FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reacția lui Panduru după ce a văzut declarațiile lui Pintilii: „Mă întreb dacă va fi pregătit vreodată”

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 noiembrie 2022 13:10 / Actualizat vineri, 04 noiembrie 2022 13:30

Basarab Panduru a comentat declarațiile oferite de Mihai Pintilii după FCSB - West Ham 0-3.

Fostul mijlocaș este antrenor interimar până când Gigi Becali va numi un nou tehnician, iar Panduru a vorbit despre poziția în care se află Pintilii.

Radunovic a desființat FCSB într-o singură frază!
FCSB
Radunovic a desființat FCSB într-o singură frază!

Basarab Panduru, mesaj despre Mihai Pintilii: „Când o să fii pregătit?”

„Mă surprinde că FCSB nu a pus antrenor. Dar dacă anunțat că se va mai aștepta, nu mă surprinde că e Pintilii. El e băiat deștept, a spus bine când a zis că nu e pregătit. Eu mă întreb dacă va fi pregătit vreodată. Când o să fie pregătit? Dacă va fi pregătit vreodată. 

El o întinde așa, o lasă... Rămâne la FCSB pe lângă niște antrenori. Întrebarea e dacă ai ceva de învățat? Ai ce să înveți de la ei?

Dacă prelua acum echipa, cred că prin iarnă era dat afară. Și nu mai rămânea la FCSB. I-a fost greu lui Dică, lui îi va fi foarte greu. Chiar dacă era băiat bun, era băiat bun dintr-o postură în care trebuie să fii așa. Nu ai de ce să te cerți cu cineva când ești secund. Un jucător nu are treabă cu secundul. Aici, nu are treabă nici cu principalul... Venind din secund în principal, e diferită abordarea”, moderată la Orange Sport de redactorul-șef adjunct al Gazetei, Dan Udrea.

Ce a spus Mihai Pintilii după FCSB - West Ham

Am jucat cu un adversar care a venit doar cu jumătate din echipa bună. Am încercat, dar din păcate au fost mai buni. Multe lucruri chiar nu știu ce să zic. Speram la o atitudine mai bună, să își dorească. Trecem printr-un moment greu. Poate derby-ul cu Rapid să fie o scânteie pentru ei, să căpătăm încredere. 

Dar depinde doar de ei. Nu avem ce să lucrăm în două zile. Competiția a fost neglijată, așa au hotărât conducerea și fostul staff. Am fugit după doi iepuri și nu am prins niciunul. Asta trebuie să le dea de gândit jucătorilor. E păcat să te faci de râs. Eu nu cred că nu pot alerga! Au 19, 20 de ani. Nu ai cum să te plângi. Trebuie să le ridic moralul, să capete încredere. N-ai cum să uiți fotbalul în 3 luni de zile. Aici nu înțeleg anumite chestii, de ce fac lucrul ăsta, cum de greșesc pase simple. Eu sunt făcut să câștig, asta vreau!”

- Mihai Pintilii, antrenor FCSB

VIDEO Mihai Pintilii: „Mergem înainte. Avem un meci important în campionat”

Citește și: 

A lucrat 4 ani alături de Gigi Becali și n-are niciun dubiu: „Poți să câștigi 20 de meciuri la rând cu 3-0, pe Becali nu-l schimbi!”

Dublul-campion cu FCSB a răbufnit: „Poți spune că este integru? Aberant!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
arhiducele
arhiducele  •  08 Noiembrie 2022, 19:40

va rog nu mai scrieti antrenor interimar ca nu are scoala. vedeti ce studii are terminate si aia ii e meseria.

Sharapov
Sharapov  •  04 Noiembrie 2022, 13:58

Nu vad nici un mesaj de felicitare pentru CFR CLUJ - CAMPIOANA ABSOLUTA A ROMANIEI, care mai tine inca Romania in Europa, in vreme ce TOATE CELELALTE, fecesebese si SATELITII sai, FAC DE RAS ROMANIA AN DE AN !!! Dupa " MAGNIFICA " calificare a fecesebese in TURUL 2 PRELIMINAR, in fata CELEBREI SABURTALO SAULIAI, au curs SUTE DE ARTICOLE, care mai de care mai ELOGIOASE si mai OBEDINETE la adresa fecesebese, in vreme ce despre CFR CLUJ, NU SE SCRIE NIMIC !!! RUSINE PRESEI fecesebesiste din Romania pentru DISCRIMINAREA INCREDIBILA pe care o face !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează