FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

FCU Craiova are antrenor! Galeria anunță că boicotează meciurile

Articol de , - Publicat luni, 03 ianuarie 2022 18:16 / Actualizat luni, 03 ianuarie 2022 19:13

FCU Craiova a găsit antrenor după plecarea lui Eugen Trică. Italianul Nicolo Napoli (59 de ani) a bătut palma cu finanțatorul Adrian Mititelu. Singurul detaliu rămas este semnarea contractului.

UPDATE 18:15 / Peluza Sud, reacție categorică

Nicolo Napoli este deja în Craiova, lucru care nu le-a picat bine fanilor.

Andrei Preda, zis „Gogoașă”, unul din liderii Peluzei Sud, a anunțat pentru GSP.ro că galeria nu se va mai prezenta la meciuri și cere să fie dată jos de pe tricourile echipei sigla cu „PS 1997”.

FCU Craiova s-a înțeles cu Nicolo Napoli 

După ce a renunțat la Adrian Mutu, Flavius Stoican și Eugen Trică, FCU Craiova a căutat antrenor, iar favoritul lui Adrian Mititelu este în aceste momente Nicolo Napoli, potrivit Prosport.

Misterele lui 2022 » 7 mari dileme în noul an: de la Apocalipsa lui Dinamo până la temerile că Halep și Neagu sunt la capătul puterilor
ANALIZĂ
Misterele lui 2022 » 7 mari dileme în noul an: de la Apocalipsa lui Dinamo până la temerile că Halep și Neagu sunt la capătul puterilor

Nicolo Napoli a bătut palma FCU Craiova

Antrenorul italian și conducerea oltenilor ar fi ajuns la un acord, din informațiile obținute de Gazeta Sporturilor, iar mutarea are mari șanse să se realizeze în scurt timp.

În ultimele zile, Adrian Mititelu a negociat și cu Bogdan Andone și cu Andrei Prepeliță, care ar fi venit alături de Mihai Ianovschi, dar toți au refuzat propunerea oltenilor. Astfel, patronul FCU Craiova s-a orientat către mantaua de vreme rea, iar Napoli are șanse mari să bifeze al 8-lea mandat pe banca oltenilor.

Napoli i-a pregătit ultima dată pe olteni în Liga 2, în perioada august – octombrie, când l-a schimbat tot pe Eugen Trică. A plecat după 8 etape, deși FCU Craiova era lider.

Cariera de antrenor a lui Nicolo Napoli se leagă de Craiova, pe care a pregătit-o în 7 mandate, începând cu 2004. Relația sa cu Adrian Mititelu nu a fost mereu cea mai bună.  În 2018, antrenorul italian declara: „Am avut o relaţie foarte bună cu Mititelu. Acum, dacă el dorea să îmi impună alte reguli sau avea alte doleanţe, atunci cred că trebuia să le discutăm concret”.

FCU Craiova are antrenor! Galeria anunță că boicotează meciurile

De-a lungul carierei, Napoli a mai antrenat la Vado, Orabassano, FC Brașov, Astra, Turnu Severin și Poli Iași. E liber de contract din vara lui 2021.

Până la reluarea campionatului, FCU Craiova are programate două meciuri de verificare: cu CS Mioveni, pe 10 ianuarie, și cu Șelimbăr, locul 9 în L2, pe 15 ianuarie. Oltenii vor juca primul meci oficial pe 24 ianuarie, în compania Farului, la Ovidiu. 

4 antrenoria avut FCU Craiova în acest sezon, primul de la promovare: Adrian Mutu, Flavius Stoica, Eugen Trică și interimarul Dan Vasilică

VIDEO Episod halucinant în scandalul Trică vs Mititelu: „I-am spart parbrizul cu un tac de biliard!”. Dosar penal + sumă uriașă pierdută

Citește și: 

Mititelu s-a apucat să facă transferuri, deși nu are antrenor! » FCU Craiova l-a prezentat oficial pe fostul fotbalist al lui Gigi Becali

EXCLUSIV Eugen Trică: „La FCU am simțit spiritul Craiovei Maxima, deşi foştii mari jucători sunt cu echipa lui Rotaru”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (128)
10207202405083487
Nanu Daniel  •  05 Ianuarie 2022, 15:39

Tandemul TriPoli vor duce fotbalul ajic la nivelul celui din nordul Africii.

george.br
george.br  •  04 Ianuarie 2022, 12:01
Postat de potec pe 04 Ianuarie 2022, 11:39

Ce putea sa zica si avion, ***. Tot ce vine de la junior e foarte bun , nu-i asa ***? Poate sa fie napoli cel mai bun din lume dar sa vi a opta oara nu da bine nici pt antrenor nici pt fc mititelu dar ce conteaza, ***

Da' stiu ca te-ai facut bine la mustati, Poteca! Greu cu vocabularu', este?:)))

potec
potec  •  04 Ianuarie 2022, 11:39
Postat de george.br pe 04 Ianuarie 2022, 11:12

Eu chiar cred ca el poate sa scoata caruta din noroi.

Ce putea sa zica si avion, ***. Tot ce vine de la junior e foarte bun , nu-i asa ***? Poate sa fie napoli cel mai bun din lume dar sa vi a opta oara nu da bine nici pt antrenor nici pt fc mititelu dar ce conteaza, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (128)
Comentează