FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

FCU Craiova și-a adus antrenor din Italia: „A făcut parte din lotul lui AC Milan și a semnat până la finalul sezonului”

Articol de - Publicat miercuri, 16 august 2023 17:14 / Actualizat miercuri, 16 august 2023 18:03

La 4 zile după ce a oficializat despărțirea de Sabino Oliva, FCU Craiova a anunțat noul antrenor de portari: Gabriele Aldegani.

Echipa lui Adrian Mititelu a ales tot un antrenor italian pentru a se ocupa de portari. Iar azi l-a prezentat pe Aldegani. În vârstă de 47 de ani, a semnat până la finalul sezonului.

Farul s-a mișcat rapid! Hagi, la un pas să bată palma pentru înlocuitorul lui Alibec
FARUL
Farul s-a mișcat rapid! Hagi, la un pas să bată palma pentru înlocuitorul lui Alibec

FCU Craiova și-a prezentat noul antrenor de portari: Gabriele Aldegani

Benvenuto!

Gabriele Aldegani va pregăti portarii noști pentru acest sezon. În cariera de antrenor, el a antrenat portarii la echipele Pescara și Pordenone, iar ca jucător a făcut parte din lotul echipei AC Milan unde a fost coleg cu Florin Răducioiu. Antrenorul italian în vârstă de 47 de ani a semnat un contract valabil până la sfârșitul sezonului curent cu echipa noastră.

 - comunicat FCU Craiova

  • Fost portar, Gabriele Aldegani și-a început cariera în 2017, la juniorii Pescarei. După un an, a trecut la echipa mare, unde a stat doi ani. A mai lucrat o lună, din iulie în august 2021, la Pordenone (Serie C), iar de atunci e liber.
  • Ca jucători, Gabriele Aldegani a fost crescut la juniorii lui AC Milan, de care a aparținut până în 2006, În acea perioadă a mai fost împrumutat la Prato, Monza, Treviso, Alaves, Cosenza și Lazio. După plecarea de la AC Milan a mai trecut pe la Rimini, Piacenza, Bari, Chievo, Grosseto, Benevento, Cremonese, Nocerina și Pescara, de la care s-a retras în 2017.
  • A bifat două meciuri în Serie A: în mai 2009 pentru Chievo și în mai 2014 pentru Livorno. Mai are 8 meciuri în Cupa Italiei și 144 de partide în Serie B. 
  • Cele mai multe partide le-a jucat la Monza (54).

Citește și: 

Cine conduce, de fapt, antrenamentele lui FCU Craiova în mandatul lui Dică » Un argument este ce s-a întâmplat la ultimul meci
FCU CRAIOVA
Cine conduce, de fapt, antrenamentele lui FCU Craiova în mandatul lui Dică » Un argument este ce s-a întâmplat la ultimul meci
Războiul leilor » Decizia în cazul palmaresului Universității poate influența deznodământul conflictului CSA Steaua - FCSB
BĂNIA, ETERNA DISPUTĂ
Războiul leilor » Decizia în cazul palmaresului Universității poate influența deznodământul conflictului CSA Steaua - FCSB

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (6)
Activistul
Activistul  •  27 August 2023, 16:50
Postat de Shogun01 pe 17 August 2023, 08:29

la avatarul tau, in loc de PCR, poti sa treci PSD sau CSU

Nu se poate ce vrei tu. Dar îți pot aranja o întrevedere cu tov. secretar general :) poate îl convingi, că e oltean de-al tău.

george.br
george.br  •  17 August 2023, 12:37
Postat de Activistul pe 16 August 2023, 23:20

Ultimele zile ale FCU, încep cât de curând zilele CS Mititelu Booveni. Și noile culori gri-cenușiu, asortate cu viitorul afacerilor veroase ale brutarului falit.

La al catelea cont ai ajuns mogosene??

_kuba__
_kuba__  •  17 August 2023, 11:01
Postat de parachioara5 pe 16 August 2023, 18:25

...da...o foarte buna achizitie ...pentru locul 7-8 este perfect...

Nea Faina, esti expirat cu template-urile astea!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează