FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL, 20:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

FCSB - VIITORUL // Dică, pus în gardă înainte de meciul cu Viitorul! La cine trebuie să fie atent: "E în stânga, dreapta, la mijloc și-n spatele atacanților"

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 decembrie 2018 10:52

Înainte de FCSB - Viitorul, care se joacă azi, de la ora 20:00, Ianis Hagi este văzut drept cel mai periculos jucător al constănțenilor.

Mirel Rădoi, fost antrenor la FCSB și actual antrenor al naționalei de tineret, a vorbit despre Ianis Hagi și a spus că mijlocașul ofensiv de 20 de ani este cel mai bun om de la Viitorul.

"E greu să faci marcaj om la om la Ianis. El navighează în toate zonele. E foarte greu ca un jucător să-l urmărească. Îl vedem pe Ianis în stânga, în dreapta, îm spatele vârfului, chiar și la nivelul mijlocaşilor centrali.

Sincer, cred nimeni nu se aştepta să aibă progresul acesta atât de mare, imediat după ceea ce s-a întâmplat la Fiorentina. Eu însă mă bucur cel mai tare", a declarat Mirel Rădoi la TV Telekom Sport.

 7 goluri și 4 pase de gol are Ianis în 16 partide în acest sezon

  • FCSB - Viitorul se joacă azi, de la ora 20:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, TV DigiSport și Look Sport.

Citește și:

Bătălie pentru Ianis Hagi! Inter Milano, ultima care a intrat în cursă » Ce alte echipe îl mai vor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
sexilian
sexilian  •  09 Decembrie 2018, 16:24

etaloanele *** nu pot face decat meci nul...........si cu subfotbalistul mai usor sa nu-i puna cineva o talpa sa se rupa pe tot terenul,lasati-l sa adune lantisoare..........

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

102031457272119
Radu Fifea  •  09 Decembrie 2018, 14:00
Postat de randdoom.. pe 09 Decembrie 2018, 13:29

continuare.... dica se gandeste hai sa treaca astea doua meciui si mai incasez 8 mii de euro pentru 2 luni,decembrie si ianuarie. ca el se gandeste ca nu poate fi demis in pauza competitionala,pentru ca nu sunt meciuri oficiale atunci. incredibil ce urmareste *** asta.

Crezi ca altul in locul lui Dica nu s-ar fi gandit la fel??? Mai ales ca Dica, asa cum il cred unii - un antrenor slab, lipsit de calitatii pt. a antrena - i-a adus, totusi, lui Becali vreo 12 milioane ce euro anul trecut prin calificarea in grupele EL. Cum a avut un salariu nu f. mare pt. o echipa ca Steaua, repet, si altii ar fi facut la fel in locul lui - nu si-ar fi dat demisia.

bodrin
bodrin  •  09 Decembrie 2018, 13:57

Viitorul și-a asigurat prezența în play-off, asta fiind ambiția lui G.Hagi, ca să vândă jucători. G.Becali și-a anunțat intenția de a mai cumpăra jucători de la G.Hagi. Orice rezultat este posibil pentru meciul FCSB-Viitorul. Depinde cum s-au înțeles cei 2 G ...iar jocul în sine contează doar ca antrenament...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează