FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB - VITORIA GUIMARAES // VIDEO Mihai Pintilii, nemilos: „Mi-e rușine să ies din casă! Mereu țip la ei, îi înjur”

Articol de , - Publicat miercuri, 21 august 2019 18:45

FCSB îi înfruntă pe portughezii de la Vitoria Guimaraes în play-off-ul Europa League. Mihai Pintilii (34 de ani) nu și-a menajat menajat colegii în timpul conferinței oficiale de presă.

  • FCSB - Guimaraes e joi, de la 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV. Returul se joacă joia următoare.

„Eu îmi cunosc colegii și știu ce vreau de la ei. Ovidiu Popescu joacă pe același post ca mine și poate mi-aș dori să joace la fel de bine cum o făceam eu. Nu sunt eu antrenor, nu am carnet. Eu sunt un jucător mai puriu, mai bătrân, cu experiență, și vreau să îi ajut pe cei tineri cu indicații, cu ce pot.  

Tot sezonul nostru va depinde de următoarele meciuri. Nu am mai întâlnit să avem un start atât de slab. Sper să nu luăm gol mâine.  

E cel mai greu moment de când sunt aici. Câteodată mi-e și rușine să ies din casă. Mi-e rușine, nu știu ce explicații să îi dau celui mic când mă întreabă ce am făcut.  

S-a pus accent pe Europa, am folosit tinerii în campionat, a fost o conjunctură nefavorabilă. Nu pot să găsesc explicațiile”, a declarat Pintilii într-o conferință de presă.

Pintilii: „Eu tot timpul înjur, dar nu ne-am bătut!”

La finalul eșecului cu Poli Iași, scor 1-2, vestiarul celor de la FCSB a fost un butoi cu pulbere. Pintilii, cel mai vocal dintre jucătorii vicecampioanei, a explicat ce s-ar fi întâmplat. 

„Nu a fost bătaie. Ca să fie haosul și mai mare la echipă, cineva a băgat asta, a exagerat. Tot timpul au fost astfel de discuții. Eu tot timpul țip la ei și chiar îi înjur. Eu ăsta sunt. Și eu merit tratamentul ăsta. Poate e bine să avem o discuție ca între bărbați în acest moment. Asta e părerea mea. Dar de la o discuție și până la bătaie. N-am bătut pe nimeni în viața mea.  

Important e să intri pe teren, să nu îți pese de ce mai spun patronul, presa, fanii”, a explicat Pintilii. 

Conferința celor de la FCSB

VEZI ȘI:

Gigi Becali a făcut anunțul: „Am pus antrenor, începe o nouă eră!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
observator_federal
observator_federal  •  22 August 2019, 07:34

Mihai Pintilii a fost "luptătorul" echipei, brutal în joc și (logic) în omunicarea cu coechipierii... Dar pentru că joacă la echipa "Războinicului luminii" aceste defecte i-au fost acceptate, ba chiar lăudate în presa gigistă... Anul trecut, la un "glorios" 3-2 cu Universitatea Craiova sub oblăduirea lui Avram ("interesantă" delegarea lui la meciurile importante ale FCSB...), Pintilii l-a faultat din primul moment pe Bancu, a continuat așa tot meciul încât chiar s-a autoaccidentat spre final... Nu a primit cartonaș, ba a fost inclus și în echipa etapei! Pintilii este, iată, un cotonogar care își recunoaște cu mândrie caracterul de golan (pe teren și în afara lui).

179869382386393
Buurns Alex  •  22 August 2019, 03:08
Postat de fairplayromania pe 22 August 2019, 01:14

Stai acasă ciobane !!! De ce să ţipi la ei? Cine te crezi? Aşa au ţipat si părinţii tăi la tine si uite unde ai ajuns....

Cata sensibilitate...

fairplayromania
fairplayromania  •  22 August 2019, 01:14

Stai acasă ciobane !!! De ce să ţipi la ei? Cine te crezi? Aşa au ţipat si părinţii tăi la tine si uite unde ai ajuns....

Vezi toate comentariile (26)
Comentează