FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

Reacție dură după revenirea lui Trică la FCU Craiova: „Sunt foarte puţini care au o discuţie ca de la bărbat la bărbat cu un patron. Iau poziția «ghiocelul»”

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 noiembrie 2021 13:08 / Actualizat duminica, 07 noiembrie 2021 14:06

Eugen Trică revine la FCU Craiova, echipă pe care a promovat-o în Liga 1 și de la care a fost demis înainte de startul acestui sezon, urmând a-i lua locul lui Flavius Stoican.

Plecând de la situația lui Trică, Vasile Miriuță a comentat problemele pe care le au antrenorii români și cât de greu le este din cauza conducătorilor.

„Mi-e simpatic Eugen și suntem prieteni. În primul rând, dacă a promovat atunci nu trebuia să-l schimbi. Trebuia să-i dai o şansă. A preluat echipa în Liga 2 şi a făcut o treabă extraordinară. Îmi vine să râd acum pentru că am văzut declarația lui Eugen, care a spus «În viaţa mea nu voi mai antrena Craiova».

Nu poţi să zici asta. Cu siguranţă a zis la nervi şi el atunci. Ştim cum e. În viaţă, unii dintre antrenori îşi mai calcă şi pe onoare sau pe cuvânt şi se duc şi antrenează pentru că trebuie să antrenezi şi n-au ce să facă. E ca în «Lolek şi Bolek». Probabil şi Eugen şi-a călcat pe mândrie şi a zis « Ce-a fost, a fost!»

Este inadmisibil!  Nicăieri în lume nu se întâmplă aşa ceva. De aceea sunt foarte puţini antrenorii care au o discuţie ca de la bărbat la bărbat cu un patron. Pentru că cei mai mulți nu au câştigat bani în cariera lor de fotbalişti. Şi depind de ăia 5-6000 care îţi vin pe lună şi te faci «ghiocel». Ăsta e adevărul.

Nu ştiu ce contract a avut Stoican, dar eu nu lăsam niciun leu. Schimbi trei antrenori în câteva luni? Lasă-l pe Adi Mutu până în iarnă şi după şase luni iei o decizie. Ce să facă şi Adi Mutu în două luni? Lasă-l până la iarnă şi vezi lucrurile negative, pozitive, locul pe care este echipa și ce obiectiv ai avut în primele şase luni.

Nu îl dai afară, ca să îl aduci pe Stoican şi acum pe Eugen. Toată lumea e bulversată acolo. Aici este bătaie de joc. Îţi dai seama cât de respectaţi sunt antrenorii la noi în România?!”, a spus Vasile Miriuţă la LookSport.

Citește și: 

Cum se lucrează la FCU Craiova: „Am aflat din presă că Stoican nu mai e antrenorul nostru, ne-a surprins!”

Trică s-a pus pe treabă: „El a pregătit meciul cu Sepsi” » FCU Craiova a programat un amical tare

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
george.br
george.br  •  07 Noiembrie 2021, 17:32
Postat de sdaniel1972 pe 07 Noiembrie 2021, 14:24

Fomistuleeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!Numit trica!

Ai patit ceva, cumetre? Toate bune?

133956157512819
Ilie Tarnoveanu  •  07 Noiembrie 2021, 14:57

Trica n-are nici o vina ca se intoarce oriunde sa-si faca meseria. Nu-i da sa manance nici Mârâuță ,niciun alt mârâitor. Ghinionul consta ca neamuri proaste au ajuns sa dicteze ce vor muschii lor in baza unor legi FIFA-UEFA proaste, iar FRF e doar un catelus care se gudura pe langa cele de mai sus. De ce o echipa de sport, teatru, muzica sa nu fie finantata suplimentar de comunitatea unde e un brand (nu e cazul lui FCU Cv).

2549556671744136
Stoian Doru  •  07 Noiembrie 2021, 14:52

Eugen a fost un fotbalist deosebit , el a trecut in antrenoriat cu rezultate , a fost dat afara pe drept ori pe nedrepe , in schimb el acuma poate sa confirme , a stat deoparte de echipa si a vazut multe ....Am incredere in el , dar nu depinde doar de el ....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează