FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

FCU Craiova confirmă GSP: „Patronul a considerat că e antrenorul de care avem nevoie!”

Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Articol de - Publicat miercuri, 28 februarie 2024 20:43 / Actualizat miercuri, 28 februarie 2024 20:50

Marcel Pușcaș, președintele lui FCU Craiova, a confirmat informația dezvăluită astăzi de GSP, conform căreia Marius Croitoru (43 de ani) va fi următorul antrenor al grupării din Bănie.

Adrian Mititelu l-a dat afară pe Giovanni Costantino, imediat după remiza 1-1 cu Poli Iași. Finanțatorul grupării oltene transmitea că nu are în gând niciun nume de înlocuitor.

Vassaras a recunoscut » Două greșeli majore de arbitraj în ultimele două zile din Superligă: „Penalty acordat în mod eronat!”
CCA
Vassaras a recunoscut » Două greșeli majore de arbitraj în ultimele două zile din Superligă: „Penalty acordat în mod eronat!”

Între timp a ajuns la varianta Marius Croitoru, dezvăluită astăzi în exclusivitate de GSP.ro. Marcel Pușcaș, președintele clubului, a explicat cum s-a ajuns aici și ce detalii mai sunt de pus la punct înaintea semnării contractului.

Marcel Pușcaș confirmă GSP.ro: Marius Croitoru vine la FCU Craiova

„Au mai fost cazuri cu antrenori căzuți în dizgrație, care apoi au revenit la echipă. Adrian Mititelu a fost supărat și pe Napoli de opt ori, pe Rednic, Reghe, Pițurcă, iată că unii pot reveni uneori.

Marius Croitoru este un antrenor puțin mai dur, iar după pedagogul Costantino, se pare că avem nevoie de mai multă duritate. Croitoru nu este un antrenor care perie jucătorii, iar patronul a considerat că este pastila de care avem nevoie acum. Să vedem acum cu licențele pe care le are, să vedem cu derogarea. El va mai aduce pe cineva cu licență PRO.

Suntem la cinci puncte de Dinamo, dar suntem aproape și de cei de sus. E relativă și treaba asta cu retrogradarea. Diferențele nu sunt mari, suntem la câteva puncte de toate echipele, se joacă în continuare.

Nouă ne trebuie 3-4 victorii ca să stăm liniștiți. Golurile primite se bazează pe niște greșeli, am greșit foarte mult pe faza de apărare. Faza de apărare începe de la atacant, toți au greșit”, a spus Marcel Pușcaș, potrivit Prosport.

În octombrie 2023, Mititelu și Croitoru au rupt negocierile în ultimul moment

De la mandatul lui Croitoru la FCU Craiova, din 2022, părțile au mai încercat o dată să ajungă la un numitor comun, în octombrie 2023, după două mandate dezastruoase ale tehnicianului la FC Argeș și FC Botoșani.

Situația a fost dată peste cap în numai câteva zile. Mititelu nu a fost de acord cu modul în care antrenorul ar fi urmat să fie trecut în acte.

Croitoru și-a luat licența Pro în Moldova, dar el nu are carnet de antrenor și de aceea nu poate pregăti echipe în România. El urmează să obțină în primăvară calificarea de antrenor, după ce termină cursurile pe care le face la Centrul Național de Formare și Perfecționare a Antrenorilor (CNFPA).

Croitoru ar fi putut fi înregistrat la FCU Craiova numai ca delegat, pe modelul lui Mihai Pintilii la FCSB. Acest detaliu nu l-a mulțumit atunci pe Adrian Mititelu.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Adrian Mititelu, finanțatorul FCU Craiova l-a dat afară pe Costantino: „Am decis să închei colaborarea”

Citește și alte știri din Superligă:

Dinamovistul care se aventurează să le promită suporterilor: „Sunt sigur că o să reușim!” +  „Abia atunci ne vor interesa și calculele”
DINAMO
Dinamovistul care se aventurează să le promită suporterilor: „Sunt sigur că o să reușim!” + „Abia atunci ne vor interesa și calculele”
Gigi Becali a început să facă presiuni asupra lui Edi Iordănescu » Cere un fotbalist de la FCSB în lotul pentru EURO: „E jucător de anvergură”
FCSB
Gigi Becali a început să facă presiuni asupra lui Edi Iordănescu » Cere un fotbalist de la FCSB în lotul pentru EURO: „E jucător de anvergură”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
s0r1n_naccio
s0r1n_naccio  •  29 Februarie 2024, 14:48

Faza de aparare incepe de la atacant, dar fundasii si portarii au facut GAFE, nu greseli. Avem fundasi penibili, sunt driblati cu o lejeritate exasperanta. E inacceptabil sa ai 1.94 m si sa dea gol cu capul de langa tine. E inacceptabil sa treaca mingea la 1m, 2m de tine si sa nu faci un efort si sa te arunci dupa ea sa nu treaca. Sunt atat de previzibil fundasii incat si un junior ii poate dribla. Portarii nu au nicio treaba cu fotbalul, primesc goluri din cauza ca nu au talent pentru sportul asta, iar ei nu au nici macar remuscari ca munca unor baieti se duce pe apa sambetei din cauza lor. Sunt portari care scot mingi incredibile si sunt sperietori de *** care nu vad mingea decat cand ajunge in plasa. TREBUIE portar, 2 fundasi centrali si sa nu mai joace Negru fundas dreapta niciodata. Bauza de ce nu a plecat daca a fost vandut? Daca nu a fost vandut atunci de ce e menajat? De ce ne batem singuri cuie in pantofi? De ce nu joaca Bahassa? Ala nu e bun dar e bun Jibril...Blanuta mai are mult de crescut dar il laudam...il crestem ca sa il dam iar altcuiva atunci cand va a vea nevoie sa respire mititelu. Manager am mai avea nevoie. O minte limpede si calculata care sa creeze atmosfera de performanta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fibra
fibra  •  29 Februarie 2024, 14:18

"Cati-as dar daca imi iese.Daca nu, ma mai umileste odata.Ce e aia?" Inteligenta debordanta a Croitorului.

steaua.libera
steaua.libera  •  28 Februarie 2024, 23:12

Parcă data trecută distrusese echipa

Vezi toate comentariile (6)
Comentează