FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fostul antrenor al lui Dinamo e categoric: „Aducerea lui Kopic a fost cea mai mare greșeală!” » Ce reproșează conducerii

Articol de - Publicat sambata, 03 februarie 2024 07:30 / Actualizat sambata, 03 februarie 2024 10:34

După 1-2 cu FCU Craiova, Vasile Miriuță (55 de ani) a avut un discurs dur la adresa lui Dinamo, fosta sa formații. Și l-a criticat pe antrenorul Zeljko Kopic.

Dinamo a ajuns la trei înfrângeri în trei meciuri în 2024 (0-1 cu Petrolul, 1-2 cu Rapid și 1-2 cu FCU Craiova) și a căzut pe ultimul loc în Superligă. La finalul meciului din Bănie, Vasile Miriuță, fost antrenor la Dinamo, a criticat situația din club și nu l-a iertat pe croatul Zeljko Kopic.

Primul jucător care pleacă de la Dinamo după trei eșecuri consecutive în 2024 » Câți bani primesc „câinii”
DINAMO
Primul jucător care pleacă de la Dinamo după trei eșecuri consecutive în 2024 » Câți bani primesc „câinii”

Vasile Miriuță îl critică pe Zeljko Kopic

„Eu nu am înțeles această organizare a lui Dinamo. Înțeleg că vrea să joace 3-4-3, dar nu am văzut niciun 3-4-3. Am văzut greșeli în lanț. E o echipă răsfirată. 

Când joci la retrogradare, trebuie în primul rând să nu iei gol. Din păcate, Dinamo nici nu e organizată și nici nu are jucători de calitate ca să câștige meciuri.Din start, formula nu a fost cea mai bună. Să-l aduc pe Abdallah în bandă... Nu e jucător de bandă.

În primul rând, cu tot respectul pentru el, aducerea lui Kopic pentru rămânea în prima divizie a fost cea mai mare greșeală. Trebuia adus un antrenor român, care știe campionatul. Asta a fost prima greșeală. Asta e părerea mea. Nu am nimic cu el. Trebuia un român care știe ce înseamnă să te lupți la retrogradare. 

Am văzut că s-au adus niște jucători... Nu știu, croați... A venit unul de FC Bălți. Eu vreau să mă salvez cu jucători de la Bălți? Nu ai cum! Băi frate, cine conduce acolo? Cine face transferurile? Nu au făcut transferuri bune. 

Ca să te salvezi trebuie să aduci 3-4 jucători bombă. Ai nevoie de un atacant top. Am înțeles că i-au refuzat unii. Dar asta nu e o scuză. Trebuia să caute din octombrie, când au văzut că nu merge. Trebuia să se organizeze din timp”, a declarat Vasile Miriuță la PrimaSport.

În primul rând, sunt dezamăgit de prestația din prima repriză. Credeam că am făcut un pas în față, dar azi ne-am dat doi înapoi. N-am fost agresivi, cum am stabilit. N-am luptat pentru mingea a doua, am stat departe de adversari. Am primit un gol, ne-am creat și noi câteva ocazii. În repriza secundă, Lucas a avut ceva probleme. Am schimbat totul, am încercat să dominăm partida. Nu am avut nici noroc în câteva faze, Gregorio a lovit bara. Dar n-a fost un meci reușit. Am încercat, însă e un moment dificil pentru noi.

- Zeljko Kopic, antrenor Dinamo

FOTO. Cele mai tari imagini din FCU Craiova - Dinamo

FCU Craiova - Dinamo / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
FCU Craiova - Dinamo / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
FCU Craiova - Dinamo / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
FCU Craiova - Dinamo / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
FCU Craiova - Dinamo / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
+19 FOTO

VIDEO Ce a spus Zeljko Kopic după FCU Craiova - Dinamo 2-1

Citește și: 

Gluma Dinamo, între oroare și retrogradare! 3 realități sumbre care anunță un nou colaps alb-roșu
editorial
Gluma Dinamo, între oroare și retrogradare! 3 realități sumbre care anunță un nou colaps alb-roșu
Notele GSP pentru FCU Craiova - Dinamo » Un geniu și 3 fotbaliști de „2”
FCU Craiova - Dinamo
Notele GSP pentru FCU Craiova - Dinamo » Un geniu și 3 fotbaliști de „2”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
deal1
deal1  •  02 Martie 2024, 16:59

Merita nu e bun nici pentru liga a 3 a și vorbește de Dinamo. Cea mai mare greșeală e ca Burca a fost îndepărtat cam târziu și sper ca nu prea târziu. Cat despre Abdalah si Gregorio pot spune ca sunt foarte slabi, în majoritatea fazelor de finalizare sunt chiar primitivi

fereu
fereu  •  04 Februarie 2024, 15:11

Antrenor roman niciodată. Nu fac fata.. Astia care stiu campionarul cica, nu stiu meserie.. Kopic e mediu ca valoare dinamo arecursivitate in joc stie plimba mingea mai trebuie doar sa marcheze.. Miriuta cand a fost la dinamo a pierdut cu steaua dupa ce aveam 2-0 pe schimbări greșite si acum da lecții.

CN72
CN72  •  04 Februarie 2024, 06:41
Postat de jony1973 pe 03 Februarie 2024, 19:46

Eu am spus încă de la primele meciuri ca antrenorul croat este defensiv (cineva pe acest site m-a contrazis, în urma unui meci în care am înscris cred ca trei goluri). Se vede ca sistemul lui Kopic cu trei fundasi este falimentar, nici nu ne apărăm, nici nu atacam. Dacă nu se aduce urgent un antrenor ofensiv, B scrie pe Dinamo. Se face același greșeală cum s-a făcut cu Burca, și timpul trece în defavoarea echipei.

Atacam un pic mai mult, dar luam goluri la fel ca pe vremea lui Burca. Cred ca din cauza ca sistemele cu 5 (Burca) si cu 3 fundasi (Kopic) sunt in esenta acelasi lucru, e vorba de lateralii care in ambele cazuri trebuie sa are banda, doar ca in primul caz joaca mai in spate si in al doilea caz mai in fatza. Nu inteleg care e problema cu clasicele 4-4-2 sau 4-3-3.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează