FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL

FCSB - VOLUNTARI. Cine a fost singurul care a vorbit după meci: „Îmi pare rău, dar nu veți vedea un fotbal extraordinar”

FCSB - FC Voluntari s-a jucat la baza din Berceni în condiții speciale +17   FOTO
FCSB - FC Voluntari s-a jucat la baza din Berceni în condiții speciale

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iunie 2020 14:56

FCSB a pierdut primul meci amical disputat după pauza provocată de coronavirus, scor 0-2, cu FC Voluntari. La finalul partidei doar Mihai Teja (41 de ani), antrenorul ilfovenilor, a oferit declarații. 

Partida dintre FCSB și FC Voluntari s-a desfășurat în condiții speciale, la baza de pregătire din Berceni. Direcția de Sănătate Publică a făcut o vizită neanunțată pentru a verifica dacă măsurile stipulate în protocoalele de reluare a Ligii 1 sunt respectate

Mihai Teja: „Băieții nu sunt nici la 60%”

„A fost un test bun pentru noi. Nu știu dacă sunt la 60% băieții, deși mai sunt două săptămâni până reîncepe campionatul. A fost cel mai complex antrenament, am jucat cu o echipă care se bate la titlu, cu multă calitate. Nu scorul a fost important, ci ritmul de joc și să reglăm anumite lucruri. De-abia am început să ne antrenăm și noi colectiv, a fost foarte greu până acum”

„I-am văzut și pe cei de la DSP aici, își fac datoria. Am stat la o distanță de un metru și jumătate între noi aici. E greu, că acum nu mai e fotbal. E greu să respecți aceste lucruri. E foarte greu să te antrenezi în 4 inși și să joci fotbal. Dar sănătatea noastră e pe primul loc, apoi urmează fotbalul. Îmi pare rău pentru public, pentru suporteri, pentru televiziuni, că nu veți vedea un fotbal extraordinar”
- Mihai Teja, conform Prosport

VIDEO / Gigi Becali crede că știe deja următoarea mutare a Guvernului

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Revine Liga 1! LPF a anunțat programul etapei a 3-a din play-off și play-out » Când se joacă CFR Cluj - FCSB + care e primul meci

VIDEO Ionuț Stroe a răspuns celor mai arzătoare 3 întrebări legate de Liga 1 » Replică indirectă pentru Sorin Cârțu: „Cum îi selectezi?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează