FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FCSB 0-2

VIDEO + FOTO În control cu Pintilii » FCSB a limpezit rapid duelul cu echipa-comedie a lui Napoli și a urcat pe loc de play-off » Clasamentul ACUM

FOTO: Cristi Preda (GSP.ro) +14   FOTO
FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)

Articol de , - Publicat duminica, 13 noiembrie 2022 22:51 / Actualizat duminica, 13 noiembrie 2022 22:54

FCSB s-a impus pe terenul lui FCU Craiova, scor 2-0, în runda cu numărul 18 din Superliga. Ambele goluri au venit după faze încurcate, ușor amuzante, cu Huyghebaert implicat de fiecare dată. Pe stadion au fost prezenți 9.480 spectatori.

Craiova joacă frumos, doar că de frumusețea ei se bucură adversarii. Alb-albaștrii se deschid, încearcă să atace și reușesc uneori. Când nu reușesc încasează goluri din toate procedeele posibile.

Octavian Popescu a înscris cu ajutorul unei devieri a lui Huyghebaert, apoi apărătorul lui FCU a degajat în pieptul lui Dawa și astfel a rezultat al doilea gol.

VIDEO CU FAZA. Octavian Popescu, șut de excepție la 0-0 în FCU Craiova - FCSB

FCSB și-a făcut meciul ușor și apoi a așteptat să treacă timpul, echipa lui Pintilii a participat la un joc care i-a oferit ocazii să mai înscrie sau să păstreze, măcar, avantajul pe care și-l crease.

Echipa-comedie a lui Mititelu și a lui Napoli a atacat des fără să marcheze și a forțat în partea a doua a partidei cu Bauza și cu Gabi Iancu, doi fotbaliști de atac dintre cei mai buni din campionat. Oltenii sunt cei mai buni și la alte capitole, ei au condiții de antrenament excelente, un stadion nou și frumos. Calitățile îi conduc spre retrogradare, nu spre play-off.

De ce mai contează licența?

Octavian Popescu, Cordea fac diferența, ei au talent pentru fotbal și concurează cu George Ganea și cu Aurelian Chițu, două dintre cele mai mari confuzii din cariera antrenorului Hagi. Ganea și Chițu nu au posturi clare, nu au calități evidente, ei petrec meciuri, sezoane doar pentru că vor să fie în fotbal.

Oltenii au dominat în majoritatea timpului, și pentru că au fost conduși, însă n-au fost capabili să înscrie vreun gol. FCSB nu a jucat strălucitor, dar a jucat perfect pentru clasament, a luat punctele fără să aibă emoții mari.

Roș-albaștrii sfidează școala de antrenori, ei se descurcă mai bine de când nu mai au o licență Pro pe bancă, le e mai bine cu Pintilii, un pseudotehnician care are doar un istoric de fotbalist și nicio calificare pentru antrenorat. 

FCSB, pe loc de play-off în Superliga! Clasamentul ACUM

FCSB ajunge la 26 de puncte și urcă pe locul 6, unul de play-off. FCU Craiova ocupă ultima poziție în Superliga, iar runda viitoare urmează încă un meci de foc, derby-ul local cu CS Universitatea.

FINAL » FCU Craiova - FCSB 0-2

FCU Craiova - FCSB, echipe de start:

FCU Craiova: R. Popa - R. Negru, Duarte, Paramatti, Huyghebaert - Asamoah, V. Achim - G. Ganea, Baeten, Bahassa - A. Chițu 
Rezerve: Gurău - Zanfir, R. Grigore, Al. Albu, Van Durmen, Sibide, Bauza, Blănuță, G. Iancu 
Antrenor: Nicolo Napoli 

FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Ad. Șut, Oaidă - Cordea, Omrani, Oct. Popescu 
Rezerve: A. Vlad - Haruț, Fl. Coman, I. Stoica, Miculescu, Edjouma, Nikolov, Bouhenna, Radaslavescu 
Antrenor: Mihai Pintilii

+10 FOTO
  • Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat cu o oră înaintea apariției echipelor de start, Juan Bauza este doar pe banca de rezerve, din cauza unor dureri la măsea.
  • Billel Omrani ocupă postul din centrul ofensivei, în locul lui Andrea Compagno. Italianul nu va juca din cauza unei clauze din momentul transferului de la FCU Craiova.
  • Joyskim Dawa revine printre titulari în Superliga, după ce runda trecută nu a fost în lot. Malcom Edjouma, aflat în aceeași situație contra Rapidului, e doar pe bancă astăzi.

Stadion de Fotbal pentru municipiul Craiova
Arbitru: Petrescu Radu (Bucureşti) / A1: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti), A2: Marica Mihai Marius (Bistriţa) / Arbitru VAR: Călin Iulian (Ştefăneşti), Arbitru AVAR: Constantinescu Andrei (Bucureşti)

VIDEO Mihai Pintilii: „Nu vreau să vorbesc de disciplină, nu sunt antrenor principal, sunt aici printr-o conjunctură”

Citește și:

Vassaras lămurește cele mai controversate faze din Superligă » De ce nu s-a dat henț la golul lui Compagno din FCSB - Rapid și ce spune despre penalty-ul primit de giuleșteni cu CFR Cluj

Becali a făcut calculele » Cât cere pentru a renunța la FCSB: „Bat spre retragere”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (195)
terranovaaa
terranovaaa  •  15 Noiembrie 2022, 01:49
Postat de Hcm27 pe 14 Noiembrie 2022, 21:35

Pai da,în jurul lumii pe internet.Noroc cu cei care l-au inventat!

:))) lumea e mare si frumoasa, exploreaz-o!

Hcm27
Hcm27  •  14 Noiembrie 2022, 21:35
Postat de terranovaaa pe 14 Noiembrie 2022, 21:17

In jurul lumii moncher nu toti traim si murim intr-o raza de km patrati fata de locul unde am facut ochi.

Pai da,în jurul lumii pe internet.Noroc cu cei care l-au inventat!

terranovaaa
terranovaaa  •  14 Noiembrie 2022, 21:17
Postat de Hcm27 pe 14 Noiembrie 2022, 18:49

Pe care,pe cele din Craiova, de câte 10-15 ori pe fiecare?Ca și cu spectatorii de la meciurile Craiolgutei,25000 pe meci?Sau poate pe internet ca asa vizitez și eu o "gramadă"!Ce mai,ești băiat "citit",cu o vârstă cultura generală.Apuca-te de șah ca la fotbal ești "tobă",bag de seama.Dar cred ca nici de șah nu ai timp din moment ce vizitezi atqt de multe muzee și participi la asa multe spectacole de teatru

In jurul lumii moncher nu toti traim si murim intr-o raza de km patrati fata de locul unde am facut ochi.

Vezi toate comentariile (195)
Comentează