FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Dosar penal, după ce un angajat de la FCU Craiova a fost înjunghiat pe stradă

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe
Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe

Articol de GSP - Publicat marti, 27 decembrie 2022 12:57 / Actualizat marti, 27 decembrie 2022 13:09

Un angajat al FCU Craiova, la baza sportivă a clubului, a fost înjunghiat și agresat fizic în Craiova.

Bărbatul a fost abordat de un grup de indivizi în timp ce se deplasa pe strada Nicolae Titulescu, în apropierea centrului Craiovei.

Victima purta haine cu însemnele clubului, acesta fiind motivul pentru care ar fi fost atacat, potrivit portalului local editie.ro.

Postul „vânat” de Mirel Rădoi, după demisia de la Craiova: „Muncesc să ajung să antrenez această echipă”
OBIECTIV
Postul „vânat” de Mirel Rădoi, după demisia de la Craiova: „Muncesc să ajung să antrenez această echipă”

Angajat al FCU Craiova, bătut și înjunghiat pe stradă, în Craiova

Agresorii l-au amenințat, înjurat, apoi luat la bătaie. Unul dintre aceștia a lovit victima în zona abdomenului cu obiect ascuțit.

Angajatul FCU a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, iar astăzi va merge la Institutul de Medicină Legală pentru certificatul medico-legal.

„Bărbatul le-a declarat polițiștilor că, în timp ce se deplasa pe strada Nicolae Titulescu, din Craiova, în urma unui conflict spontan, ar fi fost agresat de 4-5 tineri, pe care nu-i cunoaște, fiind lovit de unul dintre aceștia cu un obiect înțepător în zona abdominală”, au transmis autoritățile, potrivit sursei citate.

Pe numele agresorilor a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Între timp, vor continua cercetările asupra incidentului.

Mai multe știri din Liga 1: 

„Compagno va pleca la vară pe 4 milioane de euro!” » Procentul păstrat de FCU Craiova

Preferații lui Panduru » Cel mai bun „11” al campionatului: „El a crescut cel mai mult în acest sezon” + Marea dezamăgire: „A luat-o în jos”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (27)
pittt
pittt  •  30 Decembrie 2022, 19:10

Ce să le ceri, frate? Patronul cu închisoare, fiu-său ***, fotbalisti arestati pentru tâlhărie, ăsta coleg de pârnaie cu Mititelu, bâte introduse pe stadion de oficialii clubului!! Să nu mai vorbim de Gogoase si de toată peluza sud.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fabius_2014
fabius_2014  •  30 Decembrie 2022, 10:43

Surprizaaa ! Totul a fost o inscenare . " Victima " fost coleg de "facultate" cu Mititelu a inscenat tot. Comunicat de presa "În urma sesizării depuse de bărbat, din seara zilei de 26 decembrie, polițiștii Secției 1 Poliție Craiova au întreprins un complex de activități investigativ-operative, audieri de martori și vizionări de imagini de pe camerele de supraveghere, din zona comiterii faptei, bărbatul nefiind observat în zonele pe care acesta le-a indicat polițiștilor. În fapt, acesta este bănuit că a reclamat în mod fals agresiunea din seara zilei de 26 decembrie, inducând în eroare organele judiciare"

granjan
granjan  •  30 Decembrie 2022, 09:27
Postat de .kuba. pe 27 Decembrie 2022, 17:16

Asta care a înjunghiat angajatul este renumitul *** , Ligia.Sud, care in urma cu doi ani împreuna cu alți 2 “tovarăși” au bătut și jefuit un pensionar de 66 decani, suporter al Științei! Ligia.sud este dat in urmărire !

Se pare că omul nu a fost prezent atunci când spune că a fost înjunghiat, și că totul a fost o cacealma născută prin laboratoarele de la editie.ro pentru victimizare.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează