FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - LAZIO

FCSB, vizitată de doi "monştri" » Mai tari decât Real, United, Bayern sau Juventus

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 23 ianuarie 2018 13:01

Lazio e a 4-a cea mai ofensivă echipă din cele mai tari 5 campionate ale Europei, doar PSG, City şi Barca au marcat mai mult, în timp ce Immobile are cifre demne de Messi, Ronaldo şi Neymar.

Dică şi compania trebuie să se teamă serios în perspectiva meciurilor cu Lazio, din "16-mile" Europa League. Pe 15 februarie, pe Arena Naţională va veni să joace una dintre cele mai în formă echipe de pe continent. În momentul de faţă, luând în calcul cele mai tari 5 campionate, Anglia, Spania, Italia, Germania şi Franţa, trupa lui Ştefan Radu stă formidabil într-un top al ofensivei.

Peste Real, Juventus, Bayern

Doar Barcelona, PSG şi City, considerate principalele favorite la cucerirea Champions League, sunt peste laziali. Echipa antrenată de Simone Inzaghi are o medie fantastică în Serie A, 2,85 goluri marcate pe meci!!! A înscris de 53 de ori în 20 de partide într-un campionat renumit pentru organizarea defensivelor. În tot acest sezon, indiferent că a evoluat în campionat, în Europa, în Supercupa şi Cupa Italiei, Lazio n-a înscris doar în două meciuri!!!

Immobile, doar un gol sub Messi

Al doilea mare pericol pentru FCSB este Ciro Immobile. Cifrele lui sunt ieşite din comun. În acest sezon a marcat mai mult decât Neymar şi Cristiano Ronaldo şi cu doar un gol sub Messi şi Cavani. S-a accidentat duminică, însă diagnosticul medicilor nu-i dă speranţe Stelei: are doar o uşoară întindere, va absenta mâine în intermediara cu Udinese, dar va reveni în cele două jocuri cu Milan, duminică în campionat şi săptămâna viitoare în Cupa Italiei. Va fi apt de joc şi pentru confruntarea cu FCSB. 

Cine a marcat cel mai mult în campionat

ECHIPA MEDIE GOLURI MARCATE*

Immobile într-o companie fabuloasă

10 goluriîn două meciuri oficiale a marcat Lazio în 2018: 5-2 la Spal şi 5-1 cu Chievo

2 goluripe meci e media reuşită de Lazio în actuala Europa League, 12 goluri în 6 partide din grupă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mosvasile
mosvasile  •  23 Ianuarie 2018, 15:37

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează