FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - CLINCENI

FOTO Continuă războiul la Craiova » Măsura extremă luată de club și reacția ultrașilor

FCU Craiova - Academica Clinceni | Galeria oltenilor continuă războiul cu familia Mititelu.
FCU Craiova - Academica Clinceni | Galeria oltenilor continuă războiul cu familia Mititelu.

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 decembrie 2021 17:50 / Actualizat vineri, 10 decembrie 2021 18:47

FCU Craiova - Academica Clinceni | Galeria oltenilor continuă războiul cu familia Mititelu. Între timp, clubul și-a cenzurat propriii fani.

Tot ce trebuie să știi despre Liga 1

Peluza Sud a celor de la FCU Craiova nu „slăbește” conflictul cu patronul Adrian Mititelu, iar conducerea echipei apelează și ea la măsuri fără precedent pentru fotbalul românesc. 

Astfel, FCU Craiova și-a cenzurat astăzi fanii: comentariile au fost blocate la postările de pe pagina de Facebook a oltenilor.

În acest moment, fanii Craiovei au doar opțiunile de „Like” și „Share”:

Continuă războiul la Craiova » Măsura extremă luată de club și reacția ultrașilor
Alt gol cu mâna în Liga 1? Faza la care jucătorii Clinceniului au făcut scandal
FCU Craiova - Clinceni
Alt gol cu mâna în Liga 1? Faza la care jucătorii Clinceniului au făcut scandal

FCU Craiova. Peluza Sud vs. Adrian Mititelu, un nou episod

În timpul partidei cu Academica Clinceni, dinspre sectorul gazdelor s-au auzit scandări și injurii adresate familiei Mititelu, considerate de suporteri responsabilă pentru parcursul modest al echipei favorite din acest sezon.

După 18 meciuri, FCU Craiova ocupa locul 14 în Liga 1, având numai 15 puncte acumulate.

1.000 de faniau asistat la meciul dintre FCU Craiova și Academica Clinceni

Adrian Mititelu Jr. a anunțat că vinde FCU Craiova

Decizia este definitiv și ireversibilă, vom vinde clubul de fotbal. Poate fi patron și Rotaru, și Olguța Vasilescu, nu mă interesează, poate cumpăra oricine acest club! Nu ne-am gândit la sumă, dar tot ceea ce vrem este să scăpăm acest blestem. În Craiova, lumea nu merită să miști un pai! 

Dacă vedeți ce este în Craiova, zici că am omorât pe cineva, este ceva incredibil. Este o decizie luată de întreaga familie. Eu zic că se va găsi cumpărător, iar dacă nu, încercăm să terminăm competiția, iar în vară renunțăm! 

Adrian Mititelu jr.

Mesajul transmis pe 5 decembrie de Peluza Sud a fost prea mult pentru Adrian Mititelu, care a cedat în fața amenințărilor și jignirilor suporterii. În continuare, mesajul acestora, care-i vizează și pe jucători:

V-a sunat ceasul! V-am lăsat să vă acomodați, ați avut la dispoziție 6 luni, am acceptat că e un lot nou format! Dar ne-a ajuns! Știința nu e locul mercenarilor, al „talentelor” risipite sau ale măscăricilor. 

De azi, dacă nu începeți să jucați fotbal și să fiți profesioniști, nu vom mai sta să facem astfel de postări, vom trece la fapte! Luați-o ca pe un ultimatum, purtători de tricou Adidas. Nu vă jucați cu pasiunea voastră! Iar principalului vinovat pentru această situație si pentru toți anii de agonie [...] îi dorim tot ce e mai rău și îi transmitem ca războiul nu s-a terminat odată cu promovarea în prima ligă, așa cum are impresia, ba chiar a devenit mai aprig. 

Vinde echipa!

Peluza Sud 1997

FCU Craiova și Academica Clinceni, la retrogradare

Citește mai multe știri din Liga 1:

FCSB și-a tras „bijuterie” pentru deplasări! Cum arată și cele două detalii care ies în evidență

Dumitru Dragomir critică ultima decizie a lui Gigi Becali: „Ce fraieri! E mare nevoie de el”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (34)
dakesis
dakesis  •  11 Decembrie 2021, 05:23

Pardon...ce? Ziceam ca si la csu este aceasi practica. De cativa ani am fist trecut pe lista neagra doar pentru ca imi permiteam sa comentez greselile echipei. Pacat...

risc_mix
risc_mix  •  10 Decembrie 2021, 23:06

Pandemia bat-o vina! A pus la pamant complet un popor care si asa era vai de capul lui, 45% nu treceau testul Pisa. Nu vreau sa le zic cum sunt ca o sa fiu cenzurat dar stiti voi ce vreau sa zic. Iar cei care comenteaza aici e clar ca sunt din acea categorie. Adica niste prostanaci care n-au realizat nimic in viata lor contesta niste oameni care pe banii lor incearca sa faca ceva pt oltenii care urasc clona politica ilegala si imorala CSU. Da de ce ba *** n-avem voie si noi sa avem echipa? Cu ce drept cereti voi desfiintarea FCU ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sdaniel1972
sdaniel1972  •  10 Decembrie 2021, 21:19

trebuie alungati astia din oras!!!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează