FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VOLUNTARI

FCSB - VOLUNTARI // Gigi Becali nu renunță la el! Cristiano Bergodi poate fi numit antrenor chiar după meciul direct dintre FCSB și Voluntari

Articol de , - Publicat duminica, 11 august 2019 10:51

Gigi Becali nu renunță la varianta Cristiano Bergodi, pe care încearcă să-l numească „principal” la FCSB chiar după meciul din această seară, cu FC Voluntari.

  • FCSB - FC Voluntari se joacă astăzi, de la 21:00, e liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport

A trecut mai bine de o săptămână de când vicecampioana nu-și găsește antrenor. După ce-a fost refuzat de Cătălin Anghel și Antonio Conceicao, Becali nu renunță la ideea de a-l readuce la FCSB pe Cristiano Bergodi!
 

Surse din cadrul formației roș-albastre au dezvăluit că o nouă rundă de negocieri ar avea loc imediat după finalul meciului direct de la Pitești, cu FC Voluntari, din această seară.

FCSB  - VOLUNTARI // Gigi Becali nu renunță la el! Cristiano Bergodi poate fi numit antrenor chiar după meciul direct dintre FCSB și Voluntari
Gigi Becali și Cristiano Bergodi

Italianul a vorbit despre lipsa de pe banca FCSB a unui antrenor cu experiență. „Mă mir că încă nu au un antrenor în acest moment, dar caută mereu. Mă miră pentru că este o echipă care are sau nu are tradiţie, nu știu. E echipa domnului Becali... Cred că sunt probleme acolo! Nu ştiu, sincer, de ce antrenorii nu au acceptat această echipă. Fiecare antrenor se gândeşte să aibă libertatea de a face ceva. Probabil că în acum nu există această libertate”, a spus Bergodi. 

Antrenorul a mai pregătit-o pe FCSB în urmă cu 10 ani și a plecat după o ceartă cu Becali: „Când am fost acolo, am stat bine. Trei luni şi nu s-a implicat în primul 11. Am avut două sau trei întâlniri cu domnul Becali şi gata. Eu pot spune că pentru mine a fost în regulă situaţia acolo, nu s-a implicat niciodată, am avut libertate la acea vreme. Eu vreau libertate, inclusiv la FCSB!”. 

„Eu nu am mai vorbit cu Gigi Becali din octombrie 2009. Nu l-am mai văzut şi nu l-am mai întâlnit de atunci. Momentan, n-am discutat cu nimeni despre o plecare acolo”
 - Cristiano Bergodi, antrenor FC Voluntari 

Vezi și:

Gigi Becali a ales „finaliștii”! Cine se luptă pentru postul de antrenor la FCSB + când va fi făcut anunțul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (59)
rockyus
rockyus  •  11 August 2019, 23:01

Jiji, ce-ai semanat aia a iesit...sper ca toata lumea sa te refuze !

romeverest
romeverest  •  11 August 2019, 20:44

Daca Mlada joaca asa cum o face acum cu Sparta Praga, Fcsb-ul poate uita de Europa League !!

bigbolo
bigbolo  •  11 August 2019, 14:21
Postat de homelander pe 11 August 2019, 13:47

***,citeste ce a spus bergodi. becali nu s-a bagat peste el cat a stat la Steaua. cearta a pornit de la faptul ca becali a vrutsa intre in vestiar la pauza sa motiveze jucatorii si asta nu i-a convenit lui bergodi. dar de bagat nu s-a bagat peste bergodi. stie si bergodi ca a exagerat la faza aia. ce avea de intra becali sa le spuna doua cuvinte jucatorilor? asa spui de parca asa ceva nu s-a intamplat la cluburile celalte din europa. la plzen la pauza cand a jucat cu Steaua a venit finantatorul in vestiar sa spuna doua cuvinte. nimic deosebit.

Esti un monument de prostie!

Vezi toate comentariile (59)
Comentează