FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

FCU Craiova, lovită de accidentări: doi titulari sunt incerți pentru următorul meci

Mutu este îngrijorat în perspectiva meciului pe care FCU Craiova îl va disputa etapa viitoare, cu Academica Clinceni, foto: Imago
Mutu este îngrijorat în perspectiva meciului pe care FCU Craiova îl va disputa etapa viitoare, cu Academica Clinceni, foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 01 august 2021 20:49 / Actualizat duminica, 01 august 2021 20:57

Adrian Mutu este îngrijorat în perspectiva meciului pe care FCU Craiova îl va disputa etapa viitoare, cu Academica Clinceni, sâmbătă, în deplasare. 

Antrenorul nou-promovatei se confruntă cu probleme de lot. Doi jucători importanți, extrema Juan Bauza (25 de ani) și mijlocașul central Vlad Achim (32 de ani), acuză probleme medicale.

FCU Craiova, lovită de accidentări: Bauza și Achim au probleme

„Decarul” argentinian, vedeta oltenilor în primele două etape, a suferit o entorsă la glezna stângă, în minutul 35 al partidei pierdute sâmbătă cu FC Voluntari (1-2), și a intrat pe mâna kinetoterapeutului. „Nu știm deocamdată cât de gravă este accidentarea suferită de Bauza", a precizat președintele FCU Craiova, Marcel Pușcaș, pentru GSP.ro.

Adrian Mutu speră ca sud-americanul să aibă doar o entorsă ușoară și să poată evolua la Clinceni. "Bauza a plecat pe picioarele lui de la Voluntari, nu părea ceva foarte grav", spun oameni din club.

La rândul său, Vlad Achim, indisponibil pentru meciul cu FC Voluntari (1-2) din cauza unei întinderi  la ligamentele genunchiului va rata, mai mult ca sigur, și confruntarea cu Academica Clinceni. Fostul dinamovist va urma un program separat începând de luni.

În infirmerie se mai află atacantul italian Andrea Compagno, 24 de ani, devenit indisponibil pentru două luni, după ce s-a accidentat la genunchi în timpul cantonamentului din Slovenia. 

Citește și: 

Fostul „copilul-minune” al Olandei, contact dur cu Liga 1 » Ce a făcut la primul meci sub comanda lui Mutu

Detaliul cu care Mutu l-a impresionat pe Liviu Ciobotariu: „Creează panică!” + De ce l-a scos pe Nemec la pauză

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
kuba
kuba  •  02 August 2021, 09:29

E timpul sa vedem și celelalte achiziții la treaba! Aștept cuplul Machado & Gajic in aparate in locul lui Diallo și Kovacevic! Cât mai doarme pe teren Dragoș Albu???? Obligatoriu ne mai trebuie un atacant iar Balan și Răducanu pot pleca liniștiti către liga a 2 a!

george.br
george.br  •  01 August 2021, 23:08
Postat de deusdat pe 01 August 2021, 21:20

Oricum clona mititică n-avea nicio șansă cu Academica.

Vezi-ti de purceaua aia a voastra, flacau, lasa grija altuia!:)))

tivireli
tivireli  •  01 August 2021, 23:02
Postat de deusdat pe 01 August 2021, 21:20

Oricum clona mititică n-avea nicio șansă cu Academica.

Alo, Dl, acum câteva zile ți-am zis ca sunteți eliminați din Europa, și ai zis ca încă nu, doar tu nu vedeai cum merge echipa și sperai. Nici tu nu vedeai ca greșeala schimbării înainte de retur, a grecului, este fatală. Managementul e pt oameni “SMART”.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează