FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Vintilă, acuzat că irosește vedetele lui Becali: „Dacă îl iau ăștia doi, devine număr 10 în orice echipă”

Articol de - Publicat sambata, 14 martie 2020 13:38

Olimpiu Moruțan (20 de ani) e unul dintre jucătorii de la FCSB ale cărui evoluții au lăsat de dorit în 2020. „Oli”, unul dintre favoriții lui Gigi Becali, e mai mult rezervă în echipa lui Bogdan Vintilă și nu reușește să facă pasul spre primul „11” și echipa națională.

Aflat în studioul GSP Live, Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani, fosta echipă a lui Moruțan, a vorbit despre mijlocașul roș-albaștrilor. 

„E complicat acolo, sunt mulți tineri talentați, sunt multe orgolii. El e în urma lui Man, a lui Tănase, a lui Coman. Mai e și Olaru, care s-a integrat foarte bine. El e un talent pur, dar trebuie ajutat. Dacă ar fi antrenat 20 de meciuri de Marius Croitoru sau Gică Hagi, devine număr 10 la orice echipă din România și pleacă afară. 

Dacă nu joacă, ruginește. Lui i-a trecut timpul. Are un an și jumătate de când nu joacă la FCSB. Într-o jumătate de repriză, el nu poate să facă lucruri excepționale. Trebuie să ai multe meciuri, iar el nu are o rutină. Devine un talent bătrân. 

Eu i-am spus atunci lui Becali să-l lase un sezon la Botoșani. Nu mi-ar fi fost frică de loc, i-aș fi crescut valoarea. Dacă FCSB îl lasă la mine sau în altă parte, Moruțan câștigă puncte”, a declarat Valeriu Iftime, la GSP Live.

900.000 de euroe actuala cotă de piață a lui Moruțan, potrivit Transfermarkt

5 goluriși 14 assist-uri a reușit Moruțan la FCSB, în 55 de meciuri jucate în toate competițiile. Olimpiu a ajuns la roș-albaștri în vara lui 2018

21 de aniva împlini Moruțan pe 25 aprilie

Vezi și: 

FCSB // Dennis Man, gata să doboare toate recordurile! Feyenoord a venit la București pentru el » Cât cere Becali + cât ar oferi olandezii

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
189254898748309
Claude SH  •  14 Martie 2020, 18:06

Per a contrario, se înțelege ca de merg jucătorii la Botoșani vor dobândi valoare, în concluzie, la Fcsb nu adaugă, ci pierd valoare. Atunci de ce se cer milioane pe acești jucatori când pierd valoare? Gigi se crede în obor cu oile la vândut, trebuie sa ceara de 5 ori prețul ca să obține prețul vizat adică înjumătățit. Iar voi, presa, ii ciuguliti tot din palma, poate poate obțineți vreun avantaj. Rusinica

1566178743642986
Vlad Hartea  •  14 Martie 2020, 14:42

Pai....numai pe asta l-a distrus ciobanul ?? De Nedelcu, Vana, Belu, Cristea, sau Adrian Petre ce spuneti ?? Iftimie ar trebui sa nu-l lase nici pe Chindris la Fcsb pentru ca va ajunge in situatia lui Morutan !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează