FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 2-1

FCSB - VIITORUL 2-1 // Bogdan Argeș Vintilă, sărit din schemă! Habar nu avea că Gigi Becali mai face un transfer: „Mai așteptăm un jucător?”

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 septembrie 2019 23:35

Bogdan Argeș Vintilă, antrenorul lui FCSB, a vorbit după prima victorie în fața Viitorului, scor 2-1, și spune că roș-albaștrii s-au mai ales cu doi accidentați.

„Victoria a venit într-un moment potrivit. Mă bucur pentru jucători. Eu i-am convins că sunt buni, dar trebuiau și ei să creadă.  

Florin Tănase are o problemă la picior și a jucat cu infiltrații până acum, dar de această dată n-a mai reușit. Bălgrădean a avut o problemă pe care am observat-o încă de la începutul meciului. Acum avem o perioadă de pauză și ne putem reface”, a declarat Bogdan Argeș Vintilă la Look Sport.

Deși înaintea meciului Narcis Răducan a anunțat că mâine FCSB ar mai putea aduce un jucător, antrenorul roș-albaștrilor a rămas surprins când a fost întrebat de reporteri despre cine e vorba: „Mai așteptăm un jucător? Foarte bine! Dacă vine, îl așteptăm cu drag”.

„E posibil să avem parte de o surpriză plăcută la veniri. Veți afla mâine. Nu pot să vă spun mai mult”
- Narcis Răducan, manager sportiv FCSB

Bogdan Argeș Vintilă a vorbit și despre situația lui Adi Popa, care s-a plâns că nu a fost folosit cu Guimaraes: „Adi Popa a făcut un joc foarte bun azi și sunt foarte mulțumit de el. Eu decid cine joacă și cine nu joacă”.

Citește și:

FCSB - VIITORUL 2-1 / Adi Popa a răbufnit: „Numai în România contează dacă ai fundul mare. Sunt dezamăgit, frustrat de decizia conducerii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
vendredi13
vendredi13  •  02 Septembrie 2019, 04:56

Narcis, blatistul de la Oțelul, cel puțin, ar putea să reactiveze varianta Crăciunescu la CCA, că altfel nu câștiga Urziceniul contra lui Dinamo. Crăciunescu şi Porumboiu urăsc Dinamo. Probabil din cauza numelor de familie, care sunt subiecte de caterincă. Retragere, simplu, inclusiv de la TV, așa nu progresăm. Naum spune direct: așa nu se mai poate. La muncă, azi e luni.

vladutz13
vladutz13  •  02 Septembrie 2019, 01:35

Din toate declaratiile astuia nu reiese decat ca este un fraier... Serios, are raspunsuri aiurea, smecherii care nu merg nicaieri dar unii au impresia ca au (in timp ce cei din jur rad de ei).

834427529961509
'Aaron Johnson  •  02 Septembrie 2019, 00:10

"Eu decid cine joacă și cine nu joacă" este gluma anului, toata lumea stie ca oierul decide.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează