FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - CHINDIA

CCA l-a delegat la meciul din Bănie pe arbitrul desființat etapa trecută de președintele FCU Craiova, Marcel Pușcaș: „Comic vestit”

Iulian Călin a fost arbitru VAR la meciul FC Botoșani - FCU Craiova (0-0), foto: Imago
Iulian Călin a fost arbitru VAR la meciul FC Botoșani - FCU Craiova (0-0), foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 28 aprilie 2023 14:31 / Actualizat vineri, 28 aprilie 2023 15:33

Partida FCU Craiova - Chindia, programată vineri, de la ora 20:30, în etapa a 6-a din play-out-ul Superligii, va fi oficiată la centru de Iulian Călin.

În urmă cu cinci zile, mai exact după ce Iulian Călin a fost arbitru VAR la meciul FC Botoșani - FCU Craiova (0-0), Marcel Pușcaș, directorul general al grupării din Bănie, l-a caracterizat pe el și pe centralul Cătălin Popa drept ”comici vestiți ai fotbalului”, ”foarte slabi arbitri”, ”habarniști”.

Nelu Varga și-a amanetat apartamentele! Prăpăd financiar la CFR, situație explozivă la club
CFR CLUJ
Nelu Varga și-a amanetat apartamentele! Prăpăd financiar la CFR, situație explozivă la club

Iulian Călin, una caldă, alta rece

Iulian Călin a avut două intervenții din camera video. Una pro-Craiova, alta împotrivă. După prima, Popa a dictat penalty, ratat însă de Bauza, în minutul 26, iar la a doua a fost anulat golul marcat de Bauza, pentru un ofsaid milimetric.

„Dacă reclami ceva la adresa lor spun că fac grevă, dacă-i lași în pace pârjolesc fotbalul.

Am dori să fim chemați la Comisii împreună cu arbitri de acest tip, unde să fie prezenți și domnii Vassaras și Bodescu.

Acceptăm să fim pedepsiți și să plătim, dacă greșim prin jocul pe care îl practicăm, dar nu prin deciziile aberante și rău intenționate ale acestor indivizi. Dacă nu, să plătească ei și neamurile lor!

Poate că încă nu știu că în jocul de fotbal se pot acorda oricâte penalty-uri atunci când greșelile o impun”, a acuzat Marcel Pușcaș, pe pagina personală de Facebook.

„Astăzi a fost o viciere a posibilitătii de-a câștiga. Jucătorii noștri și staff-ul nu-și iau primele și, posibil ca, clubul să nu obțină încă 100.000 de euro din drepturile TV în sezonul viitor. Împiegații Popa și Călin merg acasă cu 2.000 de euro. Împreună cu brigada și observatorul de arbitri se adună încă vreo 3.000 de euro. Câstigă împiegatul, fotbalul nu”, a mai precizat oficialul din Bănie.

În privința inteligentului domn Popa am mai spus că deține funcția de președinte AJF Argeș, celălalt, Iulian Călin,  vrea să parvină pe linia politică a PNL- ului. Unul poate aduce 10 voturi la alegerile FRF, celălalt niscaiva relații politice uneori necesare.

- Marcel Pușcaș, director general FCU Craiova (Facebook)

Citește și alte articole:

Avea voie Cristian Jura, secretar de stat la CNCD, să reprezinte FCU Craiova în litigiul cu Sepsi? » Gazeta a contactat ANI

Se pregătește debarcarea lui Nicolo Napoli? Conducerea îi impută ratarea obiectivelor

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
kuba__
kuba__  •  28 Aprilie 2023, 18:23

Forta Stiinta!!! Forta PS97!!!

gioni49
gioni49  •  28 Aprilie 2023, 16:56

FCSB ul va cistiga

Instigato_rul
Instigato_rul  •  28 Aprilie 2023, 16:18

Domnul e soțul doamnei ? Aia prinsă căreia i s-au prescris faptele? A .... mulțumim

Vezi toate comentariile (3)
Comentează