FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Destinația lui Ante Vukusic după ce va pleca de la FCSB: „Iadul de acolo se va termina în curând”

Ante Vukusic (29 de ani) FOTO Imago
Ante Vukusic (29 de ani) FOTO Imago

Articol de - Publicat vineri, 12 martie 2021 18:54 / Actualizat vineri, 12 martie 2021 21:13

Ante Vukusic (29 de ani) are zilele numărate la FCSB și va pleca la finalul actualului sezon, după ce a intrat în dizgrațiile finanțatorului Gigi Becali.

Ante Vukusic a semnat cu FCSB după transferul lui Dennis Man la Parma, dar atacantul recomandat de managerul general Mihai Stoica nu a impresionat în tricoul „roș-albastru”. În cele 129 de minute în care a evoluat în Liga 1, croatul nu a spart gheața pentru FCSB.

Presa din Slovenia: „Iadul de acolo se va termina în curând pentru Ante Vukusic”

Înainte de a se transfera la FCSB, Ante Vukusic a evoluat un an și jumătate la Olimpia Ljubljana, fostă campioană a Sloveniei în sezoanele 2015/16 și 2017/18. În sezonul trecut, Vukusic a marcat 26 de goluri în 35 de partide în tricoul lui Olimpia, dar la începutul actualei stagiuni a intrat într-un conflict cu antrenorul „dragonilor”, Goran Stankovic, și a mai apărut doar de două ori ca titular în ultimele șase luni la Ljubljana.

1 trofeua câștigat Ante Vukusic în cariera sa: Cupa Croației cu Hajduk Split în sezonul 2009/10

Conform presei din Slovenia, Vukusic ar putea reveni în fosta țară din Iugoslavia după experiența nefericită de la FCSB. „Cu siguranță, Ante Vukusic regretă că şi-a continuat cariera în România, la FCSB. Măcar poate fi fericit că s-a înţeles cu românii doar pentru şase luni. Iadul de acolo se va termina în curând. Se poate întoarce în Slovenia, în ţara în care i-a făcut plăcere să joace fotbal”, scrie ekipa.svet24.

2 cluburidin Slovenia l-au avut legitimat pe Ante Vukusic: NK Krsko și Olimpia Ljubljana

Gigi Becali: „Ce să îi mai fac lui Vukusic?”

„Vukusic rămâne la noi doar ca să se antreneze, să mai pună niște carne pe el. De jucat, nu cred! Mai intră doar pe ușă, pe teren nu cred. Ce să mai fac? Am văzut ce era de văzut”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.ro.

Ante Vukusic la FCSB:

  • 13 minute în Dinamo - FCSB 0-1
  • 45 de minute în FCSB - Academica Clinceni 0-1
  • 11 minute în FCSB - Chindia 1-0
  • 6 minute în FC Botoșani - FCSB 0-2
  • 55 de minute în FCSB - Gaz Metan 1-0

La partida cu UTA de pe 13 martie, care se va disputa la ora 20:00, Ante Vukusic ar putea primi ultima șansă la formația pregătită de Anton Petrea, mai ales că mai mulți jucători de la prima echipă au fost trimiși la FCSB 2, pentru duelul cu CSA Steaua București, din Liga a 3-a. Fotbaliștii care vor evolua în meciul din Ghencea sunt Buziuc, Perianu, Șut, Pantea, Simion, Niță, Oaidă, Nedelcu și Octavian Popescu.

1 gola marcat Ante Vukusic în acest sezon, în partida câștigată de Olimpia Ljubljana cu NK Brezice în Cupa Sloveniei

Toni Petrea a explicat de ce a împărțit lotul în două, înainte de CSA Steaua - FCSB 2: „Avem lista asta de jucători”

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Mutare-surpriză înainte de CSA Steaua - FCSB 2! Un fotbalist de la prima echipă va sta pe banca formației lui Gigi Becali

Un străin din Liga 1, interviu la superlativ în presa din Italia: „Românii sunt adevărate mașinării de război! Aveți răbdare cu Dennis Man”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează