FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - HERMANNSTADT

video Remiză în Bănie » FCU Craiova și Hermannstadt au deschis etapa #12 din SuperLiga cu un egal

FCU Craiova - Hermannstadt
FCU Craiova - Hermannstadt

Articol de - Publicat vineri, 06 octombrie 2023 19:54 / Actualizat vineri, 06 octombrie 2023 20:04

FCU Craiova - Hermannstadt, primul meci al etapei #12 din SuperLiga, s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Programul etapei 12 din SuperLigă

Despărțite de 4 locuri și numai 3 puncte, avantaj de partea sibienilor, FCU Craiova și Harmannstadt porneau cu stări de spirit diferite, în Bănie. Oltenii pierduseră ultimele două runde de campionat, oaspeții după 3 remize consecutive, dar dintre care două cu pretendente la titul, FCSDB și Rapid. 

Dioszegi, răbufnire fără precedent: „Lamentabil! Așa nu se mai poate” + „La Debeljuh nu văd nimic. Aveam așteptări mai mari”
SEPSI
Dioszegi, răbufnire fără precedent: „Lamentabil! Așa nu se mai poate” + „La Debeljuh nu văd nimic. Aveam așteptări mai mari”

Executați de Chițu

Mai bine mental, băieții lui Măldărășanui au început controlând jocul. Fără pericol, dar profitând de grioapa de entiuziasm în care se aflau gazdele. Fotbal urât, fără nicio ocazie, doar luptă între cele două careuri, în care ambele combatante se fereau parcă să intre, de parcă erau dinamitate. Abia spre capătul primului sfert de oră,. Bahassa a dat pe poartă, însă Căbuz a fost atent.

Și din senin, din nimic, Negru a centrat, Bahassa a deviat spre Chițu, parcă certat cu colegii până atunci, și golgeterul a scos o execuție de autor, un vole din întoarcere, la care Butean și Găman au făcut marcaj doar din priviri. A fost momentul care a schimbat meciul. Nu, nimic spectaculos, dar gazdele au trecut la timonă, dar într-o variantă de siguranță, fără să mai amenințșe decât foarte rar defensiva sibiană. 

Tot Chitu, servit de Achim, rămăsese singur cu Căbuz, dar execuția a fost moale și fără niciun efect. De partea cealaltă, oaspeții parcă earu anesteziați. O repriză în care aproape că n-au existat în jumătatea cealaltă. O metamorfoză de neînțeles al unei echipe recunoscută pentru efervescența ofensivă. Logic, la pauză, Măldărășanu a schimbat triplu. Ce să mai apere? Gabi Iancu, Jipa și Bejan au venit cu rezerve de energie. 

Iancu a adus punctul celor de la Hermannstadt

Și Harmannstadt a început ceva mai agresiv decât în startul primel părți. Juveții au coborât, deciși să sacrifice orice pentru puncte și s-au pus pe două linii în apărare. Așa că prima fază pericoasă a sibienilor s-a ivit spre o oră de joc, când Paraschiv l-a pus la încertcare pe Gurău cu o lovitură de cap. 

A fost avertismentul. Doar două minute mai târziu, Gabi Iancu a profitat de o greșeală a gazdelor, a șerpuit prin careu și a găsit vinclul egalării. Abia acest gol a mai încins un pic jocul. Paraschiv și Baeten au mai avut câte o șansă. Apoi Gurău l-a blocat pe Iancu, iar Căbuz a blocat șansa lui Ibrahim să fie eroul serii. Iar portarul Craiovei chiar a salvat punctul la șutul lui Fonseca. 

Un ultim sfert de oră mai pe contre, care a salvat un joc mai degrabă anost. Cu un rezultat ce blochează echipele pe aceleași poziții ca și înainte de meci.

FINAL » FCU Craiova - Hermannstadt 1-1

  • AICI, cele mai importante statistici
  • Au marcat: Chițu 27 / Iancu 59
  • 3008 fani asistă la meci, număr oficial
  • VIDEO cu cele mai importante faze
  • Chițu a deschis scorul cu un gol superb, șut plasat cu stângul, din voleu, din întoarcere
  • Iancu a egalat tot după o fază personală, în care a profitat de lentoarea adversarilor. L-a driblat lejer pe Henriques și a tras cu stângul în vinclu. A fost golul cu numărul 50 în Liga 1 pentru Gabi Iancu

FCU Craiova - Hermannstadt, echipe de start: 

FCU CRAIOVA: Gurău - Negru, Lacroix, Henriques, Mascarenhas - Buta, Achim - Baeten, Bahassa, Van Durmen - Chițu 
Rezerve: Popa, Albu, Blănuță, Blidar, Compagnucci, Ibrahim, Padula, Pop, Sidibe
Antrenor: Paul Răducan

HERMANNSTADT: Căbuz - Butean, Găman, Stoica, Oroian - Bucuroiu, Mino Sota, Alhassan, Balaure - Neguț, Paraschiv
Rezerve: Uțiu, Antoche, Bărbuț, Bejan, Biceanu, Fonseca, G. Iancu, Jipa, Medina
Absenți: Adi Petre, D. Iancu, K. Ciubotaru, Murgia, (accidentați) 
Antrenor: Marius Măldărășanu

Stadion: Craiova
Arbitru: Radu Petrescu; A1: Mircea Grigoriu; A2: Adrian Vornicu; Arbitru VAR: Rareș Vidican; Asistent VAR: Vlad Bârleanu

În acest sezon, oltenii au alternat evoluțiile bune cu cele mai puțin reușite, în dreptul lor fiind consemnate 4 victorii și 7 înfrângeri. De partea cealaltă, sibienii sunt neînvinși în ultimele 7 etape, interval în care au înregistrat un succes și 6 rezultate de egalitate.

FCU Craiova și Hermannstadt s-au mai întâlnit în principala competiție internă doar în sezonul precedent, de 3 ori, două jocuri încheindu-se la egalitate, iar unul cu victoria sibienilor, pe 12 martie 2023, scor 1-0.

Cea mai recentă dispută directă din SuperLigă a avut loc pe 8 mai, remiză albă, 0-0 cu Hermannstadt gazdă.

Mai multe știri din Liga 1:

MM Stoica, răspuns acid pentru Becali: „Noi avem foarte multe cazuri pentru că doar noi avem singurul patron care îşi critică jucătorii după fiecare meci”

Mandorlini, după ce a adus-o pe CFR în „coasta” liderului: „Suntem fericiți cu toții!” + Titularul accidentat astăzi ratează următorul meci

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (44)
GionVaiani
GionVaiani  •  07 Octombrie 2023, 15:16

"3008 fani asistă la meci, număr oficial" 800 maximum la T2 + 100 la T1 ...hai 1000 rotunjit. Nesimtirea mititeilor in a ingrosa cufrele cu ajutorul hartiei pentru impachetat peste nu mai are limite.

legio.sud
legio.sud  •  07 Octombrie 2023, 09:38
Postat de tivireli pe 06 Octombrie 2023, 21:17

Suferi clonatule? Veninul se incinge in tine, indiferent de scor.

Bă ești prost ? , citat din Bobonete , ce ai ? Sunt invidios , pe cine ?! Poți fi invidios pe niște PROȘTI conduși de unul și mai și ( mititelu ) ?!!! Spune și tu ?

eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  06 Octombrie 2023, 23:44
Postat de Mache_mana_iute pe 06 Octombrie 2023, 19:55

A sărit Charlie pe tastatură și a apăsat pe "Adaugă comentariu" înainte să termini de scris? :-)))

Manusile de sala apasa pe ecran din cand in cand :))

Vezi toate comentariile (44)
Comentează
Close