FOTBAL  »  Superliga  »  ANAD

Cristi Balaj, detaliu neștiut despre relația dintre cluburile de Liga 1 și ANAD: „Doar FCSB și Viitorul fac asta. Informațiile sunt obligatorii!”

Cristi Balaj, președintele Agenției Naționale Antidoping, a lăudat cluburile FCSB și Viitorul, pentru modul în care colaborează cu instituția pe care o conduce.
Cristi Balaj, președintele Agenției Naționale Antidoping, a lăudat cluburile FCSB și Viitorul, pentru modul în care colaborează cu instituția pe care o conduce.

Articol de GSP - Publicat marti, 06 aprilie 2021 08:00

Cristi Balaj, președintele Agenției Naționale Antidoping, a lăudat cluburile FCSB și Viitorul, pentru modul în care colaborează cu instituția pe care o conduce. 

FCSB și CFR Cluj sunt cluburile din Liga 1 supuse la cele mai multe teste antidoping. Actualul lider a avut parte de asta și duminică, la finalul remizei cu CS Universitatea Craiova. Cristi Balaj a dezvăluit că formațiile patronate de Gigi Becali și Gică Hagi sunt singurele care respectă cu strictețe protocoalele ANAD, în ceea ce privește transmiterea de informații. 

FCSB și Viitorul, lăudate de Cristi Balaj

„Cele mai controlate au fost FCSB și CFR Cluj, sunt echipe care se luptă pentru campionat, e normal. Vreau să mai specific ceva. FCSB și Viitorul sunt cele mai profesioniste echipe în ceea ce înseamnă colaborarea cu ANAD, prin obligativitatea pe care cluburile o au să transmită locul și ora antrenamentelor. 

Aceste informații sunt obligatorii, iar alte cluburi nu le trimit. Trebuie să alergi tu după ele, să cauți unde sunt. Nu știu ce echipă vine în spatele celor două, dar o să verific”, a declarat Cristi Balaj, la TV Telekom Sport. 

28de testări antidoping a efectuat ANAD la meciuri de fotbal în 2020, conform raportului anual de activitate

VIDEO Cristi Balaj, despre metodele de dopaj din sport

Citește și alte știri despre ANAD: 

Dezvăluiri despre controlul ANAD de la FCSB- Craiova: „Nu țin minte ca o altă echipă să fi cerut asta” » Cât a plătit Rotaru în total

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
514091889218839
Mihai Buzea  •  06 Aprilie 2021, 12:46
Postat de margelatu49 pe 06 Aprilie 2021, 11:19

Dle. Balaj este foarte bine ca spuneti lucrurile acestea, dar asteptam mai multa transparenta si atitudine in privinta celor care calca pe “bec” (Astra, Corona) ce facem cu aceste cazuri, le musamalizam?! Asteptam sa vedem cat de corect si vertical sunteti.....ca doar de asta va vor cei de la Agentia Internationala, nu?!

După ce a-ti ramas doar datorită lui burleanu în liga, după ce la voi s-a găsit un ***,voi tot cu becali si fcsb în gura!!!! Cat de *** poti fi!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

visarionpalnie
visarionpalnie  •  06 Aprilie 2021, 11:50

Cristianee, fapte nu vorbe, taie in carne vie tata!

108619431219316
Costica Muresan  •  06 Aprilie 2021, 11:27

puteti zice ce vreti sa vazut cum un club cere antidoping la fcsb cum sunt varza ce ne mai ascundem ciobanu lupta pe toate liiniiile cu bani munciti din retrocedari hu

Vezi toate comentariile (10)
Comentează