FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Schimbarea de antrenor pe care Basarab Panduru o anticipează în Superligă: „Acum e momentul potrivit”

Articol de - Publicat marti, 19 martie 2024 09:00 / Actualizat marti, 19 martie 2024 09:51

După Petrolul - FCU Craiova 1-0, Basarab Panduru a criticat jocul oltenilor. Și crede că finanțatorul Adrian Mititelu regretă că l-a adus pe Nicolo Napoli pentru a 10-a oară.

La finalul partidei de la Ploiești, Basarab Panduru a vorbit despre situația de la FCU Craiova, locul 7 din play-out, loc de baraj. Și spune că Mititelu ar putea renunța la Nicolo Napoli, profitând de pauza provocată de meciurile naționalei.

„Dinamitează” Superliga? Patronul clubului vrea 3-0 la „masa verde” după „cazul Matei”: „Vorbesc cu avocatul!”
SEPSI
„Dinamitează” Superliga? Patronul clubului vrea 3-0 la „masa verde” după „cazul Matei”: „Vorbesc cu avocatul!”

Basarab Panduru anticipează demiterea lui Nicolo Napoli de la FCU Craiova

„Nu ai cum să joci atât de slab! Nu cred că poți juca mai slab decât în acest meci şi s-o ţii încontinuu aşa cu jucătorii ăștia.

Mă mir că l-a pus pe Napoli. Cu două zile înainte să-l pună a zis că nu-l mai pune niciodată. Probabil că a văzut că e dorit de suporteri. Și probabil că acum îi pare rău că l-ai adus. Acum e momentul dacă vrei să-l schimbi, că e pauză. Apoi vine etapă, meci în Cupă, etapă iar și intermediară. Dacă nu iei decizia corectă pentru următoarele meciuri, atunci o să ai probleme.

Cred că Mititelu e supărat rău după ce a văzut în acest meci. Hai să vedem cu cine a început campionatul, cu Vasilică. Au urmat Dică, după care Costantino, dat afară şi Napoli...”, a spus Basarab Panduru la OrangeSport.

Băieții au făcut o primă repriză foarte bună, dar am luat gol. Repriza a doua nu mi-a plăcut, am fost relaxați, am încercat să egalăm, dar nu am putut. În prima repriză am avut ocazii, am jucat, dar în partea a doua Petrolul s-a apărat bine, iar noi nu am creat ocazii.

Avem 15 zile în care putem lucra, încercăm să facem antrenamente bune pentru a urca în play-out. Vorbim cu preparatorul fizic și cu staff-ul și vom decide ce vom face. Eu nu vorbesc despre retrogradare. De ce? Avem jucători foarte buni, cred că ne putem salva.

- Nicolo Napoli, antrenor FCU Craiova

Citește și:

Dănciulescu a dezvăluit ce a vorbit cu Cosmin Matei: „Mi-a spus ce a luat”
MATEI, DEPISTAT POZITIV
Dănciulescu a dezvăluit ce a vorbit cu Cosmin Matei: „Mi-a spus ce a luat”
Mircea Rednic, show la declarații: „Hai, Mourinho, găsește-ți echipă, că poate așa mă lasă lumea în pace!” + S-a certat cu doi jucători la pauză
UTA ARAD - FC VOLUNTARI 4-3
Mircea Rednic, show la declarații: „Hai, Mourinho, găsește-ți echipă, că poate așa mă lasă lumea în pace!” + S-a certat cu doi jucători la pauză

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
Dancapitandeplai
Dancapitandeplai  •  19 Martie 2024, 16:24

De ce nu mergi tu antrenor în locul lui Napoli?

stefanf78
stefanf78  •  19 Martie 2024, 13:33
Postat de ionescugeorge77 pe 19 Martie 2024, 10:12

...credeam ca vorbeste despre gica hagi cel care a ruinat fotbalul romanesc ...Nicolo este antrenor ...nu ca Panduru si hagi ...sper sa i bage in B ...sau sa vina oricare antrenor cu acelasi rezultat ...Panduru pe cine vrea ?

Dacă ar “ruina” toți cei implicați fotbalul românesc ca domnul Hagi, ar fi foarte bine! Nu știu cu ce ți’o fi greșit, dar ura ta pentru domnul Hagi e anormală…

luker
luker  •  19 Martie 2024, 11:02

Cred ca Mititelu pica la Baraj, probabil ori cu Dinamo ori cu Iasi ul.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează