FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FCSB

Adrian Mititelu jr. încinge duelul cu roș-albaștrii: „E timpul să batem Steaua! Eu așa îi spun, chiar dacă mă amendează CNA”

Belgianul Baeten s-a impus în primul
Belgianul Baeten s-a impus în primul "11" al nou-promovatei. A jucat în toate cele 8 etape, a dat 2 goluri și o pasă decisivă Foto: GSP

Articol de - Publicat joi, 16 septembrie 2021 07:07 / Actualizat joi, 16 septembrie 2021 11:18

Adrian Mititelu jr. încinge derby-ul cu roș-albaștrii: „Întâlnim o formație foarte puternică, dar nu e Real Madrid. Eu îi spun Steaua, chiar dacă mă amendează CNA”.

  • FCU Craiova - FCSB e programat sâmbătă, 18 septembrie, și va fi transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport, Look Sport și, în premieră, de Prima TV. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro.

Meciul de sâmbătă cu FCSB, în mare formă după 6-0 cu Dinamo, găsește trupa lui Adrian Mutu în criză de rezultate, dar oltenii încearcă să-și facă singuri curaj. 

„Etapa următoare întâlnim o echipă foarte puternică, dar nu e Real Madrid. Vine, într-adevăr, după un joc spectaculos în care a bătut cu 6-0, datorită unor conjuncturi. A fost un cartonaș roșu primit nemeritat de Dinamo.

În fine, nu comentez eu meciul celor de la FCSB, de fapt, Steaua. Eu îi spun Steaua chiar dacă mă amendează CNA. Cu toate că jocul nu este așa cum ne dorim, echipa e într-o scădere de la etapă la etapă, avem puterea să facem un meci bun cu Steaua. 

E timpul să batem Steaua sâmbătă”, a declarat Adrian Mititelu jr., patronul FCU Craiova, la emisiunea realizată marți seară pe Facebook de jurnalistul Gabi Safta.

„Adi să se adapteze!”

Patronatul i-a transmis antrenorului să renunțe la jocul ineficient de posesie și să imprime echipei un stil mai pragmatic.

„Cu toți așteptăm o schimbare a jocului și sunt convins că va reuși acest lucru. Adi a încercat să implementeze o idee de joc, care poate nu se potrivește la momentul de față în fotbalul românesc. Îți trebuie jucători foarte, foarte buni ca să paseze de la portar până la atacant. 

În Liga 1, jocul nu este deschis, ca în Spania sau alte campionate. La noi, vin antrenori pe care presa îi elogiază, dar de fapt ei sunt niște distrugători de fotbal, se pun pe două linii și îți dau gol la prima ocazie, pe contraatac. 

Trebuie să ne adaptăm la fotbalul românesc și să facem o schimbare în jocul nostru. În ultimele meciuri există o lipsă de asumare a mijlocașilor, care pasează mai mult înapoi. Sunt convins că vom arăta altfel la meciul cu Steaua (n.r. FCSB)”, a precizat Mititelu jr.

FCU este pe locul 12, cu 8 puncte în 8 etape, iar fiul lui Adrian Mititelu a reafirmat că merge în continuare pe mâna „Briliantului”:

„Dacă l-am demite pe Adrian, ne-am întoarce la o veche meteahnă a fotbalului românesc, de a schimba antrenorul la începutul unui proiect. Nu mă interesa ca Adi Mutu să aibă 15 puncte după opt etape, iar în etapa 30 să aibă 20. 

Pe mine mă interesează finalul acestui proiect. Mutu are contract pe doi ani și are încrederea noastră totală. Avem interese comune. El să ajungă mare antrenor, eu de a rămâne în Liga 1 și a face performanță. Dacă nu reușim, ambii avem de pierdut. Mai avem timp să redresăm situația”.

Am încredere în băieți, chiar dacă am fost supărat după înfrângerea cu FC Argeș. Mai cedez la supărare, mai spun vrute și nevrute. Nu am luat ciurucuri. Lotul are nevoie de omogenitate
-Adrian Mititelu jr., patron FCU Craiova

Citește aște știri din Liga 1:

Amintiri din copilăria lui Dumitru Dragomir: „De unde furculiță la Bălcești?! Luam mămăliga cu mâna și o băgam direct în gură. Țăran autentic!”

Obișnuit cu haosul! Noul antrenor al lui Dinamo, marcat de ultima experiență importantă: „Probleme, datorii, patronul a oprit finanțarea!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (51)
george.br
george.br  •  16 Septembrie 2021, 22:03
Postat de fly_vyp pe 16 Septembrie 2021, 20:08

Adita, la fel poti sa spui despre tatal tau ca este Sir Alex Ferguson. Dar este????? :)))) Noi zicem ca nu. Insa tu, in micimea ta, poti sa crezi si sa speri asta!:)))

In "oglinda", Marcele, pot sa-ti spun si eu tie cam asa: Voi, in minciuna in care traiti, puteti sa spuneti ca sunteti Universitatea Craiova. Dar sunteti?? :))))))))

22robert03
22robert03  •  16 Septembrie 2021, 21:01

Poi si tu cum te numesti in buletin? Fc U Nu Universitatea.

22robert03
22robert03  •  16 Septembrie 2021, 21:01

Poi si tu cum te numesti in buletin? Fc U Nu Universitatea.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează