FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL, DUMINICĂ, 21:00

FCSB - VIITORUL. VIDEO Toni Petrea vrea mai mulți jucători la națională: „Avem fotbaliști de valoare!”

Toni Petrea, antrenorul lui FCSB, a susținut o conferință de presă înaintea partidei cu Viitorul
Toni Petrea, antrenorul lui FCSB, a susținut o conferință de presă înaintea partidei cu Viitorul

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 august 2020 16:32 / Actualizat sambata, 29 august 2020 17:12

Toni Petrea, antrenorul lui FCSB, a susținut o conferință de presă înaintea partidei cu Viitorul, din etapa cu numărul 2 a Ligii 1 (duminică, 21:00, liveTEXT pe GSP.ro).

„Mă bucură faptul că am marcat destule goluri în primele două meciuri. Asta denotă că avem o echipă ofensivă, preocupată de atac. Întâlnim acum Viitorul, o echipă bună, ofensivă, cred că va fi un meci interesant. Sper ca la final noi să ieşim învingători. Trebuie să fim foarte atenţi”, a declarat Petrea, cel care a obținut două victorii la scor în primele meciuri din noul sezon, 3-0 cu Astra Giurgiu și cu Shirak.

Adi Petre este în lotul echipei. Dacă va fi nevoie de el şi va trebui să intre în teren, va trebui să dea totul pentru echipă
Toni Petrea, antrenor FCSB

Toni Petrea, antrenor FCSB: „Sper ca în viitor să fie convocați cât mai mulți jucători”

De asemenea, tehnicianul roș-albaștrilor a vorbit și despre convocările lui Mirel Rădoi pentru meciurile României cu Irlanda de Nord și Austria din Liga Națiunilor.

FCSB are doar doi jucători în lot, pe Sergiu Buș și Florinel Coman, iar Petrea își dorește ca pe viitor echipa lui să trimită mai mulți fotbaliști la prima reprezentativă: „Cert este că avem jucători de valoare. În trecut, ei reprezentau nucleul echipei naţionale. Din păcate, în acest moment, nu putem spune lucrul acesta şi sper ca în viitor, prin evoluţiile de la echipa de club, să fie convocaţi câţi mai mulţi jucători"

VIDEO Match Preview: FCSB - Viitorul

Citește mai multe știri despre FCSB:

Succesoarea Stelei » FCSB și-a confirmat pedigriul pe care parcă l-a moștenit de la marea echipă din Ghencea

FCSB. Sergiu Buș, victima scouterului Gigi Becali » Motivul ireal pentru care e schimbat după o repriză

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
zorrozabal
zorrozabal  •  30 August 2020, 08:20

Pai si Becali vrea!Si daca vrea Becali,vrea si finu Mirel!Ca d-aia l-a pus acolo-prin intermediul lui Stoichita,adjunctul lui Lutzu!Cu toate ca n-avea nici licenta de antrenor!

stelbz
stelbz  •  29 August 2020, 17:51

Cu cele doua victorii obtinute de catre FCSB cu scorul de 3-0 putem sa ne declaram satisfacuti. Bafta in continuare si multa concentrare in cele 90-93 de minute cu orice echipa ! O intrebare pe care multi si-o pun referitoare la un jucator talentat din echipa : cum ar putea sa fie determinat MAN sa alerge si sa se daruiasca jocului precum DEAC de la CFR Cluj ?????

Vezi toate comentariile (2)
Comentează