FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC VOLUNTARI 2-1

Toni Petrea n-a ocolit niciun subiect după FCSB - FC Voluntari 2-1! Ce spune despre disputa Man vs Tănase, despre transferuri și ce l-a nemulțumit

FCSB s-a impus în meciul cu FC Voluntari, scor 2-1. Toni Petrea (45 de ani) a analizat toate momentele importante ale partidei de pe Arena Națională.
FCSB s-a impus în meciul cu FC Voluntari, scor 2-1. Toni Petrea (45 de ani) a analizat toate momentele importante ale partidei de pe Arena Națională.

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 ianuarie 2021 20:53 / Actualizat sambata, 23 ianuarie 2021 11:43

FCSB s-a impus în meciul cu FC Voluntari, scor 2-1. Toni Petrea (45 de ani) a vorbit despre disputa Man vs Tănase, despre transferuri și despre ce l-a nemulțumit.

„Am avut multe oportunități, dar nu am profitat de ele, așa cum îmi doream. A existat și această eroare, în final, când am comis un penalty. Nu e normal, dar a fost un joc bun, o victorie importantă. Noi mereu discutăm pe tema asta, le spun că meciul se termină doar când fluieră arbitrul. Trebuie să înțeleagă asta. 

Numărul de meciuri, perioada scurtă dintre partide, ne face să schimbă în echipă. E normal să avem și dubluri. Încercăm să mai aducem ceva, dacă nu, ne descurcăm cu ce avem. Ne interesează orice jucător care ne-ar putea ajuta, nu să fie doar la număr. E dificil însă”, a analizat Toni Petrea partida, la Look Sport+.

Toni Petrea, despre momentele importante din FCSB - FC Voluntari...

...golul dedicat de Man lui Pintilii: „Din păcate, mama lui Pintilii trece prin momente dificile. A trebuit să fie lângă ea, la Iași. Sperăm să fie totul bine și să revină lângă noi”. 

Toni Petrea n-a ocolit niciun subiect după FCSB - FC Voluntari 2-1! Ce spune despre disputa Man vs Tănase, despre transferuri și ce l-a nemulțumit
FOTO: Captură TV @Digisport 1

...penalty-ul executat de Tănase, în locul lui Man: „Avem 2 executanți. I-am sugerat lui Tase să ia decizia cea mai bună, el sau Dennis. A marcat și asta contează”.

...lipsa unui atacant de careu: „Neavând un vârf de careu, unul autentic, încercăm să avem o mobilitate mai bună, să schimbăm jucătorii. Din acest motiv, ați văzut că a apărut în atac și Tavi Popescu, Dennis, Coman, ca dinamica noastră să aducă mai multe șanse de poartă

VIDEO. Sergiu Buș, declarații după plecarea de la FCSB: „Se descurcă și fără mine. Pot să câștige și așa”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Gigi Becali l-a convins! FCSB va scăpa de problema vârfului: „Am vorbit, mi-a zis că mă vrea. M-aș simți bine ca 9 fals”

FCSB. Buș se umple de bani la noua echipă! Toate cifrele din contract

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
adiro
adiro  •  23 Ianuarie 2021, 00:24

Nu se poate să cânti numai cântece patriotice sa nu superi oierul . Trebuie sa ai și sânge in instalație sa te impui in fata jucătorilor și sa ai respectul conducătorilor . Ceea ce nu este cazul lui Petrea ! Exemplul penaltiului a fost concludent !

pinguinul_japonez
pinguinul_japonez  •  22 Ianuarie 2021, 23:43

Forza STEAUA, Romania Campionii STEAUA ! Avem cu ce ne mandri .... sa vedem echipa necalificatiolor, insolventilor practic desfiintata cu ce se mai lauda :) :) :) :) :) sa mai punem niste paie pe foc insolventilor !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează