FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

EXCLUSIV, VIDEO+FOTO Apariție-surpriză la antrenamentul lui Mutu: cine e fotbalistul misterios care ar putea semna cu FCU Craiova

Adrian Mutu (42 de ani) a condus un antrenament cu mingea în această seară, în stagiul de pregătire pe care FCU Craiova îl efectuează în Slovenia. „Briliantul” testează un portar austriac, pe Armin Gremsl (26 de ani). +23   FOTO
Adrian Mutu (42 de ani) a condus un antrenament cu mingea în această seară, în stagiul de pregătire pe care FCU Craiova îl efectuează în Slovenia. „Briliantul” testează un portar austriac, pe Armin Gremsl (26 de ani).

Articol de , - Publicat marti, 22 iunie 2021 20:19 / Actualizat marti, 22 iunie 2021 20:43

Adrian Mutu (42 de ani) a condus un antrenament cu mingea în această seară, în stagiul de pregătire pe care FCU Craiova îl efectuează în Slovenia. „Briliantul” testează un portar austriac, pe Armin Gremsl (26 de ani).

  • FCU Craiova efectuează un cantonament în Slovenia, la Zrece, o stațiune preferată iarna de pasionații sporturilor în zăpadă, aflată la 30 de minute de Maribor 
  • Stagiul de pregătire este programat în perioada 21 iunie - 9 iulie.

Fotbaliștii celor de la FCU Craiova au răsuflat ușurați în această seară. După antrenamentul intens de azi-dimineață, Mutu le-a oferit și mingea. Antrenorul oltenilor nu a stat departe, a fost implicat în jocurile tactice și de posesie. 

VIDEO Mutu s-a antrenat cot la cot cu fotbaliștii lui FCU Craiova 

Fundașul central Bradley Diallo (30 de ani) a resimțit dureri la pulpă. I-a transmis lui Adrian Mutu, apoi s-a pregătit separat, efectuând doar mișcări de stretching. „Brilianul” a stat cu ochii și pe portarul austriac Armin Gremsl.

+19 FOTO

Cine e Armin Gremsl, portarul pe care îl testează Adrian Mutu

Armin Gremsl este un portar austriac în vârstă de 26 de ani, care măsoară 1,90 m. Sezonul precedent a fost sub contract cu St. Polten. A evoluat în 4 rânduri în prima ligă austriacă. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Hartberg, Pasching, FAC, Horn și pentru Doxa, în Cipru, singura aventură în afara Austriei. 

Sezonul trecut, cel în care a obținut promovarea în Liga 1, FCU Craiova s-a bazat pe doi portari tineri, Robert Popa (18 ani) și Mario Enache (17 ani), dar și pe Sorin Mogoșanu (28 de ani).

Dacă va semna, Gremsl va deveni al șaselea transfer al verii la nou-promovată.

200.000 de euroeste cota lui Armin Gremsl, conform Transfermarkt

FC U Craiova, bursa transferurilor:

  • Antrenor: Adrian Mutu (nou)
  • VENIRI: Bauza (Csikszereda), Machado (Oliveirense), Asamoah (Sint-Truiden), Mamadou Bagayoko (liber de contract), Dominik Kovacic (Lokomotiva Zagreb)
  • REVENIRI: R. Tudor (Alexandria), Botia (Corona)
  • PLECĂRI: Gugu (U Cluj), Anghelina (Chiajna), Ad. Voicu (Chiajna), Zimta (liber), D. Ispas (liber), Luboya (liber), Ciolacu (liber), V. Munteanu (liber), Cacheiro (liber), C. Cristea (liber), Git (liber), Diakite (liber), Taborda (liber)

VIDEO Adrian Mutu: „În fotbal este importantă atitudinea"

Citește și alte știri despre FCU Craiova: 

FCU Craiova a anunțat al cincilea transfer al verii: fundașul care „va betona apărarea”

CORESPONDENȚĂ GSP DIN SLOVENIA Mutu nu glumește! Cum îi chinuie „Briliantul” pe jucătorii de la FCU Craiova în cantonament

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
ipsilante
ipsilante  •  23 Iunie 2021, 10:48

Mititelu cheltuieste aiurea toti banii din pusculita si apoi forteaza iar o dezafiliere pentru ca sa se redreseze financiar. De data asta insa, nu cred ca o sa-i mai iese. Vulpoiul Mitica si coiotul Sandu i-au picat in plasa. Astia de acum, de la FRF si LPF, nu cred ca vor mai fi la fel de patimasi ca predecesorii. Asa ca, Mititelu are doua variente: fie castiga campionatul, joaca in Europa si face bani sa supravietuiasca, fie se scufunda lamentabil si rusinos, ca ultima data. Deocamdata, singura mutare, demna de apreciat, a fost aducerea lui Adrian Mutu. In rest, a facut cheltuieli mai mult inutile, cel putin, la acest moment. Grandoarea lui Mititelu costa si da bine la presa dar il va ustura rau la... buzunar. Eu, ca si craiovean, le zic: BAFTA! Vom vedea daca am avut dreptate, peste un an. FORZA Craiova Maxima!

jony_10
jony_10  •  23 Iunie 2021, 10:37

Caii lu' mititelu

talpaiadului
talpaiadului  •  22 Iunie 2021, 21:01

Cheltuiesti juma' de milion pe un autocar nou, vopsesti un leu stirb pe el si aduci jucatori de la solduri. Vorba lui Nea Marin, afacere olteneasca.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează