FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

FCU Craiova și-a modificat programul de pregătire stabilit inițial » Adversari modești în Germania

FCU Craiova se pregătește în Germania pentru startul în noul sezon FOTO: FCU Craiova
FCU Craiova se pregătește în Germania pentru startul în noul sezon FOTO: FCU Craiova

Articol de - Publicat miercuri, 28 iunie 2023 12:23 / Actualizat miercuri, 28 iunie 2023 21:16

FCU Craiova a modificat programul de pregătire stabilit imediat după numirea antrenorului portughez Joao Janeiro. Trupa din Bănie a anunțat acum că va disputa doar două meciuri de pregătire în cantonamentul pe care îl efectuează în Germania. Oltenii au renunțat la un joc.

Astfel, FCU va disputa joi primul amical al verii, pe terenul din localitatea Goch, împotriva formației Rot Weiss Ahlen, retrogradată anul acesta din liga a 4-a. Partida începe la ora 20:00 (ora României).

Gigi Becali, 3.000 de euro șpagă pentru doar câteva minute la concertul lui Celine Dion: „Zbiară asta în urechile mele, hai să mergem să mâncăm un șnițel!”
DEZVĂLUIRI
Gigi Becali, 3.000 de euro șpagă pentru doar câteva minute la concertul lui Celine Dion: „Zbiară asta în urechile mele, hai să mergem să mâncăm un șnițel!”

FCU Craiova joacă amicale cu Rot Weiss Ahlen și FC Koln 2

Inițial, nemții informaseră pe site-ul lor oficial că vor întâlni FCU Craiova sâmbătă, 1 iulie.

În cel de-al doilea meci amical, Bauza și compania vor da piept cu FC Koln II, locul 14 în Regionalliga West, liga a 4-a, duminică, 2 iulie, ora 18:00 (ora Rpmâniei).

FCU Craiova va debuta în noul sezon din Superliga, pe teren propriu, contra vicecampioanei FCSB. Campionatul va începe pe 14 iulie. 

FCU Craiova a plecat în cantonamentul din Germania fără antrenor principal, Joao Janeiro a demisionat intempestiv, după numai 18 zile.

Formația din Bănie se va pregăti până pe 4 iulie în localitate Goch, sub comanda secundului Florin Drăgan și a preparatorului fizic, Dan Vasilică.

Din lotul Craiovei lipsește fundașul Andre Duarte (25 de ani), care nu s-a prezentat la reunire, susținând că i-a expirat contractul la 30 iunie.

FCU Craiova susține că Duarte mai are un de contract, jucătorul și impresarul acestuia spun că înțelegerea expiră în această vară.

În orice caz, fotbalistul nu s-a mai întors în Bănie după finalul sezonului precedent, asta a anunțat clubul oltean într-un comunicat postat joi, 22 iunie, pe contul oficial de Facebook.

Lotul FCU Craiova:

  • Portari: R. Popa, Gurău, Mogoșanu 
  • Fundași: R. Negru, M. Ciobanu, Al. Vodă, Compagnucci (nou), Paramatti, Henriques, Padula (nou), Mascarenhas 
  • Mijlocași: Bauza, Van Durmen, Baeten, Vl. Achim, Dr. Albu, Asamoah, Bahassa, Sidibe, I. Zanfir, Abbey (nou), Piccolomo 
  • Atacanți: Chițu, Blănuță, G. Ganea, Jibril Ibrahim 

George Ganea dorește rezilierea contractului cu FCU Craiova, pentru a pleca în străinătate. Atacantul a semnat în vara trecută un contract valabil pe doi ani și este deţinut în coproprietate de FCU Craiova 1948 şi Farul Constanţa.

Patronul Adrian Mititelu a anunțat că FCU Craiova are ca obiectiv sezonul viitor clasarea în primele 6 echipe din Superliga și calificarea în cupele europene.

Citește și alte articole de actualitate din SuperLiga:

Ups! Mutu îl aștepta la Rapid, el a făcut vizita medicală în altă parte: „Înapoi”
RAPID
Ups! Mutu îl aștepta la Rapid, el a făcut vizita medicală în altă parte: „Înapoi”
Hagi își pierde vedeta chiar în ziua meciului cu Sheriff
Farul
Hagi își pierde vedeta chiar în ziua meciului cu Sheriff

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează