FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 2-1

FCSB - VIITORUL 2-1 // NOTE GSP Bogdan Vintilă, peste Gheorghe Hagi + Bogdan Țîru a luat nota 3!

Articol de GSP - Publicat luni, 02 septembrie 2019 09:33

FCSB a învins Viitorul, scor 2-1, în etapa a 8-a din Liga 1, după cinci meciuri consecutive în care roș-albaștrii au înregistrat doar înfrângeri în campionatul României.

Formația care este pe locul 10 în acest moment în Liga 1 a întrerupt seria nefastă a rezultatelor chiar împotriva echipei antrenate de Gheorghe Hagi (54 de ani). Adi Popa ('38) și Gnohere ('65) au punctat pentru vicecampioana României, în timp ce pentru gruparea din Constanța a înscris Gabi Iancu, în minutul 45+1.

Jucătorii antrenați de Bogdan Argeș Vintilă (47 de ani) au mai avut două ocazii uriașe: Ionuț Vînă a ratat un penalty în minutul 18, iar Harlem Gnohere a trimis mingea în bară în a doua repriză.

7a fost cea mai mare notă acordată de Gazeta Sporturilor celor de la FCSB, obținută de Bălgrădean, Popescu, Coman, Gnohere, Adi Popa și de antrenorul Bogdan Vintilă

Bogdan Țîru a fost cel mai slab jucător de pe teren, cu nota 3, după ce a greșit în mai multe rânduri, inclusiv la golul decisiv reușit de Gnohere. A fost urmat de George Ganea și Paul Iacob, de asemenea din tabăra Viitorului, care au primit nota 4.

FCSB - VIITORUL 2-1 // NOTE GSP Bogdan Vintilă, peste Gheorghe Hagi + Bogdan Țîru a luat nota 3!

VEZI ȘI:

FCSB - VIITORUL 2-1 / VIDEO+FOTO FCSB învinge Viitorul și obține prima victorie după 5 eșecuri consecutive

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (44)
mosvasile
mosvasile  •  03 Septembrie 2019, 18:59

Cum *** or fi primit arbitrii nota 7?Hai sa zicem ca-i intelegem- cand fluiera numai intr-o directie-adica pentru fcsb-celor de la Viitorul impunindu-le nici sa nu atinga adversarul-ca la baschet-iar celor de la fcsb permitandu-le duritati ca la rugby,dar ...De ce nu l-a eliminat pe "Pufi"Balgradean-la mingea urmarita de Rivaldinho-pentru ca a prins mingea in brate la un metru in afara careului si realizand ca a aterizar cu mingea in brate in afara careului...a plonjat inapoi in careu!Liniste, din partea centralului, dar mai ales a...tusierului!Se mai indoieste cineva ca anul asta GG va castiga titlul cu echipa sa?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cneius
cneius  •  03 Septembrie 2019, 08:48

Viitorul i-a suflat doua titluri Stelei, deci...cum e cu blatul ?

magic4ever
magic4ever  •  02 Septembrie 2019, 15:45
Postat de Cristel Ioan pe 02 Septembrie 2019, 13:10

Blat spun și...orbii!Să-ți fie rusine Hagi și jucătorilor care te sustin la astfel de magarii. Ia ti catrafusele și du-te cu...Dedeman!Blat si nu-i prima oară! Voi machedonii va înțelegeți la branza !Sa va fie rusine.....Ti-ai batut din nou joc de iubitorii fotbalul!

Si Hagi vrea echipa direct in UCL...

Vezi toate comentariile (44)
Comentează