FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // WOW Cu Antoni Ivanov voia Mihai Teja să facă reforma! Dar nu e bun nici pentru o echipă de play-out

Ivanov a apărut în fotbal la Ludogoreț, însă n-a prins niciun meci pentru campioana Bulgariei. Jucase la Septemvri Sofia înainte să semneze cu Gaz Metan // FOTO Cristi Preda
Ivanov a apărut în fotbal la Ludogoreț, însă n-a prins niciun meci pentru campioana Bulgariei. Jucase la Septemvri Sofia înainte să semneze cu Gaz Metan // FOTO Cristi Preda

Articol de , , - Publicat marti, 16 aprilie 2019 22:46

Antoni Ivanov, mijlocașul pe care antrenorul Mihai Teja îl considera perfect pentru schimbarea stilului FCSB, nu e suficient de bun nici pentru Gaz Metan.

Becali nu i-a permis lui Mihai Teja să realizeze transferurile pe care le-ar fi dorit, dar nu asta e explicația pentru parcursul dezamăgitor al FCSB. Nici antrenorul n-avea idei mai bune pentru cumpărăturile de astă-iarnă!

Teja a insistat pentru recrutarea câtorva jucători de la Gaz Metan, formația pe care o condusese înainte să fie numit la Steaua.

Printre fotbaliștii de la Mediaș pe care pusese ochii: Antoni Ivanov. „Mi-a zis Mihai că Ivanov e perfect pentru o echipă de posesie”, explica Gigi de ce deschisese negocierile cu Gaz Metan.

Achiziționarea bulgarului nu s-a mai finalizat, întrucât formația lui Iordănescu junior a cerut 400.000 de euro, un preț pe care Becali nu l-a acceptat.

Mai bine pentru FCSB! Evoluția lui Ivanov după plecarea lui Teja de la Mediaș arată că bulgarul mai mult a păcălit în primele șase luni în România! Cu Edward Iordănescu șef, Antoni nici măcar nu mai e titular, mai prinde doar bucăți pe finaluri de partide.

Noul tehnician nu-l consideră potrivit pentru rolul de mijlocaș central, în care-l folosea Teja, și a încercat să-l reprofileze fundaș stânga. A renunțat, nu-l mai titularizează deloc. De o lună și jumătate n-a mai prins bulgarul vreun meci din start, de la un 0-0 cu Dunărea Călărași.

„Principalul” de acum al FCSB îl considera „un Pirlo”, excelent pentru pornirea unui joc tehnic, pentru înfăptuirea echipei de posesie pe care o visa Becali. Planul lui Teja prevedea înlocuirea lui Filip cu Ivanov. Nu s-a îndeplinit ideea, Lucian e în continuare titular la FCSB, Antoni a devenit o rezervă la Mediaș.

Mai bine că l-a ratat și pe Fortes

Gigi a procedat corect că nu a depus un mare efort nici pentru alt fotbalist aflat pe lista lui Teja, Carlos Fortes. Craiova a câștigat până la urmă licitația pentru atacantul în vârstă de 23 de ani, al cărui randament slab constituie unul dintre motivele trupei pe care a condus-o Mangia până de curând.

Portughezul are șase apariții la Universitatea și nu a marcat niciun gol. De când a fost titularizat el în locul accidentatului Koljici, echipa s-a prăbușit, a ieșit din lupta pentru titlu și e foarte aproape de eliminarea din Cupă, după 1-2 acasă în turul semifinalei cu Viitorul.

 Vezi și:

FOTO Gigi Becali investește în pepeni :) » Patronul FCSB și-a motivat decizia: „Toată comuna va mânca! O să iasă 4-5.000 de pepeni”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
103218647204174
Robokup Doru  •  17 Aprilie 2019, 21:16

Cu alte cuvinte Stoian si Matei nu erau in planurile lui Teja !!?? . Nu înțeleg atunci pentru ce i-a adus!!??

521639905019304
Dan Pana  •  17 Aprilie 2019, 11:40

poate si pentru ca edi e un antrenor mediocru spre slab.

axel_07
axel_07  •  17 Aprilie 2019, 11:18

De parca n-ati sti ca lui Ivanov i se termina contractul cu Gaz Metan in vara si bulgarul a refuzat prelungirea. probabil i-a promis Teja ca-l ia la Steaua. La alte echipe, jucatorii care refuza sa-si prelungeasca contractul, sunt trimisi sa se antreneze la "Eliade".

Vezi toate comentariile (4)
Comentează