FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL

FCSB - VIITORUL / VIDEO Gică Hagi în conferință: „Să facă statistica cei de la Gazeta Sporturilor”

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 august 2019 12:47

Gică Hagi a susținut conferința de presă premergătoare meciului de duminică cu FCSB, de la ora 21:00. Trupa „Regelui” nu se va putea baza pe brazilianul Eric, care s-a accidentat, conform managerului clubului de pe locul 3 în Liga 1.

  • FCSB - Viitorul se joacă duminică, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Sport.

„Trebuie să facem un meci foarte bun pentru a ne întoarce acasă cu un rezultat pozitiv. Ei sunt într-un moment mai puțin bun, dar asta nu contează. Important e să știm că întâlnim un lot foarte valoros, capabil să joace un fotbal foarte bun. Noi trebuie să facem un meci foarte mare, așa cum am făcut și ultima dată la București. Trebuie să-i punem în criză de spațiu și timp, nu trebuie să le dăm timp de gândire, iar noi doar așa avem șanse să scoatem un rezultat pozitiv. 

De Nooijer a revenit la antrenament, vom vedea dacă va juca sau o să fie rezervă. Eric s-a accidentat la genunchi la meciul amical de miercuri. Nu știu încă cât va dura accidentarea lui, dar vom vedea ce se va întâmpla. În rest toată lumea este bine! E un moment al nostru foarte bun, dar trebuie să avem grijă. 

Trebuie să motivez echipa și să-i pun pe jucători să știe cum să joace. Vom face o greșeală mare dacă vom considera că Steaua, sau cum îi spuneți voi, FCSB, este într-un moment mai puțin bun. Are jucători valoroși care o să strângă energia și pot face un meci mare. Ce s-a întâmplat la echipă îi va face de-acum încolo să strângă rândurile, să se gândească la campionat și mă aștept la un adversat conectat, puternic, cu multă dorință să câștige”, a declarat Gică Hagi la conferința de presă.

Gică Hagi: „Nu mă interesează situația celor de la FCSB”

Hagi a fost categoric când a fost întrebat despre locul ocupat de FCSB în campionat. 

„Presiune pentru mine? E un meci de campionat cu trei puncte și nimic mai mult! Viitorul e într-o formă foarte bună. N-am mai pierdut de 12 meciuri! Cei care veniți de la Gazeta Sporturilor de ce n-ați făcut statistica să vedeți de când n-a mai pierdut Viitorul? Steaua este într-o situație mai delicată, dar asta face parte din viață. O să strângă rândurile și-o să fie un meci puternic, așa cum a fost de fiecare dată. Adversarul nostru chiar are un lot foarte valoros!

Nu mă interesează situația lor! Mă interesează doar clubul meu. Ei au un buget foarte mare, jucători valoroși. În rest... totul e o situație de moment. În viață nu suntem tot timpul la maximum și nu putem să câștigăm totdeauna. E problema lor, a noastră e să jucăm inteligent și să scoate rezultatul pe care-l dorim. Vrem să progresăm și să avem foame și ambiție. Jucătorii lor sunt și de la Academie și știu că vor să câștige. Vedem pe teren cine o să fie mai puternic”, a adăugat Hagi.

10 meciuriconsecutive fără înfrângere are Viitorul în campionat. Ultimul eșec, pe 29 aprilie 2019, 1-3 cu CFR Cluj

„Steaua e o echipă cu jucători foarte buni, chiar dacă trece printr-o perioadă foarte grea. Au ieșit din Europa și acum sunt concentrați pe campionat. Sunt sigur că vor fi foarte montați pe meciul cu noi. Mâine e un meci în care trebuie să ne facem jocul și să încercăm să câștigăm. Avem un început de sezon foarte bun, am pierdut doar un meci oficial. Sper să câștigăm mâine și să menținem aceeași linie pozitivă”
-Sebastian Mladen, fundaș Viitorul 

„Va fi un meci foarte greu pentru că jucăm contra Stelei, o echipă mare, cu jucători de calitate. O echipă mare nu e normal să fie pe ultimul loc, dar acum trece printr-o perioadă grea. Totuși, e o echipă mare care va face tot posibilul să revină cât mai sus. Are jucători de calitate. Vom face totul pentru un rezultat pozitiv”
-Rivaldinho, atacant Viitorul

Citește și:

Narcis Răducan îl contrazice pe Gigi Becali: „Doar doi jucători pleacă” + Mesaj pentru Pașcanu, după ce a refuzat-o pe FCSB: „Era mai bine aici”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (52)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  31 August 2019, 21:34
Postat de miki123 pe 31 August 2019, 17:56

Băi flipers......ce treabă ai tu cu RAPID ?!? In articol se vorbește despre două echipe patronate de doi machidoni, unul care este cel mai renumit fotbalist român, dar un antrenor modest, celălalt, așa zisul nea jiji care este cancerul fotbalului românesc!?! Calcă apa și numai comenta aiurea sau ai uitat de "omenia" lui jiji când a dat meciul regelui și viitorul nu a mai retogradat?!?

daca dinamo o fi uitat fotbalul ,vedeti voi in retur !

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  31 August 2019, 21:32

toata lumea din fotbal e cu ochii pe voi !sa speram ca nu incercati un blat !

1189594351073689
Vladescu Mircea  •  31 August 2019, 19:50

Rejelen blaturilor e atat de subtil ca nici el nu poate spune ce a incercat sa spuna !!!!!!

Vezi toate comentariile (52)
Comentează