radu Petrescu / Asistenți: Alexandru Cerei, Ciprian Danșa
Stadion: Arena Națională

 
 

Rezultate play-off

CFR Cluj - Sepsi 3-1 (Detalii AICI)
CSU Craiova - Astra 1-0 (Detalii AICI)
FCSB - Viitorul 1-2

Clasament play-off Liga 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (546)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  12 Martie 2019, 11:05

Titlul este corect si ma gandeam ca, wau, sa vezi ca ziaristii nostri se vor apuca sa faca analize tehnico-tactice si ne vor impresiona cu pregatirea lor profesionala si, cand colo, ni s-a prezentat caseta tehnica a fazelor, fara nicio idee vizavi de ce a fost. Hagi le-a predat tuturor o lectie de fotbal dar ziaristii nostri au retinut doar un lucru: Becali.

hector13
hector13  •  12 Martie 2019, 10:36
Postat de hector13 pe 12 Martie 2019, 06:54

***

Cand spui cuiva ca e ipocrit pe aici vad ca esti restrictionat....

rjka
rjka  •  12 Martie 2019, 10:15

Fc fcsb nu este Steaua atâta timp cât exista o sentința judecătorească , doar jurnaliști rapidiști de la gazeta spun altceva normal când te vinzi lui gigi mirajul banul te face sa inebunesti pai jiji nu face doar echipa la fotbal Va face și articolele la gsp

Vezi toate comentariile (546)
Comentează